9 nykyistä kesäsuunnittelutrendiä 2021, joita sinun ei pidä unohtaa

Mikä todella erottaa kesäsuunnitteluideat kaikista muista? Ajatteletko kevyitä tekstiilejä, mykistettyjä värejä, luonnollisia kankaita ja monia värejä? Sen avulla voit varmasti edustaa aurinkoisia ja lämpimiä päiviä sisätiloissa. Vaikka tämäntyyppinen muotoilu tuntuu kausiluonteiselta, se on myös riittävän universaali. Tämän seurauksena niitä voidaan käyttää kokonaan tai osittain ympäri vuoden. Osana artikkelia on 9 kesäsuunnittelutrendiä 2021, jotka levittävät lämpimän kesätunnelman sisustukseen.

Siniset aksenttiseinät ovat erittäin kuumia tänä kesänä

Sisustusideoita aksenttipinnat - muotoilu

Sininen kuin meri

Sinisen sävyt muistuttavat kirkasta taivasta, merta ja jokia. Yhdistämme tämän kaiken kesään. Yksi haluaa piristää eklektisiä huoneita, kuten tämä yllä olevassa kuvassa, sinisellä värillä. Tässä tapauksessa tätä maagista sävyä käytettiin vastakohtana teollisille elementeille.

Teet vahvoja suunnittelulausuntoja suurilla ruukkukasveilla

Kukkaruukku valoisa huone huoneen sisustus

Minimalistinen kesäsuunnittelutrendi 2021

Minimalismi ei tietenkään ole suosittu ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Selkeät linjat ja saumattomasti sulautuvat rakenteet pitävät suunnittelun yksinkertaisena ja luovat keveyden tunteen. Tänä vuonna he kuitenkin panostavat jonkinlaiseen progressiiviseen Minimalismi. Tässä tapauksessa toiminnallisuudesta tulee erittäin tärkeä. Tämän tyylin moderni kesäsuunnittelu sisältää tällä hetkellä pääasiassa innovatiivisia strategioita auringonvalon, luonnollisen vihreän ja värillisen aksentin integroimiseksi. Itse asiassa nämä elementit ovat erittäin tärkeitä hyvän mielen saavuttamiseksi talvella, eikö? Joten säilytä osa siitä pidempään.

Osana vuoden 2021 suunnittelutrendejä ihmiset haluavat yhdistää erilaisia ​​luonnonmateriaaleja

Suunnittelutrendit 2021 trendikäs sisustus

Luonnolliset muotoilutrendit 2021

Kesällä näytämme luonnollisemmalta kuin missään muussa vuodenajassa. Haluamme todella tulla yhdeksi aurinkoisen luonnon kanssa ja kokea sen mahdollisimman intensiivisesti. Suunnittelussa koet tämän toiveen eri tavoin joka vuosi. Vuoden 2021 suunnittelutrendeissä kohtaamme rohkeita yhdistelmiä eri neutraaleista. Jotkut hyvin epätavalliset kuviot, valkoinen, norsunluu, vaaleanharmaa, beige otetaan käyttöön samanaikaisesti. Tämä suuntaus on erityisen havaittavissa makuuhuoneessa. Värillisten aksenttien käyttöönottostrategia sisältää ensisijaisesti peittojen, pienempien ja suurempien pöytäliinojen, kangasliinojen, tyynyjen ja verhojen käytön.

Korosta aksentteja nykyaikaisilla väreillä varustetuilla design -huonekaluilla!

Huonekalujen suunnittelukalusteet

Korosta aksentteja yksilöllisillä design -huonekaluilla

Tämä jo todistettu suuntaus juhlii suurta paluuta suunnittelutrendien 2021 kanssa. Kirkkaita kesävärejä sisältäviä tuoleja, jakkareita ja sohvia löytyy kaikenlaisista asuintiloista. Jos et halua ostaa uusia huonekaluja, voit mukauttaa suunnittelusi näihin suuntauksiin sopivilla tuoli- tai sohvapeitteillä. Tiedätkö, mitkä ovat trendivärit kesällä 2021? Sekä muotisuunnittelijat että sisustusasiantuntijat luottavat kirkkaan vaaleanpunaiseen, kirsikanpunaiseen, mintun, vaalean oranssiin ja kermanvalkoiseen.

