10 hjemmelavede skønhedstip til tør hud i ansigtet

At lide af tør hud er ikke en let opgave. Det kan være ganske skræmmende og kan rodet helt op med flere hudproblemer og pletter. Tør hud er når huden har mindre fugt og fugt. Talgproduktionen i huden er ganske mindre i denne tilstand og kan skyldes flere faktorer. Derfor er vi her med skønhedstips til tør hud. Disse hudplejemetoder hjælper med let at behandle hudens tørhed og hjælper med at få din hud fugtet og fugtet. Selvom det ikke er let at lade denne bekymring blive behandlet hurtigt, har vi også metoder til at opnå hurtigere resultater derhjemme helt alene. Lad os se, hvordan dette fungerer her.

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud i ansigtet

Skønhedstips til tør hud derhjemme:

Tør hud kan let behandles med flere metoder derhjemme. Man behøver ikke bekymre sig og tage alle ingredienser, der er let tilgængelige i vores køkken for at behandle denne tilstand. Disse skønhedstip til tør hud hjælper huden med at blive tonet, renset godt og fugtet. Her er vores naturlige og hjemmelavede skønhedstip til tør hud derhjemme.

1. Rensning af krop:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 1

Dette er et af de naturlige skønhedstip til tør hud. Dem, der lider af tør hud, skal sørge for, at de ikke bør forlænge brusebad i længere perioder. I stedet bør man tage kortere brusere med varmt vand i stedet for super-varmt vand. Yderligere bør kropsolien, fugtgivende udføres korrekt uden fejl. Påfør altid noget æterisk olie inden bad, som ekstra jomfru olivenolie i ansigtet. Yderligere brug kun ansigter vask og cremer, der er specielt fremstillet til tør hud. Disse er kendt for at være milde og kan have ringe effekt på yderligere udtørring af din hud.

[ Se mere: Sådan slipper du af med tør hud i ansigtet]

2. Efter rensning:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 2

Næste i hjemmet skønhedstip til tør hud brug kun tørt håndklæde. Brug aldrig et fugtigt håndklæde og tør altid tør for at fjerne overskydende vand. Undgå enhver form for hård kontakt og hudirritation. Påfør en fugtighedscreme, der er mild og spring aldrig over dette trin for enhver pris. Alt din hud har brug for på dette tidspunkt er god hydrering og næring, og huden skal kunne få alt dette. Man bør prøve ikke at tørre huden yderligere ud, så umiddelbart efter et bad hjælper fugtgivende.

3. Fugtighedscreme:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 3

Det første trin i skønhedsrutinen for tør hud er fugtgivende. Man kan ikke understrege nok om dette trin. Du skal bruge cremer, der specifikt bruges til mennesker med tør hud. Fugtighedscreme med en specifik silikone, kaldet dimethicon, hjælper med at bevare fugt. Andre ingredienser kan være mineralolie, vaselin osv. Yoghurt fungerer som mælkesyre og får dit ansigt og din hals til at føles blødt og gør det glat. Påfør forsigtigt over hele ansigt og hænder, hals for god fugt og næring.

[ Se mere: Hjemmelavede skønhedstip til hals]

4. Korrekt barbering:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 4

Barbering er skadeligt for mennesker med tør hud, da det får det til at føles meget tørt og irriteret. Det gør det øverste lag af huden yderligere tørt. Du fjerner faktisk den naturlige olie fra huden, mens du barberer det uønskede hår. Det bedste tidspunkt at barbere sig er efter brusebad, da håret er blødere og let kan rengøres. Brug en ordentlig barbercreme eller gel til barbering og ikke sæbe eller andet materiale, der gør huden tør. Må aldrig barbere dig uden godt udstyr egnet til din hud, da dette kan gøre din hud mere hård.

5. Sig nej til anti-aging cremer:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 5

Anti-aging produkter bør ikke påføres på tør hud. Denne form for creme har endvidere en tendens til at gøre din hud tør og skællet. Huden kan også se rød ud, og nogle lider også af kløe med disse cremer. Hvis det overhovedet er meget nødvendigt, skal du sørge for, at det ikke har retinol i det. Disse virker som en dårlig irritation for tør hud. For det bedste råd er det bedre kun at bruge cremer, der er anbefalet af læger eller praktiserende læger til dem, der har ekstremt tør hud.

