Születésnapi témák: 20 legjobb Bday Party téma ötlet gyerekeknek és felnőtteknek

Ha azt gondolta, hogy a születésnapi partik még mindig a gyertyák megfújásáról és a torta vágásáról szólnak, akkor nagyon tévedtek! A mai időkben ezek a „normális” születésnapi partik izgalmas tematikus bulikat adtak, amelyek maradandó emlékeket teremthetnek. A dekorációktól a menükig és akár a jelmezekig minden elem egyedi hangulatot kölcsönöz a környezetnek, és ösztönzi vendégei maximális részvételét.

Több száz téma közül választhat, hogyan dönti el, hogy melyik a legjobb a partijához? Megkönnyítettük a dolgokat, felsorolva ezeket a népszerű születésnapi témákat gyerekeknek és felnőtteknek, amelyek automatikusan felkeltik a megfelelő hangulatot a nap megünneplésére!

20 legjobb születésnapi partitéma fiúknak és lányoknak:

Lepje meg barátait és családját ezekkel a legújabb születésnapi party -ötletekkel, és állítson be nekik új buli célokat:

1. Mickey egér születésnapi téma:

Mickey egér születésnapi téma

A Miki egér mindig népszerű téma az 1. születésnapokon! Ez az imádnivaló karakter mosolyt csal kis vendégei arcára, és még a cuki tortájára is! Az élénk színek, például a piros, a sárga és a fekete fehér háttérrel történő felhasználásával érdekes képet festhet a partijáról. Vagy hű maradhat a témához, és minden elemet Mickey -re formálhat, vagy megvalósíthatja a színeket és a mintákat a szimbolizmushoz.

 • Téma dekorációs elemek: Ez az első születésnapi dekoráció kisfiúhoz fehér középső asztalt, két oldalsó asztalt és egy születésnapi fiú széket használ. További elemek közé tartoznak a Mickey puha játékok, a Mickey-témájú lufik, a kétszintes Mickey egér torta, a koordinált desszertek és a Mickey visszatérő ajándékok.
 • Téma alkalmas: Kisfiú 1. születésnapja
 • Évad: Nyár, mivel gyepparti. Télen ugyanazt a beállítást használja beltéren

Bővebben: Miki egér születésnapi témaötletek

2. Disney hercegnő születésnapi témája:

Disney hercegnő születésnapi témái

A Disney varázs világa az egyik legnépszerűbb kislány 1. születésnapi téma. Ez a sokoldalú téma lehetővé teszi kreativitásod felszabadítását és a különböző elemekkel való játékot. Íme egy kifinomult ötlet, amely túlnyomórészt a rózsaszín és a lila szín témát használja. Ahelyett, hogy csak egy karakterhez ragaszkodna, három hercegnőt hoznak össze, hogy fantasztikus első születésnapot kívánjanak hercegnőjének!

 • Téma dekorációs elemek: Egy sima rózsaszín, folyós szövetet használnak háttérként, és mindkét oldalon hercegnő képkeretekkel és arany függönyökkel hangsúlyozzák. A padlót rózsaszín szőrös szőnyeg borítja, hogy bájos megjelenést hozzon létre. A fehér asztalok arany edényeket mutatnak be színes desszertekkel. A sokszínű léggömbök szórakoztató hangulatot kölcsönöznek a beállításnak.
 • Téma alkalmas: Egyéves vagy 4 év alatti lányok
 • Évad: Ez a hangulatos téma tökéletes a télre. Nyáron használjon minimális szövetet és több léggömböt a hely eltakarására.

3. Régi Mc Donald Farm téma:

Régi Mc Donald Farm téma

Gyermeke szívesen táncol az Old Mc Donald dallamaira? Hozd be az összes moos és oinks és quack quacks a buliba, és várd meg a felbecsülhetetlen kifejezéseket a kicsi arcán! Ez az udvari születésnapi dekoráció az első születésnapra meglehetősen egyszerű otthon. Mindössze néhány rusztikus megjelenésű asztalra, néhány lufira és az állatfigurák termokoll kivágására van szüksége, hogy a partitermét vidéki termőfölddé alakítsa.!

