A legjobb személyre szabott törölközők – Top 9 képekkel

A személyre szabott törülközők napjainkban egyre népszerűbbek, és tökéletes ajándék megoldást jelentenek azoknak, akik egyedi ajándékokat keresnek. Saját tervezésűek és személyre szabhatóak, hogy vonzóbbá tegyék. Különböző formákban, méretekben, színekben és kivitelben érkeznek, hogy mindenki választhasson.

Legújabb & Személyre szabott luxus törölközők:

Olvassa el, és ismerje meg a Top 9 személyre szabott törülközőt, amelyeket vásárolhat a használatának megfelelően.

1. Személyre szabott babatörlők:

Személyre szabott baba törölközők

Ez a gyönyörű rózsaszín személyre szabott babatörlő tökéletes ajándék az újszülötteknek és a kisgyermekeknek is. Puha szövetű és nagyon gyengéd a bőrükhöz. Naponta használható, kézzel könnyen mosható.

2. Pár személyre szabott kéztörlő:

Személyre szabott kéztörlők

Ezeket a fehér, személyre szabott kéztörlőket gravírozott betűkkel kötelező vásárolni az ifjú házasoknak vagy azoknak a pároknak, akik romantikus ajándékot keresnek egymásnak. Fehér színű, fekete gravírozott betűkkel, cérnával hímezve.

3. Személyre szabott törülközőkészlet fiúknak:

Személyre szabott törülközőkészlet fiúknak

Ez a fehér törülközőkészlet fiúk számára egyedülálló ötlet. Ideálisan ajándékozható személyre szabott torna törölközőként azoknak a srácoknak, akik szeretik a fitneszt és az edzőtermet. Bármilyen betűt és mintát gravírozhat igényeinek megfelelően. Anyaga puha és gyengéd a bőrhöz.

4. Hímzett egyedi strandtörölközők:

Hímzett, személyre szabott törölközők

Ez a gesztenyebarna hímzett törülköző az egyik legjobb egyedi hímzett törölköző. A név fehér hímzéssel érkezik, és bármilyen más nevet vagy üzenetet is gravírozhat. Jó fürdőlepedő, de strandtörölközőként is használható.

5. Hímzett kéztörlő készlet:

személyre szabott kéztörlők

Ez a bagoly és név hímzett törülközőkészlet gyönyörű darab a kéztörlő szett alatt, és nagyszerű személyre szabott ajándék lehet. A törülköző alapszíne fehér, ezért különböző színek használhatók a hímzéshez. Igény szerint egyedi tervezésű. A törülközőt rendszeres használatra lehet használni.

6. Nyomtatott személyre szabott strandtörölközők:

Nyomtatott személyre szabott törölközők

Ez a flamingó mintás strandtörölköző egyedi névvel kötelező a tengerpart szerelmeseinek és az élénk színek szerelmeseinek. A flamingónyomat mellett a törülköző személyre szabható, ha szükség szerint neveket vagy mintákat ad hozzá. A törülköző fürdőlepedőként is használható, és a színek vagy hímzések rendszeres használat mellett nem fakulnak el.

7. Monogram személyre szabott fürdőlepedők:

Monogram személyre szabott törölközők

Ez a személyre szabott, monogramos fürdőlepedő a testreszabott törülközők gyönyörű készlete, és naponta használható. A törülköző fehér színű, és testreszabott sárga és zöld monogrammal rendelkezik. A színek megváltoztathatók, és a kialakítás is megváltoztatható az igényeknek megfelelően.

8. Személyre szabott úszó törölközők gyerekeknek:

Személyre szabott úszó törölközők gyerekeknek

Ez a személyre szabott úszós törölköző gyerekeknek tökéletes ajándék az úszni szerető gyerekeknek. Rózsaszín színű, és a gyerek neve van a törülközőn, egy rajzfilmfigurával. Naponta használható, de szárazon kell mosni, hogy a szín ne halványuljon el.

9. Fekete kéztörlő:

Fekete kézre szabott törölközők

Ez a személyre szabott fekete kéztörlő az egyik legszebb kéztörlő az egyedi törülközők alatt. Sakk mintára tervezték, és a személy nevének első betűje, amellyel megajándékozott. A kialakítás az igényeknek megfelelően változtatható.

A személyre szabott törülközők napjainkban divatdivatnak számítanak, és tökéletes ajándékmegoldás azok számára, akik egyedi ajándékokat keresnek. Saját tervezésűek és személyre szabhatóak, hogy vonzóbbá tegyék. Nézze meg a fenti 9 személyre szabott törülközőt, hogy ajándékozza meg szeretteit.