20 elämän viisautta, jotka antavat sinulle rohkeutta ja luottamusta!

Inspiroiva viisaus, sanonnat ja lainaukset ovat aina olleet erittäin suosittuja useimpien ihmisten keskuudessa. Vaikka jotkut niistä kuulostavat hieman banaaleilta ja vanhanaikaisilta, ne kantavat silti usein menneiden aikojen ja kulttuurien olemusta. Täynnä ajattomia totuuksia, tällaiset sanonnat näyttävät hämmästyttävän hyvin ajankohtaisilta tänään. Oikeaa viisautta löytyy käytännössä jokaiselta elämänalueelta – jokaisesta tilasta ja tilanteesta. Ja yleensä ihminen saavuttaa oikean viisauden juuri sillä hetkellä, kun se on hänelle tärkeintä. Silloin ja vasta sitten olet todella valmis ymmärtämään sanonnan sanoman. Usein lyhyimmät lainaukset ja ajatukset ovat tehokkaimpia. Näin ainakin meillä toimituskunnassa. Siksi olemme tänään keskittyneet juuri sellaisiin viisauksiin, jotka ovat melko lyhyitä, mutta hyvin ytimekkäitä ja liikuttavia. Pysy kanssamme ja katso heitä!

elämän viisauden poika kultakala akvaario

Miksi tarvitsemme viisautta ollenkaan?

Suurimmalla osalla teistä on todennäköisesti ollut yli monta kertaa ajatuksen voima lukea, kuulla tai vakuuttaa itsesi siitä oman kokemuksesi kautta. Motivoiva ajatus voi liikuttaa ja muuttaa pysyvästi paljon elämässä. Tällainen ajatus voi tulla meille myös kirjallisena viisautena, johon olemme jo valmiita.

Joskus epätavallinen tai epäselvä viisauden älyllinen syvyys tarjoaa mahdollisuuden laajentaa maailmankuvaa tai toimii salaman inspiraationa paitsi sivuttaisten ajattelijoiden, myös erittäin triviaalien ajattelijoiden kannalta. Koska silloin tällöin tarvitset jotain, josta pidät kiinni, ja tämä voi olla ajatus tai jopa elämän viisaus.

itsensä kehittäminen muutos elämän viisauden sanontoja

Älä vain lue sitä kerran ja unohda se!

Ei vain pidä mielessäsi suosikkiviisautesi, vaan myös kirjaimellisesti silmiesi edessä, esim. B. kirjoittamalla ne kauniille, värikkäille paperille ja kiinnittämällä ne pöydälle tai tapaamiskalenteriin. Näytönsäästäjänä tai vastaavana. elämän suuresta viisaudesta voi nauttia ja sitä voidaan harkita uudelleen joka päivä. Erityisten sovellusten tai tietokoneohjelmien avulla voit luoda kauniita postikortteja tai Facebook -viestejä, jotka voivat olla mukava lahja rakkaillesi.

Sisällytä nämä ajatukset, sanonnat ja lainaukset, joista pidit eniten viisautena, ja yritä jopa luoda omia … Kuka tietää, ehkä monet muut ihmiset lukevat ja välittävät ne paitsi nyt, myös monissa. uudelleen vuosia.

Ja muista: Pimeinä hetkinä tärkeät oivallukset ja havainnot ovat kuin toivoa ja luottamusta täynnä olevia säteitä, jotka tuovat mukanaan rohkeutta ja lämpöä ja auttavat sinua nousemaan ylös ja jatkamaan …

Hauskaa lukemista, myötätuntoa ja kirjoittamista!

elämän viisaus sanoo enemmän hymyä

viisauden sanontojen tehtäväluettelo

elämän viisaus itserakkaus itseluottamus

ole itse viisaus

viisauden ajatuksia karisma nainen telkien takana

viisauden sanat onni tyydytetään

viisauden heilahtelut käyvät kourallisina vedessä

elämän viisaus meri vene ystäville

viisauden sanonnat nauttivat hetkestä, kun kaksi lasta metsässä

elämän viisaus nauttia elämästä rentoutuminen naisten kädet

viisauden sanat suunnittelevat ihmeitä

elämän viisaus muuttaa tuskallisia lampaita

viisaus kulkee kafka

Sananlaskut elämän viisautena

elämä viisaus mielikuvitus tieto albert einstein

viisauden sanontoja ihmiset pitävät kirjoista

viisauden sanat päätä katsomaan tähtiä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80