Mickey Bday témák: 5 legjobb Mickey egér születésnapi dekoráció

Tudjuk, milyen nehéz nekünk, szülőknek lépést tartani gyermekeink elvárásaival a születésnapjukon. Különleges tematikus bulikat, dekorációkat, lenyűgöző tortát, visszatérő szívességeket és még mit nem igényelnek! Különösen, ha meglepetés születésnapi buli a kicsinek, akkor nem lehet jobb téma, mint a Disney Miki egér. Ez az imádnivaló karakter biztosan feldobja az izgalom szintjét minden résztvevőben, beleértve a születésnapi fiút vagy lányt!

Tudjuk, mi a következő kérdésed! Hogyan valósítja meg ezt a népszerű témát ötletek megismétlése nélkül? Munkája most megkönnyült, hiszen bemutattuk a legjobb házi készítésű Miki egér dekorációkat és partiötleteket. Készen áll arra, hogy otthonát mini Disneylandré alakítsa? Olvass végig!

Miért olyan népszerű a Mickey egér téma a születésnapi partikban??

A Miki egér egy ikonikus karakter, akit Walt Disney készített az 1920 -as években. Minden alkalommal, amikor ez az imádnivaló egér megjelenik a képernyőn barátaival együtt – Minnie egér, Donald kacsa, ostoba, Plútó stb., A gyerekek egyszerűen megőrülnek! Mickey egér sok generáció gyermekeit szórakoztatta, és varázsa szüntelenül lenyűgöz minket. Tehát mi jobb ajándékot adhat gyermekének születésnapján, mint egy Miki egér témájú születésnapi dekorációval teli szoba?

A Mickey egér születésnapi partijának megszervezéséhez szükséges dolgok:

Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen a pontig, először soroljuk fel mindazt, amire szüksége van a születésnapi parti Mickey egér dekorációjának részeként:

Mickey Mouse Theme Party dekorációs tételek:

Akár házi készítésű mickey egér dekorációt tervez, akár profi művész segítségét kéri, figyelnie kell a téma részleteire. A hátteretől a tortáig, a jelmeztől a meghívóig sok mindent meg kell tervezni, legalább néhány nappal a buli időpontja előtt. A legtöbb ilyen elem megvásárolható a helyi dollárboltokban, vagy ha van ideje és tehetsége, próbáljon ki DIY Mickey születésnapi dekorációs ötletet a Pinterest, Instagram vagy Youtube csatornákról.

Itt található azoknak a tárgyaknak a listája, amelyekre Mickey egér születésnapi téma dekorációjának részeként szüksége lesz:

 • Háttér és szalaghirdetés: Egy Mickey egér személyre szabott születésnapi bannernek nevezheti a személy nevét és életkorát. Vásároljon egy kész Mickey egér klubházi nyomtatható szalaghirdetést, vagy hozzon létre saját hátteret egy nagy fehér vagy piros lappal matricákkal és papírvágásokkal.
 • Tortaasztal: A tortaasztalnak színes nyomtatott Mickey egér asztalterítővel és néhány központi elemmel kell rendelkeznie, hogy felkeltse vendégei figyelmét.
 • Léggömbök: Szerezzen be pár Mickey alakú fóliagolyót és rengeteg fekete, piros, fehér és sárga léggömböt a tér kitöltéséhez. Ha éjszakai partiról van szó, keressen világító lufikat a speciális effektekhez.
 • Torta: Ez a Mickey egér témájú születésnapi parti fő eleme. Tehát nézze át az online katalógusokat, és válasszon egy vagy többszintű süteményt, amelyet úgy terveztek, mint egy Mickey egér.
 • Tortaöntők: Számos Mickey egér első születésnapi tortafeltöltőt találhat az online áruházakban. Ragassza őket a süteménybe, hogy életre keltsék!
 • Meghívó kártyák: A kézzel készített kártya az első benyomást keltheti vendégeiben, és tippeket küldhet arról, mennyire törődik velük. Tervezzen meg egy e-kártyát, nyomtassa ki, vagy válasszon papír alapú kártyát, és írjon személyre szabott üzeneteket.
 • Parti jelmez: Keressen Mickey egér témájú parti jelmezeket a kicsinek. Ha nem talál ilyet a költségvetésében, válasszon egy nyomtatott Mickey egér pólót vagy ruhát, amelyhez megfelelő alsó viselet tartozik. Vásároljon Miki egér haj kiegészítőket, például gumiszalagokat, klipeket vagy hajpántot.
 • Egyéb tartozékok: A szoba méretétől függően vásárolhat Mickey egér csigákat, örvényeket, falikárpitokat, felfújható anyagokat stb..
 • Buli kellékek: Duplázza meg szórakozási szintjét a buliban azzal, hogy minden kis vendégének ad egy Mickey egér parti kelléket, például sapkát, szemmaszkot, koronát, fotófülke -tárgyakat stb..

