Top 9 Stilfulde og moderigtige toppe til mænd

Overdele til mænd er en slags tøj, der dækker det meste af brystet, såvel som den øverste del af kroppen, især mellem halsen og bukserne eller shortsene. Den nederste del af toppen kan stoppe ved midterkroppen eller gå så højt som midten af ​​låret.

Bedste og seneste populære toppe til mænd:

Normalt parrer mændene deres toppe med bukser. Der findes flere typer toppe til mænd, lige fra hættetrøjer til sweatshirts, cardigans, T-shirts, veste, tanktoppe. Lad os se på nogle toppe, der bruges af mændene.

1. Casual herretop:

toppe til mænd

Nogle toppe til mænd går bedre med en jean, mens andre ser bedre ud med en buks. Casual toppe til mænd er mest afhængige toppe, da toppen til mænd er et individuelt valg, som kan bruges i enhver situation.

2. Party Wear Herretop:

Festtøj til mænd

Det er ikke så let at klæde sig ud til en fest, som det ser ud til. En kjole skal være sammensmeltningen af ​​masser af oomph, komfort og dristighed. Partywear Tops er sådan tøjbeklædning, der bærer en masse holdning i sig selv.

3. V-hals mænds top:

V-udskæring til mænd

De fleste mænd foretrækker at bære en V-udskæring i hverdagen. Få beklædningsgenstande ser godt ud, når vi bærer det med stor tillid, V-hals til mænd er en af ​​sådanne beklædningsgenstande.

4. Bomulds herretop:

Bomulds herretop

En lys trykt skjorte vil se bedre ud for en mand, der skal på stranden for at hænge ud med venner. En mest perfekt og venlig top til mænd er bomuldstoppe, da de er frostige og behagelige, da en bomuldstoppe er den mest enkle og elskelige top til mænd.

5. Markeret herretop:

Ternet herretop

Hvis en person skal til en formel lejlighed, f.eks. Et interview, skal han vælge en top, der passer til lejligheden. Normalt er den type top, der kræves, en skjorte; rutet skjorte foretrækkes mest, hvilket går bedre med slips og buksebukser.

6. Oversized herretop:

Oversized herretop

En overdimensioneret er ikke så meget et tøj, men det er forlængelsen af ​​vores karakter. Hvis vi køber en overdimensioneret top til mænd, skal vi kontrollere dens hudvenlighed. De er en række overdimensionerede toppe til mænd, som er trendige, ædru osv.

7. Herre sportstop:

Herre sportstop

Som vi alle ved, mens det er sport, er det ret svært at klæde sig på en stilfuld måde, du kan style dig selv i en herresportstop, da du ved at bruge det kan få et stilfuldt udseende, ligesom du kan spille dit naturlige spil.

8. Slim Fit Herretop:

Slim Fit herretop

Folk har længtes efter et par slim-fit top, da det er en behagelig top til mænd. Jeg forestiller mig mig selv i en lækker, smørret top kombineret med denimjeans. Som en slim fit herretop passer alle temaer, uanset om du er en roadie, eller du skal gå til en fest. slim fit top går også med formel og afslappet, hvis du vil bruge den på formel kjole, vil det ændre definitionen af ​​formelle kjoler. Slim fit Tops har tjent sin egen værdi i modeindustrien, som vil vokse med generation.

9. Langærmet mænds top:

Langærmet herre top

Alle har et par langærmede skjorter i garderoben. At have en langærmet top, da det lyser den indre tillid, da outfittet afspejler personens holdning. Når du endelig finder en langærmet top, kan du bære dem endnu mere, end du havde troet. Da det vil vise sig at være overraskende alsidigt, uanset hvad din stil er.

Således findes toppe til mænd i flere varianter og er tilgængelige til enhver form for lejlighed eller miljø. Der er flere mærker af toppe til mænd, herunder Marks and Spencer, Nike, Adidas, Nike, Lacoste, blandt flere andre kendte og kommende mærker. Normalt påvirker navnet på mærket prisen på toppe til mænd. For eksempel vil en Marks and Spencer top til mænd være dyrere end at sige en House of Fraser top til mænd. En anden funktion, der påvirker prisen på en top til mænd, er kvaliteten af ​​toppen.