9 legújabb edzőterem törölköző edzésekhez, gyakorlatokhoz és sportokhoz

Törölközőt eredetileg Törökországban találták fel a 17. század végén. Azóta sokat fejlődtek. A korábban kis téglalap alakú szövetdarab vastag, szövött, fényűző darabokká váltak. Már nem csak a fürdőszobára való. Mivel ilyen sokoldalú termék, a törülközőket ma már mindenhol használják, a konyhától az edzőteremig és a helyiségek mosásáig. A törülközők manapság minden méretben kaphatók, és minden típusnak más a hasznossága. Bár strand- és fürdőváltozatukat mindenki használja, az edzőterem törülközőit kifejezetten a sportolóknak és azoknak tervezték, akik sok időt töltenek fizikai tevékenységekkel, például edzéssel, úszással, birkózással stb..

A legjobb tornatörlő férfiaknak és nőknek:

Mindezekhez a sportokhoz nagy nedvszívó képességű törülközőre van szükség, amely nagyon gyorsan szárad,

1. Kis torna törölköző:

Kis torna törölköző

A kis edzőterem törülközők praktikusak és könnyen hordozhatók. Puhaak és tartósak. Az ismételt mosások ezeket is érintetlenül tartják. Mivel kicsi, könnyen nedvesedik, de még kettőt sem hordoz nehéznek.

2. Antimikrobiális torna törölköző:

Antimikrobiális torna törölköző

A tornázás sok izzadságot jelent. Elengedhetetlen a higiénia biztosítása az edzőteremben, mert a sok verejték könnyen gombás fertőzésekhez vezethet, ha nem megfelelően tisztítják. Az antimikrobiális törülközők segítenek a személyes higiénia fenntartásában és egy szagtól mentesen.

3. Nagy torna törölköző:

Nagy torna törölköző

Azok számára, akik sok időt töltenek az edzőteremben, vagy természetesen hajlamosak az izzadásra, nagyméretű tornatörlőt kell választaniuk. Ezek lehetnek pamutból vagy poliészterből, vagy bármilyen más, jól nedvszívó anyagból.

4. Edző törölközők:

Edző törölköző

Edző törölközőt vagy verejték törölközőt eredetileg úszóknak szántak. Olyan törülközőt akartak tervezni, amely nedvszívó és gyorsan szárad, hogy rövid időn belül újra használható legyen. Ezek a legjobb edzőterem törölközők.

5. Mikroszálas torna törölközők:

Mikroszálas torna törölköző

A mikroszálas tornatörlők vegyes szövetből, például poliészterből, viszkózból, pamutból stb. Készülnek, gyorsan száradó megoldást nyújtanak. Kicsi lehet, mint a Gym kéztörlőben, vagy olyan nagy, mint egy fürdőlepedő, személyes preferenciáktól függően.

6. Szőtt torna törölköző:

Szőtt torna törölköző

A szövött törülközők nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek. Ezek lágyak és vastagok, és ideálisan elhelyezhetők az edzőterem padjain is. Segít fenntartani az izzadás problémáját, amellyel minden alkalommal szembesülünk az edzőteremben.

7. Pamut torna törölköző:

Pamut edzőterem törölköző

A pamut edzőterem törölközőit gyakran az edzőterem biztosítja. Lehet, hogy fehér színűek. Nem kell korán kiszáradniuk, mivel az edzőteremhez tartoznak. Ezeknek a pamut törülközőknek a legjobb része a tartósság és a puhaság. A pamut önmagában is páratlan anyag.

8. Személyre szabott torna törölköző:

Személyre szabott torna törölköző

A személyre szabott tornatörlők napról napra népszerűbbek. Azok az emberek, akik sok időt töltenek az edzőteremben, általában magukkal viszik a törölközőiket. A személyre szabott törülköző egyedi, és sokat elárul rólad. Manapság az is trend, hogy ilyen személyre szabott törülközőket ajándékoznak ajándékba.

9. Férfi torna törölköző:

Férfi torna törölköző

Könnyű, puha, szőtt vagy nem szövött, nagy méretű… ezek mind szabványos szavak, amelyek használhatók, amikor a férfi torna törölközőkről beszélünk. Igazán klassz edzőterem törölközők. Zsebbel ellátott edzőterem törölközők is rendelkezésre állnak az alapvető dolgok, például a telefon közelében.

Míg az edzőterem törölközői nagyon praktikusak, ugyanolyan hasznosak azok számára is, akik rendszeresen edzenek. Gyorsan enyhítik az izzadságot és sporttörölközőként könnyen kiszáradnak. Az egyszer használatos törülközők szintén nagyon népszerűek az edzőteremben való használat során, mivel egyszer használják, majd eldobják.