Mickey egér témájú étkezőedények:

Miután elvégezte az alapvető beállításokat, gondolnia kell az étkezőasztalra kerülő tárgyakra. Amellett, hogy ízletes ételeket szolgál fel vendégeinek, figyelnie kell az étkészlet részleteire is. Itt van egy lista a megvásárolható dolgokról:

 • Nyomtatott asztallap: Ahelyett, hogy üresen hagyná az asztalát, terítsen ki egy nyomtatott Mickey egér asztalborítót, amelyet a buli után újra fel lehet használni vagy el kell dobni.
 • Tányérok, csészék és evőeszközök: Számolja meg vendégeinek számát, és tartson készleten Mickey egér témájú papírtányérokat, csészéket, kanalakat, szívószálakat, villákat és szalvétákat. Mindig legyen néhány extra darabja, csak hátha néhány vendég tájékozatlanul érkezik.
 • Receptek: Számos Mickey egér születésnapi parti ételötlet létezik, mint például Mickey -témájú cupcakes, mini pizzák, tortasütemények, Mickey formákra vágott gyümölcsös kebab, süti, fánk stb. Ezen termékek nagy részét otthon is kipróbálhatja, vagy megkérheti szakácsát, hogy személyre szabja őket.

Mickey egér témájú születésnapi visszaküldési ajándékötletek:

Nem számít, mennyire szórakoztató volt a bulija, vagy milyen finomak voltak a finomságok, a vendégek csak azokra a finomságokra emlékeznek, amelyeket viszonzásként adnak nekik. Tehát ne hagyja abba a követ, hogy örömet szerezzen nekik, és adja meg szüleinek néhány fontos célját a jövőbeli születésnapi partijukon. Íme néhány felkapott ajándék ötlet Mickey egér születésnapi partijára, amelyek könnyűek a zsebükben, de nagyra értékelik:

 • Mickey egér nyomtatott Goodie táskák
 • Disney kulcstartók vagy fertőtlenítő palackok
 • Mickey Fotókeret mágnesekkel
 • Mickey Minnie mappák és írószerek
 • Mickey nyomtatott bögrék, ebéddobozok

Mickey egér témájú születésnapi parti felállítása?

Most, hogy megvan az összes szükséges elem, nézzük meg, hogyan állíthatjuk be őket egy vidám Mickey blúz születésnapi partira:

 • Először döntse el a buli helyszínét. Szeretne bulit rendezni otthon, funkcionális csarnokban vagy klubházban? Ettől függően megtervezheti és megjelenítheti a beállítást.
 • Döntse el a költségvetést és a meghívottak számát is. Ha nagyon nagyszabású buliról van szó, akkor béreljen egy pártszervezőt, aki elvégezheti a beállításokat és a vendéglátást is. Kis és közepes méretű partikhoz megvásárolhatja a felsorolt ​​tárgyakat, és DIY Mickey születésnapi dekorációt készíthet családja vagy barátai segítségével.
 • Tisztítsa meg a helyet, és győződjön meg róla, hogy háttérfala vagy zárt szerkezete van a színpad mögött. Ez a helyén tarthatja a szalaghirdetést vagy a hátteret.
 • Díszítse a zászló széleit és a színpadot rengeteg lufival. Létrehozhat léggömbszerkezeteket is, és elhelyezheti őket az asztal mindkét oldalán.
 • Helyezze az asztalt a színpad közepére, és takarja le egy asztalterítővel. Használjon egy Mickey egér középpontját lufival, virággal vagy játékkal, hogy kiemelje a területet.
 • Ha beltéri partiról van szó, ragasszon néhány örvényt és mickey ballont a tetőre, hogy élénk környezetet teremtsen.
 • Tegyen egy másik asztalt az oldalára, hogy elférjenek benne élelmiszerek, evőeszközök, ajándékok, csokoládék, stb. Használhatja desszertasztalként is, hogy bemutassa a vendégei számára készített édességeket..
 • A beállítás befejezéséhez takarja le a padló többi részét piros vagy fekete ruhával.

