Älykästä asumista innovatiivisen Domovea -ohjelmiston avulla

Mitä tiedät jo “älykkäästä elämästä”?

Osaako koti ajatella? Älykkäät kotijärjestelmät mahdollistavat jo sen. Älykäs elämä on ollut kaikkien huulilla jo jonkin aikaa. Sormen napautus riittää suorittamaan tärkeät toiminnot ajoissa ja muutamassa sekunnissa. Kaikki voidaan ohjelmoida ja suunnitella täydellisesti omien tarpeidesi mukaan. Optimaalinen automaatio talossa säästää myös arvokasta energiaa. Tämä vähentää sähkölaskua lähes kolmekymmentä prosenttia ja tietysti koko asia vaikuttaa erittäin myönteisesti ympäristöön. Monet ohjelmistot ja sovellukset mahdollistavat asumisen älykkäässä kodissa. Tietysti sinun on ilmoitettava itsellesi hyvissä ajoin etukäteen ja saat neuvoja asiantuntijalta, mikä on mahdollista yksittäistapauksessa. Tutkiessamme verkkoa törmäsimme tebis KNX Domovean rakennuksenohjaukseen. Tämä älykäs koti -järjestelmä on vaikuttanut ja vakuuttanut meidät heti alusta lähtien.

Älykäs elämä älykkäitä päätöksiä varten

älykäs elävä älykäs kotijärjestelmät energiatehokkuus säästää sähköä

Tämä on innovatiivinen ohjelmisto, jonka avulla voit hallita monia asioita kotona, vaikka olisit liikkeellä. Se huolehtii siitä Domovea -portaali ja tietysti erityisesti kehitetty sovellus. Riippumatta siitä, käytätkö perinteistä tietokonetta, sinulla on tabletti edessäsi tai käytät älypuhelintasi, voit aina asettaa turvallisesti ja kätevästi tärkeät asiat kotiin – vetää kaihtimet ylös tai alas, asettaa lämpötilan alhaiseksi, sammuttaa valot, kastella puutarha … lista on jo pitkä.

Domovea – älykäs rakennuksen hallintalaite

älykäs elävä älykäs kotiohjelmisto hager kosketusnäyttö tabletti muistikirja

Hager -kosketusnäytön ansiosta saat kaiken yhdellä silmäyksellä. Eri vaihtoehdot esitetään intuitiivisesti ja siksi myös käyttäjäystävällisesti ja mutkattomasti. Jopa 8 tuuman näytön muotoilu näyttää niin tyylikkäältä, että se voidaan integroida tyylikkäästi moderniin sisustukseen.

Hagerin hieno muotoilu ja korkealaatuinen tekniikka

älykäs elävä älykäs koti -sovellusjärjestelmä kosketuspaneelin hakkeri

Domovean avulla voit jopa suorittaa kokonaisia ​​prosesseja eri sekvensseillä. Voit valita tähän tiettyjä skenaarioita. Entä esimerkiksi juhlaskenaario? Puutarhajuhlissa kastelujärjestelmä sammutetaan ja ulkovalaistus kytketään päälle ajoissa. Samaan aikaan talon valo himmenee hieman ja uima -altaan tai puutarhalammen vedenalaiset valot kytketään päälle hämärässä.

Valvo ja optimoi virrankulutus!

älykäs elävä älykäs kotijärjestelmä ohjelmisto hager -kosketuspaneeli säästää sähköä

Oletko jo utelias? Lisätietoja tässä.

Katso myös, miten voit ladata ja asentaa Domovea -ohjelmiston:

älykäs elävä älykäs koti -sovellusjärjestelmä älypuhelin matkapuhelin

älykäs elävä älykäs koti -ohjelmistosovellus  älykäs elävä älykäs koti -sovellusohjelmisto tabletti kannettava tietokone älypuhelin