A legjobb 9 kerékpáros mez

A kerékpáros mez egy speciálisan tervezett mez, amelyet kerékpározási célokra használnak. Meg kell azonban jegyezni, hogy a legtöbb kerékpáros világszerte hagyományosabb kerékpáros ruházatot választ; a mezek nagy előnyöket is kínálnak a sport szerelmeseinek. A legtöbb kerékpáros mezt rendszerint meglehetősen hosszúra vágják hátul, hogy a kerékpáros ne érezzen kellemetlenséget görnyedt helyzetben. Ha zsebeket adnak hozzá, akkor általában hátulra teszik, hogy elkerüljék a kiömlést, ha elöl helyezik el őket. A legtöbb mez meglehetősen szorosan van felszerelve a légellenállás minimalizálása érdekében. Valójában a legtöbb mez gyártásához használt szövet megakadályozza az izzadság tapadását a kerékpárosok testéhez, hogy hűvös maradjon. Íme néhány népszerű kerékpáros mez.

Legjobb kerékpáros mezek:

1. A városkép mez:

kerékpáros mezek

Ez a New Yorkban található felhőkarcolóktól nagymértékben inspirált kerékpáros mez hűvös és stílusos, valamint funkcionális. A stratégiailag az ujjak elején és alján elhelyezett grafikai tervezés valóban kijelentést tesz. A mez víz- és izzadságálló is, így kényelmesebbé teszi a kerékpározást.

2. Grafikus mez:

A mai fiatalokat a színblokkolás és a grafikus nyomatok ragadják meg. Ez a mez jó példa arra, hogy a két trend jól néz ki együtt. A merész sárga és fekete színek stílust kölcsönöznek, míg a grafikus nyomtatás és a szöveg tökéletessé teszi ezt a mezt egy kerékpáros kalandhoz.

3. A professzionális mez:

A profi kerékpárosok számára a meznek stílusosnak kell lennie, de ami még fontosabb, funkcionálisnak kell lennie. A képen látható kerékpáros egyszerű mez kialakítást választ, amely egyszerre nyújt kényelmet és funkcionalitást. Ezenkívül izzadságálló, figyelembe véve azt a talajmennyiséget, amelyet le kellett fednie.

4. Törzsi mez:

Az állandóan hatékony és stílusos törzsi mez nagyszerű ránézésre, és még ennél is nagyobb. Rugalmas anyagból készült, a mez közepére helyezett törzsi dizájn a fő attrakció. Ez a kialakítás megfelel azoknak a kerékpárosoknak, akiket lázadónak tartanak. Ez a kialakítás jobban megfelel a férfiaknak, mint a nőknek.

5. A taxis mez:

Ezt a mezt a taxi színei és a kockás zászló inspirálta, legfeljebb egy Forma -1 -es versenyen, ezért kifejezetten azoknak készült, akik igénylik a sebességet. Az élénk szín és a furcsa kialakítás igazán kiemelkedővé teszi ezeket a mezeket.

6. A geometriai mez:

Manapság a divat a geometriai nyomatok. Ez a mez nagyon jól beépítette az új divatirányzat használatát. Nem megy túlzásba a dizájnnal, és funkcionális és könnyű is. A világos, nyári színek használata hűvös megjelenést kölcsönöz. A rugalmas anyag víz- és izzadságálló, így kényelmes viselet.

7. Női mez:

Még a kerékpáros nők is szórakoztató, stílusos és funkcionális mezt igényelnek. Ez a mez téli színeket tartalmaz, meleg és texturált megjelenést kölcsönöz. A nyugtató tónusok minden bőrszínhez jól illeszkednek. Az oldalán található részletek is meglehetősen grafikussá teszik a mezt anélkül, hogy túlterhelné.

8. Kéttónusú mez:

Ez a kétszínű mez tökéletes azoknak a kerékpárosoknak, akik élvezik, hogy egy kicsit konzervatívak és merészek. Az egész mezre kiterjedő, egymással összekapcsoló grafika nem lehengerlő, de erőteljes kijelentést tesz. A könnyű anyag biztosítja azt is, hogy a mez súlya ne akadályozza a kerékpárosokat egy expedíció során.

9. Az Unisex mez:

Ez a merész színkeverék tökéletes mind a férfiak, mind a nők számára. A könnyű anyag gondoskodik arról is, hogy a kerékpáros kényelmesen érezze magát menet közben. Ezek a mezek izzadság- és vízállóak is, hogy ne legyen túl fülledt a kerékpáros számára kerékpározás közben.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.