Uldtoppe – 15 trendy og stilfulde designs til moderne kvinder

Uldtoppe er de mest eftertragtede outfits i de kolde vinterdage. Den kølige brise og det smukke klima inviterer til designertøj, som du kan have på og færdes rundt. Blandt de trendy vinterbeklædninger ser de afslappede single slidte toppe strålende ud på kvinder og er også seje. Designer uldne toppe fås i smukke og pragtfulde designs, der får din personlighed til at rocke med seje outfits og samtidig beskytte dig mod den kølige brise. Smukke uld tunikaer med brede halsmønstre eller skildpaddehalsen eller endda draperingshalsmønsteret giver dig et ønsket sejt look i boho -stil.

Bedste og nyeste uldne toppe til damer inden for mode 2021:

Uldne toppe vil gøre dit syn klart på fantastiske designs af outfits, der fås i vinterkollektionen. Her er nogle kollektioner af uldtoppe, der vil forny din garderobe.

1. Lang uldtrøje:

Lang uldtrøje

KØB NU

Ulden wrap og langline toppe har allerede været et hit i de sidste par år. Vi har denne pink farvede ensfarvede langline -omslagstop med en dækshals for at tilføre dille. Med de helt almindelige ærmer, det kantede udseende og den trendy stil kan du prøve dette i løbet af de kølige dagture om morgenen for at få den perfekte dosis mode og elegance.

 • Topmønster og ærmedesign: Pink langærmet omslags -top med kappeudskæring
 • Pasform: Normal pasform
 • Anledning til brug: Fast
 • Foretrukken kropsform: Tynd, pære
 • Egnet bundtøj: Jeans
 • Tip om stil: Tilføj hvide sko og minimal styling for at se perfekt ud.

2. Højhalset uldtop med fuld ærme:

Højhalset uldtop med fuld ærme

KØB NU

Topperne med høj hals har også været i trend for kvinder over hele verden i dag, og denne bordeauxrøde uldtop kommer med et overlay. Dette er en komplet stjæle med den perfekte blanding af komfort, beskyttelse, stil og udseende. Prøv denne stilfulde uldne top til de milde vinterudflugter og ferier; vi vedder på, at du vil elske den fashionista -stemning.

 • Topmønster og ærmedesign: Bourgogne -farvet overlay -top med høj hals og fuld ærme
 • Pasform: Fast
 • Anledning til brug: Udflugter
 • Foretrukken kropsform: Tynd og timeglas
 • Egnet bundtøj: Jeans og sorte bukser
 • Tip om stil: Sko, store bøjler og et ur kan være ideelle.

3. Uldstrikket afgrødetop:

Uldstrikket afgrødet top

Godt, vi kender alle dille og stil forbundet med crop tops. Vi har selv så dejlige uldvarianter af crop tops med os i dag, og her er et eksempel. Denne blågrønne, kantede crop -top er til de unge kvinder, der ønsker at blande stilen med komfort og sæson. Prøv dette til dage i form af festtøj med en ideel nederdel, og vi satser på, at du kan ligne en diva.

 • Topmønster og ærmedesign: Blågrøn farvet ærmeløs afgrødetop
 • Pasform: Normal pasform
 • Anledning til brug: Fester og middage
 • Foretrukken kropsform: Tyndt, timeglas, æble
 • Egnet bundtøj: Sort nederdel
 • Tip om stil: Tilføj høje støvler eller sko med lækkert tilbehør og en blazer til det.

4. V -hals uldet tunika:

V -hals uldne tunika -toppe

KØB NU

Tunikaerne kører muligvis ikke særlig meget i trend lige nu. Men den klasse og elegance, der er forbundet med dem, er tidløse. Hvis du også er en sådan kvinde, der bliver tiltrukket af de stedsegrønne varianter af modetøj, er denne gråfarvede V -hals tunika -top i uldstoffet perfekt. Med en afslappet pasform og et generelt hyggeligt udseende er dette et godt valg for unge til midaldrende kvinder, der ønsker at se basale, minimale og komfortable ud.

 • Topmønster og ærmedesign: Grå V -hals lang tunika -top med lange ærmer
 • Pasform: Fast
 • Anledning til brug: Fast
 • Foretrukken kropsform: Timeglas, pære og æble
 • Egnet bundtøj: Jeans
 • Tip om stil: Tilføj pumper eller loafers med et ur og mulepose med.

