3 tärkeää syytä, miksi sinun pitäisi siirtyä vihreään sähköön

Ilmastonsuojelu ei riipu edes pienistä yksityisistä kuluttajista? Oletko tosissasi, oletko tosissasi, kun sanot sen! Jokainen meistä voi jopa osallistua tähän aktiivisesti suoraan kotoa käsin. Kun vaihdat vihreään sähköön, saat selkeän "Joo!" ympäristön kannalta ja samalla tukea energiasiirtymän etenemistä. Seuraavilla riveillä saat selville, mitkä ovat tärkeimmät syyt vihreän energian valintaan, kuinka helppoa on muuttaa tariffeja vihreän sähkön tarjoajaksi ja mitä sinun tulee olla tietoinen.

aurinkosähkö aurinkokunta vihreä sähkö

Vihreä sähkö – parempi vaihtoehto ympäristölle

Vihreästä sähköstä tai "vihreä" Sähköstä puhutaan silloin, kun se tulee yksinomaan niin sanotuista uusiutuvista energialähteistä. Näitä ovat aurinko, tuuli, vesi ja biomassa. Tuulivoimalat, vesivoimalaitokset, aurinkosähkö- ja biokaasulaitokset käyttävät luonnon voimaa ja muuttavat ehtymättömät voimavaransa kestäväksi energiaksi. Toisin kuin perinteiset fossiiliset polttoaineet, vihreä sähkö tuskin aiheuttaa hiilidioksidipäästöjä, hienoa pölyä tai sähköistä savusumua. Lisäksi se on täysin irrotettu ydinvoimalaitoksista.

Valitsemalla hyvän vihreän sähkön tarjoajan ilmaiset selvästi tietoisen asenteenne siihen "vihreämpää" Tulevaisuus, joka ei sisällä hiiltä ja ydinvoimaa. Parempi maailma, joka on vapaa ydinonnettomuuksista eikä enää tuota radioaktiivista jätettä. Voit esimerkiksi napsauttaa Entegan ekoenergia ja tehdä aktiivisesti jotain hyvää ympäristöystävällisen virtalähteen kannalta.

vihreän sähkön ilmastonsuojelu

Vihreä energia on hyväksi sähkölaskuusi

Voit silti lukea harhaanjohtavia mielipiteitä täällä ja siellä, että vihreä sähkö on kalliimpaa kuin perinteinen sähkö. Onneksi tämä ei pidä paikkaansa, ja se voidaan laskea tarkasti kotitalouden ja sähkönkulutuksen mukaan sopivan sähkön hintalaskurin avulla. Hyvillä vihreän sähkön tarjoajilla on oikea tarjous kaikille, mikä on monissa tapauksissa jopa halvempaa kuin tavallinen toimittaja perustoimittajan kanssa. Yksi kilowattitunti vihreää sähköä ei maksa sinulle keskimäärin enemmän kuin perinteinen sähkö. Vihreän energian kysynnän kasvaessa vihreän sähkön hinta laskee varmasti myös tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että taloudellisesti kannattaa aina vaihtaa vihreän sähkön tarjoajaan.

mieluummin vihreää sähköä

Vihreään sähköön siirtyminen on nopeaa ja helppoa

Muutoksen itsensä pitäisi häiritä sinua vielä vähemmän, koska se on uskomattoman helppoa. Kaikki voidaan tehdä helposti verkossa muutamalla napsautuksella. Sinun tarvitsee vain lähettää tariffihakemus valitulle vihreän sähkön tarjoajalle syöttämällä muutama tieto, kuten osoite, mittarilukema ja mittarin numero. Lähes kaiken muun hoitaa uusi sähköntoimittaja, jopa vanhan energiasopimuksen irtisanominen. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Ja pelätty sähkökatko vaihdettaessa ei tule kysymykseen, koska jatkuva virransyöttö on taattu lailla. Kaikki toimii sujuvasti ja täysin huomaamatta.

vihreä sähkö ympäristöystävällinen

Mistä tunnistat hyvän vihreän sähkön tarjoajan??

Edellä mainitut syyt, jotka puhuvat ekoenergian puolesta, ovat erityisen totta, kun kyse on yhdestä "todellinen" Vihreän sähkön tarjoaja toimii. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota muutamaan asiaan valintaa tehdessäsi. Ennen kaikkea pitäisi olla varmaa, että vihreän sähkön toimittaja myy vain vihreää sähköä ja on riippumaton ydinvoimasta. Muutamat tällaiset vihreän sähkön laatustemerkit ja sertifikaatit auttavat sinua tunnistamaan tämän OK-POWER-tarra, TÜV North / South, Green Electricity ja EcoTopTen. Jos vihreän sähkön tarjoajalla on nämä merkinnät, olet hyvissä käsissä ja voit tehdä uuden energiasopimuksen puhtaalla omantunnolla. Tällaiset palveluntarjoajat eivät ainoastaan ​​tarjoa 100% todellista vihreää sähköä, vaan osallistuvat myös aktiivisesti energiasiirtymän laajentamiseen investoimalla uuden ja nykyaikaisemman uusiutuvan energian järjestelmien luomiseen..

Tue "vihreä" Planeettamme tulevaisuus ja ota tämä tärkeä askel siirtyäksesi luotettavaan vihreän sähkön tarjoajaan. Ota selvää irtisanomisajoista, maksutavoista ja hintatakuista ja hyödynnä edullisia vihreän sähkön hintoja ja oikeudenmukaisia ​​sopimusehtoja.

vihreää sähköä tuulivoimaa