 • Téma dekorációs elemek: Két vagy három fából készült asztal és egy nyomtatott farm ihletésű asztalterítő, amely eltakarja őket. Néhány papír- vagy kartonvágás a parasztházon, állatok és madarak megteszi. Adjon hozzá néhány állati felfújhatót a 3D megjelenéshez. Szerezzen be egy műszőnyeget a padlóburkolatra és néhány száraz szalmát, hogy utánozza a termőföldet. Dobjon be sok léggömböt, hogy izgalmas környezetet hozzon létre.
 • Téma alkalmas: Lányok és fiúk az 1-3
 • Évad: Ideális választás meleg időjárás esetén, mint nyáron vagy tavasszal

4. Ég és felhők téma:

Ég és felhők téma

Ez az álmodozó dekoráció magasan az ég felé visz minket, körülötte bolyhos felhőkkel! Az Ég és felhő népszerű 1. születésnapi téma kisfiúk és lányok számára. Kellemes kék dekorációval rendelkezik, amely hűvös kék eget és rengeteg puha pamutot jelent felhőként. Hozzáadhatja az „Up Up Go Away” koncepciót hőlégballonok hozzáadásával is, amelyek felemelnek bennünket és lebegnek a levegőben.

 • Téma dekorációs elemek: Szerezzen be egy sima kék lapot a háttérhez, és ragasszon néhány papírvágást hőlégballonokból és felhőkből. Tartsa az egész edényt fehér színben, és testre szabhatja tortáját és desszertjeit kék -fehér témával. Cserélje le normál asztalkendőjét fehér szőrös szőnyegre vagy pamutlemezre.
 • Téma alkalmas: Lányok és fiúk első születésnapi partija
 • Évad: Az év minden évszakában működik

5. Hello Kitty születésnapi téma:

Hello Kitty születésnapi téma

A Hello Kitty egy másik népszerű 1. születésnapi téma lányoknak. Sok oka van annak, hogy a kislányok és barátaik egyaránt szeretik ezt az ötletet. A finom rózsaszín és fehér színpaletta azonnali sikert arat a lánycsapatnál, és a Hello Kitty aranyos felfújható elemei megduplázzák izgalmukat. Még az asztalok is csinos Tutus -ba vannak öltözve, hogy elkísérjék a babádat, amint ő fújja a gyertyákat az első születésnapi tortáján!

 • Téma dekorációs elemek: Háttérként használjon nagyméretű, sima rózsaszín szövetet, és kiemelje a területet rengeteg rózsaszín és fehér lufival. Ragassz rá egy nagy, felfújható Hello Kitty -t. Helyezzen három asztalt az elejére, és díszítse rózsaszín hálóval. Helyezze Hello Kitty témájú tortáját a középső asztalra, és tegyen néhány játékot az oldalára
 • Téma alkalmas: 1-3 éves lányok születésnapi partija
 • Évad: Nyár és tavasz

6. Peppa Pig születésnapi téma:

Peppa Pig születésnapi téma

Ez a cuki patootie téma azonnali sláger minden korú gyermekkel! Az imádnivaló Peppa Pig és az egész családja összeáll ezzel a beállítással, hogy megduplázza a mulatság szintjét a bulin. A dekoráció is meglehetősen egyszerű, mivel az online áruházakban számtalan kellék található. A nyomtatott plakátoktól a papírdíszekig és még a sáros tócsákig minden elem élénkíti a hangulatot és a hangulatot. Hozzon létre egy izgalmas pillanatot néhány Peppa Pig bemutató lejátszásával kivetítő segítségével, és a kis vendégei egyszerűen nem hajlandók elhagyni a helyszínt!

 • Téma dekorációs elemek: Nyomtatott Peppa Pig Vinyl Backdrop, Peppa Pig Fólia léggömbök, Tutu Asztalterítő, Peppa Papír Vágások, Személyre szabott Név felfújható.
 • Téma alkalmas: Lányok ünneplik az 1. és 7. születésnapi partijukat
 • Évad: Minden időjárásra alkalmas

7. Monster Birthday Theme:

Szörny születésnapi téma

A szörnyek ijesztőek lehetnek! De ha körülötted van egy csomó szemtelen gyerek, szuperbarát lényekké válnak! Nézze meg ezt a színes születésnapi témát gyerekeknek, amely tökéletes a kis szörnyetegéhez. Bármilyen méretű, formájú és színű karaktert talál, hogy csiklandozza vendégeit, és nevetést adjon nekik. Ezek a kellékek könnyen elkészíthetők otthon színes papír, szőrme és sok szörnyeteg szem segítségével.

