5 sisäpiirin vinkkiä tulehtuneisiin lävistyksiin

Riippumatta siitä, onko sieraimessa, väliseinässä vai sillassa – nenän lävistys on luultavasti yksi suosituimmista kehon koruista naisille ja miehille: Ei ole yllättävää, että yhä useammat ihmiset valitsevat tämän tyyppisen kehonmuutoksen. Oikean korun valinta tehdään usein nopeasti. Riippumatta siitä, ostatko korun paikan päältä vai yhden Nenän lävistys Netistä tilattu. On kuitenkin paljon tärkeämpää löytää pätevä ja luotettava lävistäjä. Mutta jopa optimaalisissa olosuhteissa on mahdollista, että nenän silta, nenän väliseinä tai sieraimet tulehtuvat. Pelkästään tästä syystä sinun ei kuitenkaan tarvitse pärjätä ilman yksilöllisiä kehosi koruja. Näiden yksinkertaisten sisäpiirin vinkkien avulla voit helposti saada tulehduksen hallintaan.

lävistävä nenä lävistys korvakorut punainen huulipuna

Kaikki tulee huolenpidosta

Ensimmäinen askel terveeseen lävistykseen alkaa lävistysstudiosta: On välttämätöntä saada steriili ympäristö, korkealaatuiset materiaalit ja tietysti ammattimainen toteutus. Pistoksen jälkeen on jokaisen oma asia varmistaa, että paraneminen onnistuu. Lävistyksiä tulee siirtää ja desinfioida säännöllisesti. Kuitenkin joskus, jopa parhaalla hoidolla, muodostuu ruston pullistuma tai pieni paise. Niitä voidaan hoitaa näillä yksinkertaisilla korjaustoimenpiteillä:

Jojobaöljy on osoittanut arvonsa lävistyksen hoidossa. Se ei pala iholle, sillä on antibakteerinen vaikutus, hoitaa ja rauhoittaa punoituneita ja turvonnutta pistokohtia pitkään. Jojobaöljy sopii erityisesti nenän lävistyksiin. Koska se on yhtä hyvä kuin hajuton.

Ns. Nämä ovat pieniä ruston paksuuntumisia, jotka voivat osittain vaikuttaa negatiivisesti lävistyksen estetiikkaan. Tässä suositellaan rustovoiteiden käyttöä. Näitä käytetään itse asiassa nivelrikon ja muiden niveltulehdusten hoitoon. Mutta ne toimivat myös rustovaurioita vastaan ​​lävistyksen jälkeen. Jos niitä käytetään säännöllisesti, pienet kuoppia ja kuoppia lävistyskohdan ympärillä eivät pian enää näy.

lävistyksiä nuori mies

Kamomilla on hyväksi todettu kotihoito lievään tulehdukseen. Useimmat ihmiset yksinkertaisesti laittavat teepussin ihon punoittaneille tai turvonneille alueille. Kuitenkin tuore kamomilla tai sen kuivatut kukat, joita on saatavana apteekista tai terveysruokakaupasta, toimivat vielä paremmin. Näistä voidaan valmistaa helposti hautua, joka täytetään sitten yksinkertaiseen puuvillakäsineeseen. Käsineen sormet sopivat ihanteellisesti pienimpien tulehdusalueiden saavuttamiseen.

Kaunis sisältä – kaunis ulkoa

Terveellisen ruokavalion pitäisi olla itsestäänselvyys kaikille. Kun keho kamppailee tulehduksen kanssa, jotkut elintarvikkeet voivat auttaa sitä merkittävästi.

Erityisen runsaasti magnesiumia sisältävillä elintarvikkeilla on osoitettu olevan tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Näitä ovat esimerkiksi mantelit, parsakaali, hirssi, quinoa, amarantti ja lähes kaikki täysjyvätuotteet. Niiden pitäisi ehdottomasti olla valikossa, jos tulehdus kehittyy lävistyksen jälkeen.

nenä lävistys punapää nuori nainen

Pinaatti on todellinen monipuolinen. Runsaiden antioksidanttien, vitamiinien ja kivennäisaineiden ansiosta se estää tulehduksia ja tukee immuunijärjestelmää kaikissa tulehduksellisissa sairauksissa. Jos nenä on turvonnut lävistyksen jälkeen, pureskelu voi joskus olla tuskallista. Kulho lämmintä pinaattia ei ole vain terveellinen, vaan se voi olla myös todellinen herkku.

hipsterimies, jolla on nenälävistys ja huivi

moderni nainen, jolla on nenälävistys