[ Se mere: Hvilken ansigtsbehandling er god til tør hud]

6. Hydrer dine læber:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 6

Tør hud refererer ikke kun til ansigt, hænder eller ben, men også læber. Læber er tilbøjelige til at revne, og de eksfolierer. De kan se ekstremt flakede, tørre ud og nogle gange endda bløde uden ordentlig fugt og næring. Du skal regelmæssigt nære dine læber med ordentlige læbepomader. Det er godt at skrubbe dine læber med sukker og citron. Læber skal beskyttes mod forurening og vintervind. Du kan yderligere bruge hjemmelavede skrubber med honning, sukker og smør til nærede læber.

7. Lad dit ansigt eksfoliere:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 7

Hjemmeskønhedstips til tør hud kan aldrig begynde eller ende uden en god skrubning. Skrubbe to gange om ugen er godt nok. Hvis du har sensitiv hud, er det helt fint at skrubbe en gang om ugen. Lad dit ansigt eksfoliere, lad den døde hud skrælle af, da kun ny hud kommer til at se skinnende og smuk ud. Alle dårlige og døde hudceller, hudorme eller hvide hoveder kan let fjernes med skrubning. Desuden eksfolierer den din hud for godt og hjælper dig let med at se strålende og ung ud. Dette er et must -to -step -trin, som mange mennesker med tør hud ignorerer. Hvis du tror, ​​at eksfoliering får huden til at se mere tør ud, så er det en myte!

8. Solcremer:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 8

Tør hud er meget tilbøjelig til rynker og ældning, og det værste er, når solens stråler går sammen og beskadiger huden mere. Du skal anvende en ordentlig solcreme, før du træder ud. Det er også vigtigt at sikre, at du vælger den korrekte SPF og søger lægehjælp til at bruge den rigtige. Hold din krop dækket så meget som muligt. Ved at bruge solcreme kan man beskytte huden mod solskoldning, og du beskytter også din hud mod kraftig soleksponering. Påfør først fugtighedscreme på ansigtet og derefter solcreme, inden du træder ud af dit hjem i solen.

Se mere: Sæber til tør hud

9. Fiskeoliepiller:

Skønhedstips til tør hud 9

Sammen med en sund kost kan du endda prøve nogle olier, der holder din krop godt hydreret. Mange af os vurderer nødvendigheden af ​​æteriske olier i ansigtet. Den tørre hud skyldes for det meste mangel på æteriske olier og talg i ansigtet, hvilket kan sidestilles med god olie. Fiskeolier som tran kan være blød og beroligende for tør hud. Disse er yderst nyttige til at nære huden, få den til at se strålende og ekstremt glat ud. Dem, der lider af tør og skællet hud, bør helt sikkert prøve denne olie for de bedste resultater.

[ Se mere: Sådan bruges MultaniMitti til tør hud]

10. Hjemmemedicin:

Hjemmelavede skønhedstip til tør hud 10

Der findes flere hjemmemedicin yderligere til behandling af tør hud uden store besvær og anstrengelser. Disse kan gøres med alle ingredienser, der er let tilgængelige. Disse vil bringe den indre glød og glans inde fra huden. Prøv denne.

Aloe Vera -blanding kan være meget fugtgivende og nærende for mennesker med tør hud. Sådan kan den bruges:

  • Skær først stammen fra en Aloe Vera -plante.
  • Brug en skarp kniv til at skære over og under stilken og fjern gelen, der findes inden i.
  • Tag en ske honning og ostemasse
  • Bland AloeVera -frugtkødet med en ske honning og hjemmelavet ostemasse til en glat pasta.
  • Påfør denne maske på ansigtet, og lad den sidde i 10 til 15 minutter og skyl godt.
  • Du kan også bruge ansigtsmaske af papaya -papirmasse, da dette ville være effektivt og let at forberede. Dette er det bedste hjemmemedicin mod tør hud.

Vi håber, at disse skønhedstip til tør hud er ganske nyttige for dig. Hvis du er blandt dem, der lider af ekstremt tør hud, så er det bestemt dem, der er noget for dig. Forsøm aldrig dette problem og bekymring for tør hud. Dette er en ganske almindelig bekymring, som mange har en tendens til at ignorere, men er ekstremt farlig, da det fjerner al talg og fugt fra huden. Hele hemmeligheden og skønheden ligger i, hvordan du bedst bevarer fugt i huden og fugter den godt. Giv derfor ikke disse tips en glip, og prøv dem. Du vil helt sikkert være vidne til underværker med ovennævnte hudpleje.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80