 • Téma dekorációs elemek: Szörnyeteg papírvágások, texturált háttér, színes függönyök, élénk színű asztalterítő, szörnyeteg képkeret, szőrme, szörnyszem és sokszínű lufi
 • Téma alkalmas: Fiúk ünneplik 1., 2. vagy 3. születésnapi partijukat
 • Évad: Nyáron kiválóan működik!

8. My Little Pony születésnapi téma:

My Little Pony születésnapi téma

Ez a My Little Pony születésnapi téma lányoknak biztosan elhagyja a vendégeket, akik többet akarnak! A színes beállítás életet ad a környezetnek, és az ünnepségekhez megfelelő hangulatban rúg. Ha ezeket az imádnivaló póni karaktereket hozzáadja az oldalakhoz, biztosan nevetést és vidámságot kelt a vendégekben. Ez a kicsi, mégis lenyűgöző parti dekoráció éppen az, amire elképesztő fényképeket és nagyszerű emlékeket szeretne kapni!

 • Téma dekorációs elemek: Akasszon néhány színes függönyt a háttérbe, és hozzon létre texturált hatást rengeteg lufi segítségével. Használjon redős asztalterítőt vagy különböző színű szövetrétegeket az elülső oldalon. Töltse fel az asztalt ízletes, színes finomságokkal, például cukorkákkal. Ragaszkodjon a My Little Pony néhány karakteréhez az oldalán, hogy megnézze.
 • Téma alkalmas: Lányok, akik a 2. születésnapjukat ünneplik
 • Évad: Ez a legjobb téma tavasszal és kora nyáron

9. Pixar Cars születésnapi téma:

Pixar Cars születésnapi téma

A kisfiad rajong az autókért és a versenyzésért? Akkor ennél jobb téma nem is lehet! A fényes és gyönyörű Disney Cars születésnapi dekoráció fiúk számára új mércét állít fel a társasjátékban. A nyomtatott hátterektől a hiperreális karton kivágásokig minden egyes elem kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a bulitermét szórakoztató versenypályává tegye. Észrevette, hogy a finom autók témájú csokoládétorta a központban?

 • Téma dekorációs elemek: Terítsen fűszőnyeget a padlóra, és ragasszon egy Cars témájú hátteret a falra. Helyezzen el néhány asztalt, ahol tortát, desszerteket és egyéb díszítő elemeket tarthat. Javítsa ki a 3D Cars dekorációs elemeket az elülső oldalon a névtáblával együtt.
 • Téma alkalmas: A 2. születésnapjukat ünneplő fiúk
 • Évad: Minden évszakra alkalmas

10. Pillangó téma születésnapra:

Pillangó téma születésnapra

„Pillangó Pillangó, hol voltál? Voltam buliban, hogy egy kislányt királynőnek öltöztetve láttam! ”. Ajándékozd meg kis hercegnődnek ezt a varázslatos születésnapi témát különleges napjára, és mutasd meg neki szerelmedet. Ez a csodálatos buli dekorációs ötlet lányoknak beltérben vagy kültéren is beállítható az időjárástól függően. Hozzáadhat néhány virágos díszítőelemet, hogy a kertjét szeszélyes tündérkertté alakítsa!

 • Téma dekorációs elemek: Ha ez egy kültéri beállítás, akasszon fel texturált zöld hátteret, és ragasszon szép papírvirágokat. Ragasszon 3D pillangókat és tükrös üvegezett keretet a név vagy ábécé írásához. Használjon vintage edényeket, például süteményállványokat és tálcákat, hogy bemutassa ízletes finomságait. Fedje le az asztalt fodros terítővel.
 • Téma alkalmas: Aranyos lányok 2., 3., 4. vagy 5. születésnapja
 • Évad: Tavasszal alkalmas

11. Fagyasztott születésnapi téma:

Fagyasztott születésnapi téma

A „Fagyasztott” az egyik időtlen születésnapi téma a lányok számára. Ez a varázslatos téma minden költségvetéshez és a rendelkezésre álló helyhez igazítható. Itt látható egy ilyen nagyszerű dekorációs ötlet, amely kompakt helyeket szolgál ki. Sok kék és fehér elemet használhat, és fagyasztott karaktereket adhat hozzá 3D vagy nyomtatott formátumban. Ismételje meg ezt a havas környezetet hamis hó és néhány csillogó hópehely segítségével a dekorációban. A „hab” a tortán, töltse fel Mr.Olaf -ot a tortafeltöltőként, hogy szórakoztatóan meghívja Winter -t!