5. Gule fancy uldtoppe:

Gule fancy uldne toppe

KØB NU

Vi hører dig; denne perfekte gule dejlige kvindelige uldtrøje til kvinder er ideel til fest og lejlighedsvis fancy slid. Denne stilfulde uldne top leveres med en grundlæggende rund hals og lange ærmer, men med skinnende tekstur og et stilfuldt, slankt look vedhæftet – perfekt til de nætter, hvor du har festplaner eller middagsidéer med dine venner.

 • Topmønster og ærmedesign: Gul rund hals og lange ærmer Ulden top
 • Pasform: Fast
 • Anledning til brug: Fester og middage
 • Foretrukken kropsform: Tynd, Timeglas, Pære
 • Egnet bundtøj: Hvide bukser
 • Tip om stil: Tilføj sorte hæle med store bøjler, et ur og en kobling til det.

6. Baggy Sleeve uldtop:

Taskeærmet uldtop

En tasketærmet uldtop med mørke striber er en af ​​de stilfulde toppe, man kan have på jeans og overskørter. De slående farver på striberne med hendes kontrastsorte i bunden ser utrolige ud.

7. Kontraststrik Batwing Sweater Top:

Kontraststrikket batwing sweater -top

En kontraststrikket uldtop til damer med en utrolig strikket trøje kan være lige så smuk som denne. Bat-winged mønster ærmet giver også en fashionabel stil til toppen. De løse ærmer giver en stilfuld form til den uldne top.

8. Stilfuld uldtop:

Stilfuld uldtop

Stilfulde fancy dametoppe kan være utrolige med slanke, strækbare uldtoppe med flæset skuldre og fulde ærmer. De nyeste damer uldtoppe inkluderer den slanke, strækbare lange top, der ser dynamisk ud på shorts og jeans.

9. Color Blocks Loose Uld T-shirt:

Color Blocks Løs uld-T-shirt

Løstsiddende piges uldne toppe, hæklet strikuld, der laver hule sorte på topens design. Designer halsmønsteret og de løse ærmer giver også en stilfuld sej chic boho -stil til dressingen.

10. Uldfrynset top:

Uld Fringe Top

Stilfulde uldne toppe med smukke frynser på bunden og ærmerne ser utrolige ud for et cool fancy look. Den hæklede frynsetop er en af ​​de nyeste uldne toppe, der kan rocke modeverdenen med en ny uldtop -trend.

11. Uldfrynset vævet top:

Uldflettet vævet top

Uldetoppe til kvinder for et anstændigt look i hvidt kan være de strikkede hvide uldtråde i løs netstilmønster er et af de mest anstændige designs. En hvid langærmet frynsetop i vævet uld kan bæres på en hvid vest for at give et spektakulært look. Det kan bæres på bukser og lange nederdele for et stilfuldt look.

12. Uldhæklet tanktop:

Uldhæklet tank top

Fancy uldtop med næsten alle farver hæklet ser så fantastisk ud. Tanktoppen ser fantastisk ud på strandudflugter. Den smukke tanktop ser fantastisk ud til et strandoutfit kastet på shorts eller miniskørter. Uldtoppe til piger kan være sådan et genialt design.

13. Tre-vejs tragt uldtrøje:

Tre-vejs tragt uldtrøje i top

En trevejs tragthals designer uldet top ser fantastisk fantastisk ud. Uldne toppe til piger med et så fantastisk design vil give dig et nyt outfit hver gang du har dem på. Draperingshalsen, kappehalsen og skulderløs uldtoppe ser stilfulde nok ud til at give din personlighed et boost.

14. Åben top med flæset uld:

Åben top med flæser

En åben top i uldt topdesign ser så cool ud på ethvert indre. Det stilfulde look af en uldtop passer til ethvert indre, du har på, da det er i hvidt. Flæser på uldtoppen giver det stilfulde look ekstra innings.

15. Plaid Woolen Shirt Top:

Plaid uldtrøje

Et fantastisk look af en uldskjorteoverdel er spektakulær nok til at give dig et fantastisk modelook. Uldtop designs til skjorter toppe til piger kan ikke være bedre end en plaid skjorte med mørke nuancer med lange ærmer over en matchende kort nederdel. Sådan et nyt design kan bæres på college dage som den bedste søde uldne top til piger.

Uldtoppe med designermønstre som de lange løse sweatertoppe eller den lige lange hudtop passer på nogen måde, uldtoppene ser smukke ud. Uldens udseende kan laves med kashmiruld eller silkeuld eller endda vat eller pelsuld. Designertøjene giver et andet look i enhver uld, den er lavet. De uldne toppe ser smukt slidte ud over korte jeans eller nederdele; selv fulde jeans og bukser ser bedst ud med uldne toppe.