15 legjobb gyerek törölköző különböző mintákkal képekkel

A gyermek törölközők az egyedülálló kollekció és termékcsalád, amelyek valóban 12 év alatti gyermekek számára készültek. Külön tervezték a fiúknak és a lányoknak. A törülközőkön található nyomatok virágokat, állatokat, természetet és rajzfilmfigurákat tartalmaznak. Így nagyon könnyű kiválasztani gyermeke választását, ha tudjuk, melyik lenne a kedvenc színe vagy nyomatai. A gyerekek szívesen választják igényeiket hangulatuknak és idejüknek megfelelően, hogy a szülők kipróbálhassák a törülközők ajándékozását, hogy mosolyt csaljanak az arcukra.

A legjobb gyerek törölközők képekkel:

Íme a 15 legjobb gyermek törölköző, amelyek vonzóak és figyelemre méltók.

1. Személyre szabott lány törölközők:

Személyre szabott lány törölközők

Elnevezheti gyermeke törülközőjét, vagy akár üzenetet is hozzáadhat az ajándékhoz. Ez egy gyerek fürdőlepedő, amelyre virágok és madarak vannak nyomtatva. Ez a színes törülköző olyan lánygyermekek számára alkalmas, akik szeretik a természetet és annak szépségét.

2. Kapucnis virágos gyerek törölköző:

Kapucnis virágos gyerek törölköző

Itt kaphatja meg a fantasztikus gyermek törölköző kollekciót, amelyet úszás közben vagy hasonló szabadtéri tevékenységekhez használnak. Ez a törülköző 100% frottír pamutból készült, csuklyás mintával, amelyet ismét virágmintás kézműves díszít.

3. Szuper puha pamut gyerek törölköző:

Szuper puha pamut gyerek törölköző

Aranyos gyerekeknek aranyos válaszra van szükségük, szuper puha anyagú fürdőlepedőket használni. Tehát ezek a gyermek fürdőlepedők tökéletesek a gyerekeknek puha, rugalmas bőrük miatt. Kiváló minőségű pamutból készül, rajzfilmfigurákkal.

4. Személyre szabott fiú törülközők:

Személyre szabott fiú törölközők

Válassza ki gyermekeit az ilyen típusú személyre szabott gyerek törölközők közül, hogy saját szenvedélye legyen. Ezek az ideális törülközők azoknak a fiúknak szánták, akik szeretik az állatokat vagy a csillagnyomokat a fürdőlepedőjükön. Elég hosszúak ahhoz, hogy köréjük tekerjék.

5. Poncho gyerek törölköző:

Poncsó gyerek törölköző

Ez a legújabb kollekció, amelynek Thomas és barátai nyomatai vannak az anyagon. Ezek a gyerekek strandtörölközői, amelyek 5 éves gyermekek számára használhatók. Rendkívül lágyak, és áztatáskor könnyen felszívják a vizet.

6. Kék nyomtatott gyerek törölköző:

Kék nyomtatott gyerek törölköző

Itt található a vonzó kék törülköző gyerekeknek, csuklyás mintával. Ennek a gyereknek az úszó törölközője nagyon csinos a megjelenésében, és puha is a gyerekek gyengéd bőréhez. Fehér háttere van a karján és delfinnyomatokkal, ami új dizájnt kölcsönöz.

7. Zöld hableány lány törülközők:

Zöld hableány lány törölköző gyerekeknek

Vessen egy pillantást erre a zöld árnyékos sima törülközőre, kapucnis kialakítással. Hableány nyomtatással rendelkezik, hogy a lánygyerekek jól érezzék magukat a napjukban. Ez a gyerek törölköző személyre szabható, hogy még stílusosabb és divatosabb legyen.

8. Balerina Girls gyerek törölköző:

Balerina Girls gyerek törölköző

Ez egy gyerek fürdőlepedő, amelynek egyedi mintázata van, és amely vonzó a lánygyerekek körében. Balerina Doll nyomtatással rendelkezik, kapucnis opcióval. Valódi minőségű pamutszövetből készült, kék és rózsaszín árnyalatokkal.

