9 legjobb kerékpáros tartozék

A kerékpározás, akár hobbiként, akár hivatásként űzik, eléggé megterheli a testét, különösen a lábát. Ezenkívül segít az állóképesség építésében és erősíti a vádli izmait. Ahhoz azonban, hogy felkészüljön a kerékpározásra, vannak bizonyos tartozékai, amelyekkel rendelkeznie kell biztonságának és jólétének biztosítása érdekében. Mivel a kerékpározás szabadtéri tevékenység, a legtöbb tartozékot úgy tervezték, hogy megvédje az egyéneket az időjárástól (főleg a Naptól). Bukósisak, kesztyű és megfelelő kerékpáros cipő csak néhány a sok kiegészítő közül, amelyeket az egyénnek meg kell vásárolnia annak biztosítása érdekében, hogy kerékpáros élménye emlékezetes maradjon. Íme néhány a legjobb kerékpáros kiegészítők közül, amelyekkel mindenkinek rendelkeznie kell.

A legjobb kerékpáros kiegészítők:

Sisak:

kerékpáros kiegészítők

Minden kerékpárosnak szüksége van védelemre az időjárás viszontagságaitól és a csúnya esés lehetőségétől. Ez a zöld -fehér sisak egyszerre elegáns és funkcionális. Hosszú résekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a szellőzést, különösen akkor, ha forró és párás hőmérsékletű zónák között kerékpároznak. Minden kerékpárosnak kötelező a sisak használata.

Kesztyű:

Annak érdekében, hogy a kerékpáros megakadályozza a kezei izzadását (ami a fogantyúk körüli szilárd fogás elvesztéséhez vezethet), elengedhetetlen egy kesztyű. Ez a szabványos kesztyű lehetőséget kínál a kerékpárosoknak, hogy kitárják ujjaikat a határozottabb tapadás érdekében.

Ciklus zászló:

Vannak kerékpárosok, különösen a profik, akik a zászlókat is rögzítik a ciklusuk végén, hogy mások tudják, milyen messze vannak. Ez a piros cikluszászló kiemelkedő és stílusos. Ezzel a zászlóval soha nem fog eltévedni a vadonban.

Digitális visszapillantó tükör:

Ez a modul segíti a kerékpárosokat abban, hogy lássák, mi történhet mögöttük vagy nem. Ez a tükör szilárdan rögzíthető a kerékpár kormányához. Ebből is látszik, hogy az ember gyorsan biciklizett és akkumulátorral működik. Ez a technológia biztosan helyettesíti az összes korábbi visszapillantó tükröt, amely egyes ciklusokban még megvan.

A megvilágított pedál:

Ha valaha sötétedés után kerékpáros utat talál, nincs mitől tartania az új megvilágított pedállal. Ez a pedál láthatóvá tesz téged a sötétben. Ennek a pedálnak a legjobb része azonban az, hogy nem igényel elemeket a működéshez. Még egy kis generátorral is rendelkeznek, és ezek a pedálok még legalább 5-10 percig villogni fognak a kerékpározás abbahagyása után.

Kerékpáros napszemüveg:

Minden kerékpárosnak szüksége van az elemek elleni védelemre. Egy kerékpáros napszemüveg biztosan megvédi a szemet a portól, a szennyeződéstől és még a rovaroktól is. A borotvaéles kialakítás és az apró színárnyalat stílusos megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a két oldalon található apró nyílások megkönnyítik a légáramlást. Kiváló lehetőség lesz minden típusú terepen.

Kerékpáros cipő:

Ezek a kerékpáros cipők sokkal szórakoztatóbbá teszik a kerékpározást. A merész színek ingyenes használatát nagyra értékelik amellett, hogy nem kell attól tartania, hogy a csipke elcsúszik. Az egyes párok oldalán található pórusok biztosítják a légáramlást.

Kerékpáros ruházat:

A ruházat elengedhetetlen a kellemes kerékpáros élmény biztosításához. A kerékpáros divat a stílusról és a funkcionalitásról szól, amint ez nyilvánvaló ebben a kék, fehér és fekete együttesben, amely izzadságálló, és lehetővé teszi a levegő szabad áthaladását.

Nyeregtáska:

A kis nyeregtáska szintén fontos kerékpáros kiegészítő. Ez a barna vászontáska könnyen rögzíthető a kerékpár ülésére. Ezenkívül sárgaréz csatokkal rendelkezik, hogy hozzáadja ezt a kis stílusjegyet.