9 skinnende paillettoppe til piger med trendy designs

Glamouren med paillet -toppe er ikke bare dynamisk mousserende, men det fortryllende look fanger bare tiden. Det stjerneklare look af pailletter toppe er perfekt til at bringe et glimt til dit look. Det brusende udseende af pailletter på toppe glimter selv i dagslys, som det glimter om natten. De koruscate skinnende skinnende stjerner på toppen smigrer din personlighed.

Paillettoppe til piger

En perfekt stemning til paljetterne er et must for at blive valgt korrekt. En matchende paillet -nederdel eller almindelig underdel ser begge perfekt ud, men afhænger i høj grad af den person, der bærer, og den fest, hun deltager i. Det er uden tvivl sådan et glamourøst look, der skal foretages i fester.

Smukke og fantastiske designs af paillettoppe til kvinder:

Her er de 9 nyeste paillet -toppe i damemode med forskellige halsstilarter.

1. Cap Sleeve Crunchy Sequin Top:

Cap Sleeve Crunchy Sequin Top

Paillet toppe er ikke et simpelt job, der skal bæres hvor som helst og med et par. Det er vigtigt at finde et perfekt match med en sprød paillet -top. En skinnende sølv crunchy sequin top kan se fantastisk ud på en hvid kort nederdel.

2. Top med pailletter og pynt med splitærmer:

paillet topS

En paillet top med ærmer er en af ​​de glamourøse toppe, man kan vælge til en aften. Kvinder med en plusstørrelsesfigur kan også se fantastiske ud i en løs split -ærmet dametrøje med pailletter. I modsætning til at ligne en diskokugle kan man parre den med almindelige lyse bukser med toppen.

3. Pailletten Crop Top:

Crop top med pailletter

Farver i paillet toppe har også stor betydning. En metallisk grå paillet crop top er lige hvad en dame ønsker at vugge gulvet. En flared kort nederdel og skinnende høje hæle støvler er det perfekte valg til festen.

4. Designer Butterfly Sequin Top:

Butterfly paillet top

Paillet toppe til kvinder med et billede lavet i toppen er en af ​​de mest yndige designer toppe. En sommerfugl har mange dejlige farver. En flagermusvinget top ser perfekt ud som sommerfuglvingerne, og en sommerfugl med pailletter på toppen er bare en dame, der vil glamourere med.

5. Pailletmasketop:

Top med pailletmaske

En mesh top med pailletter udsmykket med slørdesign er sart i udseende såvel som rig på design. En pyntet top med lange ærmer til kvinder er perfekt til en date med din kæreste. Et perfekt match med de almindelige bukser og helt sikkert ingen smykker nødvendig med designertoppen.

6. Off Shoulder Sequin Crop Top:

Off Shoulder Paillet Top

En sort og guld paillet top ser dragende ud på den lyse hud. En off-shoulder top med pailletter i sort udsmykning ser charmerende ud. En stram nederdel med off -shoulder sort paillet -top vil være fantastisk.

7. Ivory and Sequin Embellished Top:

Top med elfenben og paillet

Elfenben og pailletter ser fantastiske ud, når de er pyntet på en hvid mesh -top. En løs hvid paillet -top til kvinder ser funklende ud, når den bæres på lange nederdele med funklende lange øreringe.

8: Colour Sequin Turtle Neck Top:

Farve Paillet Turtle Neck Top 8

En farve paillet er et nyt og dynamisk design, der modes på mange damer i disse dage. En top med en skildpaddehalsfarvet paillet ser simpelthen elegant og rig ud, selv på arbejdslivet.

9. Klassiske pailletærmer med rund hals:

Klassiske pailletærmer med rund hals

Et anstændigt fyldigt look kan også bringes med en manchet -paillet -top. En gylden manchet på ekstra lange ærmer. Den dragende effekt af en pyntet manchet vil være fantastisk.

Pailletoppe ser ikke kun fantastiske ud på måneskin -nætter. Men damer kan også bære paillet -toppe på kontortiden og bringe et strejf af gnistre mellem værkerne. En lang paillet -top på denim kan være perfekt i dagslys. Mens en blazer eller jakke på toppen ser fantastisk ud.

Shorts strømpebukser eller bukser går også fantastisk. Med paillet crop tops har man ikke brug for makeup i ansigtet, den blinkende top gør det hele for dig. Sneakers eller hæle kan være et perfekt par fodtøj med paillet toppe. Vær sikker på tilbehøret, da udseendet kan være perfekt, når udseendet er lige så fantastisk med den perfekte balance mellem alt, der bæres.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80