9 legjobb kerékpáros sisak

A kerékpáros bukósisak a kerékpáros biztonságának kulcsfontosságú eleme. Ezeket a sisakokat kifejezetten az ütközés okozta fejsérülések megelőzésére tervezték. Ezenkívül segítenek megelőzni az ilyen hatásokkal járó mellékhatásokat, például a perifériás látást. Valójában vita folyt arról, hogy a sisak használatát kötelezővé kell -e tenni, különösen gyermekek és nők esetében.

kerékpáros sisakok

Ezek a kerékpáros sisakok nem lehetnek túl nehézek, és rendelkezniük kell a szellőzéssel is, mivel a kerékpározás meglehetősen intenzív tevékenységgé válhat. Íme néhány a legjobb kerékpáros sisakok közül.

Összecsukható sisak:

Semmi sem kényelmesebb, mint egy összecsukható kerékpáros sisak, amelyet el lehet tárolni, amikor nem használják a kerékpáros expedíció során. Ez a klasszikus fehér sisak elegáns, stílusos, tiszta és funkcionális. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, a középen lévő rések lehetővé teszik a levegő keringését. Ez a sisak nagyszerű lehetőség, ha forró és párás helyeken kerékpároz.

A stílusos sisak:

A kerékpáros sisak egyszerű szürke -fehér színkombinációja stílusos megjelenést kölcsönöz. Az érdekes geometriai vonalak használata szintén a hétköznapitól a kivételesig emeli a dizájnt. Az érdekes kialakítás miatt a fiatalok körében elengedhetetlen kellék. A sisak mindkét oldalán található pórusrések a levegő keringésének biztosítása érdekében kerültek hozzáadásra.

A fáklyás sisak:

Ez a karcsú és modern kialakítású sisak a sisak hátoldalán elhelyezett fáklyával jár. A fáklya elemmel működik, és különösen hasznos éjszakai kerékpározáskor. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy mások kerékpározzanak veled, hogy nyomon követhessék tartózkodási helyedet.

A női sisak:

Ez a türkizkék sisak nagyszerű kerékpáros kiegészítő lesz azoknak a nőknek, akik szeretik a színeket, és nem félnek felkarolni nőiességüket. Az egyszerű dizájn és egy csipetnyi fehér teszi stílusossá. 3-4 fejpórus van, amelyek biztosítják, hogy elegendő levegő áramoljon a sisak belsejében.

Városi kerékpáros sisak:

Azoknak a kerékpárosoknak, akik szeretik a stílust és szeretnék beépíteni kerékpáros felszerelésükbe, ez a városi ihletésű kerékpáros sisak tökéletes. A fém felület csiszolt és elegáns, és olyan ragyogást sugároz, amely vonzónak tűnik napfény hatására. A sisak belsejében található puha párnázás megvédi a fejet esés esetén. Hatalmas pórusokat is hozzáadnak a levegő keringéséhez.

A láng ihlette sisak:

Ez a fekete láng ihlette sisak nagyon népszerű a mai fiatalok körében. A láng alakú pórusokkal ez az elegáns sisak biztosan ki fog derülni. Ezenkívül a sisakon lévő rések biztosítják, hogy a kerékpáros előnyös légáramlásban részesüljön. A könnyű textúra biztosítja azt is, hogy a kerékpárosoknak ne kelljen aggódniuk a plusz súly miatt.

Környezetbarát sisak:

Ezt az összecsukható sisakot egy Armadillo megjelenése ihlette. Ez a sisak könnyű is amellett, hogy költséghatékony. Ezenkívül segít megóvni a környezetet, mivel 100% -ban újrahasznosítható. Karcsú és stílusos kialakítással rendelkezik, amely nőknek és férfiaknak is jól fog kinézni.

Az izzadságálló sisak:

Ez a fekete sisak túl nehéznek tűnhet, de könnyű. A sisak izzadságálló része megakadályozza a verejték felhalmozódását a hajban, ami később hajhulláshoz vezethet. A sisak tetején található, stratégiailag elhelyezett rések biztosítják a légáramlást.

Női tervező sisak:

Női tervező sisak

A kerékpáros nők mindig értékelik a vidám színek használatát sisakjukban. Ezért ez a szivárványszínű sisak tökéletes kiegészítő számukra. A merész színek használata és a rések hozzáadása a légáramlás biztosításához elengedhetetlenné teszi ezt a sisakot.