 • Téma dekorációs elemek: Használjon sok kék hálóval ellátott, csillogó anyagot. Ragaszkodjon néhány fagyasztott képhez a háttérben, és függesszen fel néhány hópehely alakú örvényt a mennyezetről. Adjon hozzá ezüst színű edényeket, és helyezze el a desszerteket és a süteményt. Helyezzen fagyasztott karakterekből készült 3D -s játékokat a reális hangulat érdekében.
 • Téma alkalmas: 1-8 éves lányok születésnapja
 • Évad: Monszunra és télre alkalmas

12. Egyszarvú születésnapi téma:

Unicorn születésnapi téma

Álmodj, mint egy unikornis, és keményen dolgozz, hogy valóra váltsd! Ez a népszerű születésnapi partitéma lányoknak tele van pasztell színekkel, mint a rózsaszín, a tengerzöld, a fehér és a lila, amelyek sok örömet okoznak a bulikban. A szép hátteret egy alvó unikornis arca jellemzi, és otthon könnyen reprodukálható papírvágással. Adjon hozzá díszes megjelenésű asztalterítőt., Étkészletet, és testreszabhatja a desszerteket a témának megfelelően. Visszatérésként tervezzen Unicorn témájú ékszereket, például láncokat, gyűrűket vagy készleteket kis vendégei számára, és készüljön fel rengeteg bókra.!

 • Téma dekorációs elemek: Helyezzen egy sima törlőkendőt a háttérbe, és ragasszon rá csokrokat élénk színű papírrózsákkal. Az Unicorn létrehozásához adjon hozzá egy aranyszarvast és „szempillákat”. Helyezzen pasztell színű asztalterítőt és hasonló színű lufikat fehér vagy ezüst edényekkel.
 • Téma alkalmas: 2-8 éves lányok születésnapja
 • Évad: Tavasszal és télre alkalmas

13. Film témájú születésnapi parti:

Film témájú születésnapi parti

Nincs jobb módja annak, hogy meglepje a tinédzsert és barátait, mint az innovatív Film party témával. Hozza haza a teljes színházat, és készüljön fel a vendégek hangos sípjaira és tapsolására. A desszertasztalok bejáratától kezdve minden elem összhangban van a mozi témájával, mindezt piros -fekete színben. Cserélje ki finom finomságait ízesített pattogatott kukoricával, kólával, hotdoggal, sőt salsa salátával. Helyezzen el nagy képernyőt, és játssza le kedvenc filmeit akár a kertben, akár a nappaliban.

 • Téma dekorációs elemek: Szerezzen kivetítőt és képernyőt a film lejátszásához. Az asztal beállításához használjon fekete hátteret színházi stílusú pattogatott kukorica kádakkal és kóla rekeszekkel a dekorációban. Világító táblával jelenítse meg a nevet egy tipikus filmstílusban, és emelje ki lufival. Ha teheted, bérelj fel egy pattogatott kukoricát!
 • Téma alkalmas: A legjobb a 15., 16., 17., 18. vagy 19. születésnapját ünneplő fiúknak és lányoknak
 • Évad: Minden időjárásra alkalmas.

14. Bosszúállók születésnapi témája kisgyermekkori fiúknak:

Bosszúállók születésnapi téma kisgyermekkori fiúknak

Nyűgözze le gyermekét, aki most lépett be tizenéves korába, ezzel a szuper menő Bosszúállók témájú születésnapi parti dekorációval. Ez az egyszerű, mégis foltos dekoráció tökéletes azoknak az idősebb gyerekeknek, akik szeretnek tematikus bulikat rendezni, de ugyanakkor visszafogottak akarnak lenni. Felhalmozhatja gyermeke kedvenc karaktereit a Bosszúállók sorozatból, és egy sarok segítségével bemutathatja őket. Mennyire zseniális ez az ötlet, hogy a gyermek fényképeit felhasználva hozzon létre egy Bosszúállók logót!?

