9 Seneste samling af Wrap -toppe til kvinder inden for mode

Den sjove og flirtende effekt af wrap toppe er en attraktiv stil at se skiller sig ud smuk. Wrap toppe eller vikle om nederdele eller fuld kjoler ser imponerende og fornem ud. Kvinder med en perfekt figur kan stadig se fantastisk ud, men også kvinder med en plus-størrelse kan nu klæde sig i en wrap-stil. Det tiltrækkende ved wrap-toppe er, at vi får en række designs, selv med wrap-around-temaet. Toppe med lav hals eller omvikling af remme eller lange omslag og mange flere er fantastisk flotte wrap -toppe.

Trendy designs af Wrap Style Tops til damer med billeder:

Her er en liste over 9 moderigtige damer wrap -toppe i forskellige farver og stilarter i Indien.

1. Faux Wrap Over Top:

Top med imiteret omslag

En faux wrap top off white ser dynamisk ud i en blazer -stil. Lange ærmer wrap toppe og perfekt længde krydser taljen og kombineret med lignende stofbukser er et dynamisk fyldigt og elegant look. En sådan wrap -top kan se fantastisk ud på forretningsmøder.

2. Designer Loose Wrap Top:

Designer Loose Wrap Top

Kvinder, der vikles over toppe, taber, og flagermusvingede ærmer er en dragende designer wrap-top. Den løse søm på brystdelen hænger løst uden knuder. En dyb halseffekt er lavet med omslaget. Kvinder med varme netiketter kan trygt bære et sådant design.

3. Kvastetop til kvinder

Top med kvastomslag

Tassel wrap -toppe til kvinder er fantastisk sjove designs at have på. Frillerne på nederdelen ser attraktive ud, og lange ærmer matcher perfekt med designet. Et design med dækshals passer også fantastisk til toppen.

4. Kimono Wrap Top til piger:

Kimono Wrap Top

En kimono er den seneste modetrend, der løbende og er elsket af mange modeinteresserede elskere. Kvinder med lige kropsfunktioner vil elske at bære en wrap -kimono. En omslagstop i kimonostil i silketøj er bundet med et silkebælte og et halsudskærmning giver et fantastisk look.

5. Stretchable Wrap Top:

Strækbar wrap -top

Strækbare wrap -toppe til kvinder er et fantastisk design, der omfavner den feminine krop. En hudtæt wrap-top er designet indpakket syet, det er kun, at bæreren skal komme ind i toppen og gå lige ud. Sådan en top kan se fantastisk ud på denim eller mini shorts til et funky look.

6. Dressy Wrap Top:

Dressy Wrap Top

En klædelig wrap -top ser fluffy flatterende ud på kvinder. De løse plisserede ærmer og kraveomslag ser fantastiske ud. En knude, der binder omslaget, har et langt bælte, der kan bindes med en smuk sløjfe som en knude.

7. Bælte med kraveomslag:

Bælte med krave og omslag

Bælteplasttoppe ser fantastiske ud, når toppen er designet med snøret materiale. Som trekvart ærme lavet med snørede detaljer øger skønheden i kvindelig påklædning jævnt. De store kraver bringer et kongeligt look.

8. Pailletten Wrap Long Top:

Pailletten Wrap Long Top

En paillet -top i et wrap -design er en fantastisk dragende designer -top. Langs wrap -top med pyntet gylden paillet kan bæres alene til et dansefest eller en date med din elskede.

9. Blondeindpakningstop:

Top med blonder

En elastisk wrap -top med skinnende glitrende materiale er festtøj, der passer fantastisk til enhver bund. En lavhalset mørk skinnende pink snøret ombindingstop er en, du har brug for for at få det fantastiske billede.

Omslagstoppene ser dynamiske ud på enhver alderdame. Imidlertid ser en wrap -top bekymret ud, når den holdes i hånden, men når den er båret, viser den sin glamour. Det er også en færdighed iført en wrap top. Når du er klar til at bære en wrap top på den rigtige måde, kan du finde måder at pakke ind på forskellige måder. Det er let at bære en wrap -top, hvis den er rettet på den rigtige måde. Wrap toppe ser fantastiske ud, når der er lange slips på omslaget. Det afhænger også af den knude, der er bundet på omslaget. En knude kan laves kunstnerisk. Smukke knuder kan laves på mange måder.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80