9. Teherautók nyomtatott fiúk törülközők:

Teherautók Nyomtatott fiúk Gyermek törölközők

Itt a valaha volt legjobb kollekció a fiúk törölközői között, amelyeket strandon és medencénél is lehet használni. És ha szükséges, ezt kipróbálhatja otthoni zuhanyzás közben is. Ezek a gyerekek fürdőszobai törülközői fiúknak szólnak, mivel teherautó nyomatok vannak rajta.

10. Könnyű gyermek törölköző:

Könnyű gyermek törölköző

Ha gyerekekkel szeretne kirándulni, majd szerezzen könnyű törülközőt a medence vagy a tengerparti kirándulásokhoz, ezek a törülközőtípusok a hátizsákban is hasznosak. Könnyen használható és kényelmes a táskákba is. A világos színű törülközők vonzó megjelenést kölcsönöznek gyermekeinek fürdés után.

11. Kapucnis törölköző gyerekeknek:

Kapucnis törölköző Gyerekeknek

A gyerekek szeretnek több időt tölteni a fürdőszobában; fürdés közben szeretnek vízzel játszani. Ez egy kicsit más, csuklyás béka stílusú törülköző, amelyet biztosan szeretni fognak, ha ilyen mintát kapnak. Ezek nem nehézek, így könnyen hordozhatók. Ez a legjobb lehetőség strandoláshoz is.

12. Zsineg gyerek fürdőlepedők:

Zsineg gyerek fürdőlepedők

Ezek a közepes méretű törülközők, amelyek pamut anyagból készültek, és ez fehér színű tömör, csipke típusú gyermek törölközővel. Ezek a törülközők illeszkednek a gyerekek hangulatához és személyiségéhez is. Ez a törülköző könnyen felszívja az extra vizet, így nem kell aggódnia a gyerekek miatt fürdés után.

13. Személyre szabott strand gyerek törölközők:

Személyre szabott strand törölköző gyerekeknek

Amikor úgy döntünk, hogy megajándékozzuk gyermekeinket, miért ne próbálhatnánk ki néhány személyre szabott ajándékot? személyre szabott ajándékok törülköző kategóriában a gyerekek számára biztosan örömteli lesz. Személyre szabhatja gyermekei nevét, és biztosan kipróbálják ezeket a törölközőket a strandon. Ez a törülköző anyaga elöl poliészter, hátul pamut. Személyre szabhatja nyomtatott ötlete szerint.

14. Hosszú ujjú, kapucnis gyerek törölköző:

Hosszú ujjú, kapucnis gyerek törölköző

Ez az unisex nemű törülköző gyerekeknek, rendszeres ujjú stílust kap, és ezt a rajzfilm típusú mintát kapja, miközben kiválasztja a gyerekeknek. Ez kényelmes törülköző a kisgyermekek számára; jó felsőruházati kabátot találhat rajta. A különböző állatok csuklyás stílusban osztályos megjelenést kölcsönöznek gyermekeinek.

15. Gyermek arc törölköző:

Gyermek arc törölköző

Ez hasznos szögletes törülközők gyerekeknek iskolai időben, tudják használni őket az iskolai ebédidőben. Rendes arcukat tisztán tudják hordani. Gyorsan szárad, és pamut anyagból készült, így mindig könnyen használható. A minta kockás, így megvásárolhatja ezeket a törülközőket gyermekeinek.

A gyerek törölköző sorozat számos kialakítással és mintával rendelkezik, amelyek különböző tevékenységekre és célokra használhatók. Kapucnis és extra nagy méretű törülközővel rendelkezik. Mindezek a törülközők 100% frottír pamutból készülnek, és könnyen és gyorsan nedvszívóak. Tehát minden idők legjobb gyermek fürdőlepedői gyűjteményei vannak, és nyugodtan választhat gyermeke választékából.