Tällä hetkellä löydämme usein sekoituksen eksoottisia ja tuttuja paikallisia koriste -elementtejä

Huoneen sisustus, eksoottinen sisustus

Ainutlaatuisia luonnonkappaleita

Haluatko tehdä ajattomia lausuntoja kesäsuunnittelussa? Luonto on läsnä nykyisissä suunnittelutrendeissä 2021 löytämiensä esineiden kautta, jotka edustavat todellisia taideteoksia. Kasvien sisustus on perinteinen ja samalla supermoderni. Haluatko antaa sisustukselle erityisen nykyaikaisen luonteen tämän ansiosta? Valitse veistoksellisia eksoottisia kasveja, joilla on omaperäinen ja tyylikäs muoto. Voit jopa piristää ikkunatonta huonetta ainutlaatuisilla vihreillä aksentteilla. Tänä kesänä yhdistät tämän luonnollisen muotoilun boho- tai maaseututyyliin.

Valon pitäisi levitä mahdollisimman hyvin sisätiloihin!

avoimia asuintilaa koskevia sisustusideoita

Kevyet tekstiilit suunnittelutrendeissä 2021

Kevyet, läpinäkyvät tekstiilit herättävät välittömästi assosiaation lämpimiin kesäöihin. Ne ovat kaikki tämän kesän raivoa. Voit saavuttaa mukavan kesätunnelman peitteillä, verhoilla ja tyynyillä, jotka on valmistettu kevyistä tekstiileistä. On parasta pysyä nykyisessä luonnollisessa väripaletissa, joka on jo mainittu. Talveksi voit yhdistää nämä kesäkankaat kestävimpiin. Näin voit säilyttää tietyn kesän tunnelman kotiisi kylminäkin päivinä.

Nykyiset suunnittelutrendit vuodelle 2021 ovat neutraaleja, monipuolisia ja dramaattisia samanaikaisesti

Huoneen sisustus neutraali sisustus

Puumateriaalien käyttö perinteisellä ja eksoottisella tavalla

Rottinki, bambu, muut eksoottiset puut pajuhuonekaluille ja perinteiset kiinteät palat käytetään rinnakkain trendikkäissä kesäsuunnittelukonsepteissa. Lopputulos näyttää tasokkaalta, trooppiselta ja kesältä samanaikaisesti. Tämä strategia on täydellinen minimalistisille suunnittelukonsepteille, joilla on suurempi kysyntä.

 Kasvit ja mustavalkoiset raidat – neutraalit mutta erittäin huomiota herättävät aksentit

Raumdekon sisustusideoita

Anna mahdollisimman paljon aurinkoa sisälle

Tee kaikkesi, jotta valo leviää vapaasti ja laajasti sisustukseen. Huonekalujen jakelun on oltava tämän tavoitteen alainen. Kaikkien isompien huonekalujen tulee olla lähempänä sisäseiniä. Mikään ei saa estää kaunista valonjakoa. Olohuoneessa voit ripustaa kevyet verhot paksujen sijasta. Muuten verhot olisi vedettävä yhteen päivän aikana.

Säilytä osa kesätunnelmasta myös talvella

Näillä vuoden 2021 suunnittelutrendeillä kesätunnelma rinnastetaan positiivisuuteen, avoimuuteen ja iloisuuteen. Luonnolliset materiaalit ja kasvit voivat muuttaa jopa pimeimmän huoneen iloiseksi keitaksi. Tarvitsemme tätä hohtoa kipeämmin talvella kuin kesällä. Koska kylmänä vuodenaikana käymme harvemmin ulkona ja on vaikeampaa tuntea olonsa mukavaksi kotona. Joten säilytä joitain kesän sisustuselementtejä myös talveksi!

Juo myös kahvisi vuoden 2021 suunnittelutrendien tyyliin

Huoneen sisustus ruokapöydät designtuolit

Nykyisten trendien mukaisesti ihmiset haluavat yhdistää trooppisia ja nykyaikaisia ​​design -elementtejä

Istuta parvekkeiden suunnittelutrendit 2021

Trendikäs keltainen väri paistaa kuin aurinko tässä harmaassa ja valkoisessa huoneessa

Suunnittelutrendit 2021 korostaa ideoita

Boho -tyyli, jossa on luonnollisia elementtejä ja neutraaleja värejä, on erittäin ajankohtainen

Suunnittelutrendit 2021 puukalusteideoita

Klassiset merihenkiset sisätilat ovat edelleen trendikkäitä tänä kesänä

Suunnittelutrendit 2021 sisustustrendit

Klassisia neutraaleja väripaletteja korostavat jännittävät kuviot

Suunnittelutrendit 2021 neutraalit värit

Tuo rehevä luonto ja siten kesä sisälle

Luonnonsuunnittelu istutus sisällä

Nykyisissä suunnittelutrendeissä vuonna 2021 puuta on monessa muodossa

avoimia asuintilaa koskevia sisustusideoita

Pehmeät kontrastit piristävät sisustusta vuonna 2021

pelkkiä tekstiilejä ja verhoja sisustusideoita