 • Téma dekorációs elemek: Poszterek, felfújható és egyéb népszerű áruk a Bosszúállók sorozatból. Sok kis méretű fénykép, amelyek az „A” logót képezik a falon. Háromrétegű torta és ábécé kivágások az oldalon, hogy képviseljék a karakterek színeit és mintáit
 • Téma alkalmas: A legjobb a 13., 14. születésnapját ünneplő fiúknak
 • Évad: Ez a beltéri kialakítás nagyszerű télen. Nyáron keressen egy azonos témájú szabadtéri dekorációt.

15. Hableány születésnapi téma lányoknak korai tizenéves korban:

Hableány születésnapi téma lányoknak korai tizenéves korban

Ha a kis hercegnője tizenéves korába lép, akkor ez mindenképpen remek ok az ünneplésre! Ennek a kicsit idősebb gyereknek olyan témát kell kapnia, amely megfelel az ő egyedi és elbűvölő személyiségének. Nézze meg ezt a szemet gyönyörködtető hableány születésnapi téma dekorációt tinilányoknak. Ez az elegáns beállítás rendkívül elegáns, nőies és szórakoztató egyszerre. A lila és a tengerzöld színkombináció a víz alatti parti illúzióját kelti a nappaliban!

 • Téma dekorációs elemek: Színes víz alatti témájú nyomtatott háttér a fal lefedéséhez. Lila színű, hálóba borított abrosz és rengeteg egyedi hableány témájú desszert. Sok léggömb tengerzöldben és lila, sellő nyomtatással. Ábécé és sellő farokkivágás kartonból, hogy a falra és az asztalra tapadjon.
 • Téma alkalmas: A legjobb a 13., 14. születésnapját ünneplő lányoknak
 • Évad: Ez a pasztell témájú dekoráció kiválóan alkalmas nyárra és tavaszra.

16. Wild Safari születésnapi téma:

Wild Safari születésnapi téma

Egy másik népszerű születésnapi téma a tizenéves születésnapokon a Vad szafari vagy a dzsungel téma. Ez a sokoldalú koncepció többféleképpen is létrehozható, hogy megfeleljen a különböző korosztályoknak. Itt látható az egyik ilyen gyepparti ötlet, amely nem túl gyerekes és nem túl józan ugyanakkor. Azok a tizenévesek, akik a természet közepette szeretnék megünnepelni születésnapjukat, elkészíthetik ezt az egyszerűen elkészíthető összeállítást rengeteg állati szendvics és zöld dekoráció segítségével, hogy újratelepítsenek egy mini dzsungelt otthonában!

 • Téma dekorációs elemek: Nagy zöld, texturált háttér, különböző zöld árnyalatú lufikkal borítva. Fehér asztal dzsungel témájú süteményekkel és desszertekkel. Különböző vadállatok nagy méretű puha játékai elöl és oldalán.
 • Téma alkalmas: A legjobb a 13., 14., 15. születésnapját ünneplő lányoknak és fiúknak
 • Évad: Ez a szabadtéri dzsungelparti tökéletes a nyári nyarakhoz

17. Flamingo születésnapi téma:

Flamingo születésnapi téma

Ez az egyedülálló trópusi témájú születésnapi parti lányoknak frissítő választás a szokásos koncepciók közül. A rózsaszín és az őszibarack témában minden olyan elem megtalálható, amely elviszi egy mini trópusi nyaralásra. A nádpálcikától kezdve a világos rózsaszín flamingókig és a Hawaiin -levelekig minden egyes dekorációban használt tárgy egy egzotikus világba kalauzol el. Újabb meglepetés? Állítsa be ezt a partit a medence mellett, és izgassa meg kedves lányát tizenhatodik születésnapján!

