Top 8 hjemmelavede ansigtsbehandlinger til tør hud

Ansigtsbehandlinger er ansigtsmassager, der udføres ved hjælp af cremer og rensende ansigtsvask. De hjælper huden med at forynge. Ansigtsbehandlinger til tør hud eller normalhudede hunner udføres af næringscremer og fugtighedscreme.

Ansigtsbehandlinger til tør hud

Ansigtsbehandlinger til tør hud derhjemme:

Her er vores 9 bedste hjemmelavede ansigtsbehandlinger til tør hud sammen med ansigtstip.

1. Klassisk ansigtsbehandling til tør hud:

Klassisk ansigtsbehandling til tør hud

Klassiske ansigtsbehandlinger er de bedste ansigtsmasker, de inkluderer rensning og toning. Massagen udføres manuelt, eller du kan endda gøre det med elektronik. Massagemasken er som et beskyttende lag over ansigtet, og det gøres bedst i stuerne, da de kan gøre det perfekt med den rigtige slags massage og slag, som dit ansigt har brug for, til netop denne maske. Dette er en god ansigtsbehandling til tør hud.

2. Plantestam ansigtsbehandling til tør hud:

Plante stilk ansigtsbehandling er en specifik ansigtsbehandling, der får huden til at se ganske yngre ud. Plantecellerne påføres huden eksternt og øger hudens cellulære niveau. Det hjælper med at aktivere reparationsprocessen for døde hudceller og undertiden endda erstatte dem med nye. Damer elsker denne ansigtsbehandling, især fordi den hjælper dem med at se yngre ud og reducere tegn på aldring. Ansigtet skal omfatte creme, maske, serum og en gel til under øjet.

3. Platin ansigtsbehandling til tør hud:

Platinum ansigtsbehandling til tør hud

Platinum ansigtsbehandling hjælper med at forynge og give energi til huden. Celleniveauet øges, og vævene styrkes. Ansigtsbehandling giver et ønsket fugtet niveau og fungerer som en kraftfuld antioxidant, der bevarer de dejlige dames ungdommelighed. Dette er den bedste ansigtsbehandling til tør hud.

4. Perle ansigtsbehandling til tør hud:

Perle i ansigtet til tør hud

Ædelsten ansigtsbehandling er en meget unik form for terapi, der udføres af ædelsteners naturlige energi. Det hjælper med at få orden på livet igen ved at sortere psykiske, fysiske og åndelige ubalancer ud. Stenene virker i en form for afgiftning. Det hjælper huden med at eksfoliere og forhindrer aldring. Hovedingredienserne er aske fra smaragd, rubin eller safir. Det slapper af krop og sind og forbedrer hudtonen. Dette er en ansigtsbehandling til tør hud i hjemmet.

5. Banan ansigtsbehandling til tør hud:

Banan ansigtsbehandling til tør hud

En blanding af moset banan, avocado olie og honning virker en fantastisk ansigtsmaske. Banan bruges på grund af dets vitaminer, kalium, magnesium indeholder og dets anti -aging egenskaber. På den ene side giver banan næring til den tørrede hud, og på den anden side fungerer honning og avocado olie som fugtighedscreme og hjælper huden med at trække vejret. Dette er den naturlige ansigtsbehandling til tør hud

6. Sheasmør og E -vitamin ansigtsbehandling til tør hud:

Sheasmør og E -vitamin i ansigtet til tør hud

Sheasmør og vitaminer E ansigtsbehandling er den hurtigste og øjeblikkeligt genoplivelige behandling for tørre teksturer. Du kan massere denne opskrift, når du føler dig lidt stresset. Du vil se din hud som behagelig og beroligende efter vask. Duften er endnu en grund til, at damer elsker denne lette ansigtsbehandling. Det er en ansigtsbehandling derhjemme til tør hud.

7. Olivenolie og æg ansigtsbehandling til tør hud:

Olivenolie og æg ansigtsbehandling til tør hud

Æg ansigtsbehandling sammen med olivenolie anses for at være en af ​​de bedste ansigtsbehandlinger til tør hud. En æggeblomme af et æg og en teskefuld olivenolie er alt hvad du behøver. Blend blandingen, indtil den bliver cremet. Tag derefter dit almindelige rengøringsmiddel og vask dit ansigt. Fordel derefter æggemasken jævnt på dit ansigt og lad den tørre i mindst 20 minutter. Æggeblommen og olivenolien tilsammen giver næring til tørhed og sløvhed i huden. Æg ansigtsbehandling får også kvinderne til at se yngre ud på grund af dets anti-aging effekter. Det er en ansigtsbehandling til tør hud derhjemme.

8. Mælkefløde og kiwi ansigtsbehandling til tør hud:

Mælkefløde og kiwi ansigtsbehandling til tør hud

Mos kiwi med mælkecreme er en fantastisk ansigtsmaske til tør hud. Det er let at lave og kan bruges efter en lang trættende dag til at forynge huden og få den tabte fugt tilbage. Mælkens cremethed er vidunderligt, og mælkens godhed og dets vitaminindhold gør det endnu mere perfekt. Kiwi giver på den anden side en blød fornemmelse. Nogle gange kan det også give en beroligende effekt ved blot at bruge mælkecreme i ansigtet og holde to kiwi -skiver på øjnene. Dette er den hjemmelavede ansigtsbehandling til tør hud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80