Aladdin Film 2019: Yksi Disneyn suurimmista kohokohdista tänä vuonna

Disneyn animaatioelokuvien fanit voivat todella odottaa vuotta 2019. Monet upeat tuotannot ovat melkein valmiita ja ensi -iltansa valkokankaalla myöhemmin tänä vuonna. Dumbo on jo olemassa, kuten myös kärsimättömän odotetun Maleficent 2: n traileri. Muutaman päivän ajan Disneyn tämän vuoden animaation – Aladdin -elokuvan – traileri on levinnyt suurella vauhdilla.

Aladdin – yksi idän tunnetuimmista tarinoista

aladdin -lampun ulkonäkö

Mistä Disneyn Aladdin -elokuva 2019 kertoo?

Disneyn Aladin-elokuvassa tunnettu satutarina kerrotaan jälleen animoidussa modernissa muunnelmassa. Jasmin ja hauska aave ovat myös läsnä ja seuraavat rohkeaa ja viehättävää katupoikaa hänen seikkailuissaan. Traileri paljastaa upean esityksen autiomaasta.

Koemme myös vaikuttavia vaikutuksia, jotka eivät vähennä tarinan pääkuvausta. Moderni, mutta silti perinteen mukainen esitys Aladdinin tarinasta. Elokuva kuvattiin Lontoossa ja aavikot edustavat Jordanian maisemia.

Aladdin -elokuvan traileri 2019 on täällä

trailerin mainonta

Mitkä tähdet ovat elokuvassa??

Mitkä tähdet ovat ottaneet pääroolit? Will Smith on lampun haamu, Mena Massoud on Aladdin ja Naomi Scott sai Jasminin roolin. Navid Negahban on sulttaani ja Nasim Pedrad – prinsessa Jasminin paras ystävä. Muita osallistuvia näyttelijöitä ovat Marwan Kenzari, Billy Magnussen ja Numan Acar. Elokuvan tuottajat ovat Dan Lin ja Jonathan Eirich, päätuottajina Marc Platt ja Kevin De La Noy. Benj Pasek, Menken ja Justin Paul ovat vastuussa Aladdin -elokuvan kappaleista, jotka ovat varmasti hitti itsessään myöhemmin.

Will Smith esittää haamua vuoden 2019 Disney Aladdin -trailerissa

disney aave haluaa smithin

Aladdin nostaa lampun – kaikki tunnistavat tämän kohtauksen

Disneyn aladdin -lamppu 2019

Jordanian aavikot toimivat mallina tälle maisemalle

aavikko aladdin dinsney

Jasmine ja Aladdin kohtauksessa vuoden 2019 Aladdin -elokuvasta

Jasmine ja Aladdin markkinoilla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80