 • Téma dekorációs elemek: Vékony nádpálcikák összeragadtak háttérként. Műanyag hawaii levelek a koszorúhoz és a vázákhoz. Sok barack és rózsaszín színű lufi. Csillogó, pároló asztalterítő rózsaszínben, Flamingo bemutatókkal minden méretben. Egyedi flamingótorta és olyan színes finomságok, mint a tortapattogások és a gyümölcspálcikák.
 • Téma alkalmas: lányok ünneplik édes tizenhatodik születésnapjukat
 • Évad: Nyár és tavasz

18. HipHop születésnapi téma:

Hiphop születésnapi téma

Ha Ön és barátai lelkes rajongói a hip-hop kultúrának, ez a felnőtteknek szóló születésnapi téma kihagyhatatlan ötlet! A rap-kultúra minden fontos eleme benne van, beleértve a színesGrafitti-t a háttérben, sok feketét a dekorációban és ezeket a blinky arany ékszereket! Tartsa a tortát és a többi kelléket klasszikus fekete -fehérben, és hagyja, hogy az arany tortafedő felfedje korát. Ha merész kijelentést szeretne tenni, írjon néhány sort hip-hop szlengben, hogy elmondja az embereknek, hogy Your Party Rocks!

 • Téma dekorációs elemek: Fekete asztalterítő és minden fekete színes graffitivel, spray -festékek használatával. Éjszakai partikhoz válasszon neonfestékeket! Szerezzen merész ékszereket hamis aranyból, és helyezze a fekete háttérre. Használjon kellékeket, például tranzisztorokat és 80 -as évekbeli tartozékokat!
 • Téma alkalmas: Férfiak, akik 30., 31. és 35. születésnapjukat ünneplik
 • Évad: Minden évszakban működik

19. Disco Birthday Party téma:

Disco Birthday Party téma

Itt az ideje a Disco -nak! Ünnepelje meg testvére születésnapját ezzel a káprázatos, felnőtteknek szóló diszkótémával. Ez az egyedülálló és érdekes dekorációs ötlet biztosan magas színvonalat állít fel a társadalmi körében. Egy normál csarnokot átalakíthat hifi diszkóvá, ha hozzáadja ezt az illúziós hátteret, diszkógolyókat és hangos háttérzenét. Tervezze meg tortáját és desszertjeit a témának megfelelően. Állítson be néhány erősítőt a helyiségben, hogy a föld remegjen, és vendégei mozogjanak!

 • Téma dekorációs elemek: Fekete háttér élénk színű matricákkal, sok csillogó papír és nagy asztalterítő, diszkótémás sütemények, sütemények és desszertek, a felvillanyozó zene kötelező!
 • Téma alkalmas: Férfiak vagy nők, akik 21., 22., 24., 25., 28., 29. vagy 30. születésnapjukat ünneplik
 • Évad: Ideális minden évszakban és időjárásban

20. Álarcos születésnapi partitéma:

Maska Birthday Party téma

A felnőttek születésnapi partijainak másik szuper témája ez a titokzatos maszlag! Az ötlet az, hogy minden vendéget bevonjunk a buliba, és érezzük magukat részeseivé. Tartson készen egy maszkot minden vendégének-férfinak és nőnek egyaránt! Dramatizálja a környezetet egy életnél nagyobb szemmaszk kellékkel a háttérben, és tartsa a többi elemet a színtémával összhangban. A kifinomult megjelenés érdekében előnyben részesítse az olyan árnyalatokat, mint az arany, a lila és a fekete.

 • Téma dekorációs elemek: Maszlag témájú kellékek, mint a 3D maszk háttere, fodros terítő, barokk edények, sok toll és egyedi desszertek. Tartsa a hátteret feketén, hogy kiemelje ezeket az elemeket.
 • Téma alkalmas: Nők ünneplik 40. születésnapjukat
 • Évad: A legjobb téli születésnapokra

Ezek a legjobb születésnapi témák, amelyeket idén ki kell próbálni! Legyen szó gyermekéről, apjáról, anyjáról, legjobb barátjáról vagy akár magáról, ezek a dekorációk biztosan felejthetetlen emlékeket fognak teremteni. A kellékekkel együtt szánjon egy kis időt jelmezekre és viszonozza a szívességeket, hogy még több szórakozást adjon a bulinak és utána. Ha van még ilyen ötlete, ossza meg velünk!