5 legjobb Mickey egér születésnapi parti dekorációs ötlet inspirációhoz:

Itt van 5 különböző Mickey egér témájú születésnapi témaötlet gyűjteménye, amelyek segítenek az indulásban:

1. Mickey egér 1. születésnapi party dekoráció:

Mickey egér 1. születésnapi party dekoráció

Nézze meg ezt az álmodozó Mickey egér 1. születésnapi parti dekorációt, amely csodálkozva küldheti kis vendégeit. A dekoráció minden egyes eleme személyre szabott, hogy megfeleljen a buli témájának. A tortaasztal kétszintű, az alsó felét finom desszertek számára tartják fenn. Teljesen szeretjük azt az ötletet, hogy van egy mini óriáskerék, amelyben mini cupcakes van, sablonos „ONE” -val, amely jelzi a születésnapi fiú vagy lány életkorát!

2. Kék Miki egér születésnapi téma kisfiúknak:

Kék Miki egér születésnapi téma kisfiúknak

A Miki egér témájú partinak nemcsak piros -fehérben kell lennie, hanem józan árnyalatokban is, mint ez a hűvös kék -fehér téma. A kék különböző árnyalatai fehérrel kombinálva hozzák létre ezt a kellemes és elegáns megjelenést. Még a torta is összhangban van a témával, és ezek az aranyos süteményfedők szép látványt nyújtanak. Ez a háttér és az a nagy baba Mickey egér felfújható, amely ellopja a show -t!

3. Rózsaszín Minnie egér születésnapi parti kislányoknak:

Rózsaszín Minnie egér születésnapi parti kislányoknak

Ha szabadtéri születésnapi partit tervez kislányának, ez a beállítás ideális választás. Horgok segítségével felakaszthatja a hátteret, ha nincs szilárd fal, és exkluzív területet hozhat létre a torta vágásához. Egy nagy asztal, két elválasztóval az oldalsó partíción, ez a tér a buli helyiség többi részétől. Minden elemét rózsaszín -fehér és Minne egér babákban tartják, és a vágásokat nagylelkűen használják. Ebbe a dekorációba akár virágos illatot is adhat, ha egzotikus rózsaszín virágokat helyez mindkét oldalára.

4. DIY Mickey egér születésnapi party ötlet:

Diy Mickey egér születésnapi party ötlet

Ez egy ilyen egyszerű, mégis feltűnően szép ötlet, hogy lenyűgözze vendégeit korlátozott költségvetéssel. Tiszta fehér asztalt használnak a sütemény és a desszertek tárolására. Ezzel szemben élénkpiros, fekete és sárga kiegészítőket használnak, például asztalokat, bundákat, süteményeket stb. A sima, tömör falat papírventilátorok és Mickey-témájú kivágások díszítik. Egy nagy Mickey -sziluettet használnak a név klasszikus Disney betűtípussal történő írására. Nem okos ez? Ezt az ötletet használhatja a 2. és a 3. születésnapra, amelyeket általában kis léptékben tartanak.

5. Mickey egér téma születésnapi asztal beállítása ötlet:

Miki egér téma Születésnapi asztal beállítása ötlet

Ettől a cukorkaasztaltól nem folyik el a szája? Igen! Az asztalon elhelyezett cukorkákkal, gumicukrokkal, rágós pálcikákkal, édességi selyemmel a házigazdáknak bizony nehéz dolga lesz a kicsik irányításában. Figyelje meg a fekete pöttyös asztalterítőt, amely gyönyörűen kontrasztos a többszínű szivárványos finomságokkal. Minden üveg jól fel van címkézve, hogy a vendégek kiválaszthassák a cuccaikat, a kreatív pohártartókat pedig ki kell próbálni a következő bulin.

Reméljük, hogy ez a cikk eléggé inspirált, hogy kipróbáljon egy Mickey egér témájú születésnapi partit otthon. Ezek a dekorációs ötletek ideálisak 1-4 éves gyermekek számára. Az idősebb gyerekek számára, akik még mindig kedvelik a Miki egeret, ugyanazok az elemek használhatók, de a színtémák és az elhelyezések kissé eltérhetnek. Ha nemrégiben volt egy Insta-méltó Mickey egér születésnapi ünnepi dekorációja, ossza meg velünk a képeket, szívesen bemutatjuk őket itt!