9 Trendy Blouse Tops -kollektion i mode 2021

Bluser bliver en hot trend i disse dage. Problemet med at stikke i toppen får problemer, når kvinder skal bøje sig. Tuckerne bliver normalt bekymrede. Selvom crop tops er kortere, kan de endda ikke nå taljen. Det særlige design af blusetoppe løser problemet med at stikke toppe i og omvendt.

bluse toppe

Kvindemode bliver hård i nutidens modeverden, hvor pænt klædt look ikke betyder meget. Lange toppe eller overdimensionerede toppe betragtes som tendensen i det nye look. Højere kvinder med den længere torso elsker at bære lange toppe, mens kvinder i plusstørrelse kan se smukke ud med de løse og overdimensionerede designer toppe. Ændrede designs af toppe kan laves med enkle vendinger i bandagen. Tryk og dekoration betyder også mest i dressingen, når der er brug for et iørefaldende look.

Stilfulde og smukke damer bluse top designs med billeder:

Her er de 9 bedste trendy designs af bluseoverdele til kvinder i Indien.

1. Frilly Blouse Top:

Frilly bluse top

Frill på blusetoppe ser så enkle ud, men piget. De puffede ærmer giver et dukke-lignende udseende på kvinder iført sådan en anstændig designet blusetop.

2. Polka Dot bluse med fuld ærme:

Polka Dot bluse med fuld ærme

Polka prikkede bluser toppe ser temmelig fantastiske ud på damer. Tendensen med prikker falmer aldrig. Designet af prikker på fuldærmede skjorter til damer kan også bruges på arbejde på nederdele og jeans.

3. Bluse uden skulderbeskæring

Off Shoulder Bluse

Blusetoppe uden skulder ser fantastiske ud på en strandudflugt. Skovture kan bedst fejres med en bluse uden skulder og en shorts sammen med den.

4. hættetrøje kort bluse:

Cap Sleeve Short Blouse top til piger

Cap ærmer er en mest anvendt stil med ærmer på topbluser for et dynamisk og elegant look. Damer kan prøve en ærmesøm med høj krave på hvide bluser med et par parallelle bukser med høj talje.

5. Sailor Collar Shirt Bluse Top:

Sailor Collar Shirt Bluse Top

Bluser med krave -top ser fabelagtige ud på arbejdsdage. En topbluse med et sømandskraverdesign på skjorter ser temmelig betagende ud på kvinder på arbejdet.

6. Bluse med afskærmet top til brude:

Bluse med afskærmet top

Crop top bluser er sexet på udkig efter smukke designs. Kvinder, der elsker at bære gnistrende sexet og modig at bære gennemsigtige toppe, kan bære sådan en smuk snørebluse med et par parallelle bukser eller nederdele med lange snit.

7. Designer tankbluse -top:

Tank bluse top

Topbluser kan også dekoreres med gyldne og perleperler. En tanktopbluse med sådanne glitrende perler kan være festtøj. Sådan en designerbluse kan være et godt par med lange nederdele på et dansegulv.

8. Toppe med bluse til piger:

Bluse top

Snørebånd ser pænt ud på kvinder. Designer looket med snøre detaljeret på det lange ærme top bluse design kan være det perfekte match til festtøj. En bluse med snørede ærmer og paillet halsudskæring er en designerbluse med blonder til kvinder.

9. Sommerblomstret bluseoverdele:

Sommerblomstret blusetop

Somrene er altid klar til løse bluser. Hvide og lyse bluser er bedst til somre. Når blomster er forbindingens hovedudseende, så er det bedste valg en bluse med blomstertryk.

Blusetoppe er så enkle at passe til kroppen, at man ikke behøver at bekymre sig om bandagen, når den er brugt. I modsætning til wrap-ups eller sexede toppe, er en bluse-top enkel lidt længere end taljen eller kortere end det. Blusens enkle look er designet med forskellige materialer og forskellige stilarter. Dekorative halsmønstre og ærmetyper gør blusetoppene attraktive og trendy i looket. Trykte bluser kan passe godt til enhver farvebund. Hvide bluser med blomsterprint ser flotte ud med lange nederdele. Den løse søm i bluser passer også til jeansshorts eller omsluttede nederdele.