Avaruuspullot – yksi suosituimmista kampaustrendeistä vuonna 2021

Pulla – tämä klassinen kampaus on muuttunut ajan myötä ja on edelleen kiehtovan kaunis tähän päivään asti. Ja nyt meillä on jopa kaksi kertaa. Avaruuspullot ovat kesän 2021 kuumimpia kampaustrendejä. Tämä ei todennäköisesti ole täysin uutta, koska 90 -luvun kuvakkeet, kuten Spice Girls ja Marusha, ovat jo osoittaneet sen ilolla. Mutta nyt kaksinkertainen pulla kokee täydellisen paluun ja tekee vaikutuksen rennolla ja leikkisällä eleganssillaan samanaikaisesti. Onneksi viileä kampaus on myös erittäin helppo jäljitellä ja sopii jokaiseen muotityyliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että avaruuspullot ovat melko monipuolisia tyyliin. Ne näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä sekä tyylikkäiltä ja kiiltäviltä että sotkuisilta tai punottuilta. Jotkut haluavat käyttää kampaustrendiä puoliksi auki olevilla hiuksilla, toiset haluavat sijoittaa sen röyhkeästi pään takaosaan, ja toiset rakastavat ns. Nämä ovat erittäin tyylikkäitä ja hieman varattuja pään alaselässä ja niillä on erityisen naisellinen vaikutus.

Avaruuspullot – Hiussuuntaus vuodelle 2021

sotkuiset avaruuspullot näyttävät trendikampauksilta 2021

Monet yhdistävät avaruuspullojen alkuperän prinsessa Leian (Carrie Fisher) ainutlaatuiseen hiustyyliin kultasarjasta Tähtien sota. Itse asiassa pienet karvaiset nyytit pään vasemmalla ja oikealla puolella muistuttavat suositun science fiction -sankaritarin kampausta. Kaksipuoliset pullot sopivat erityisesti kampaukseksi karnevaaleille tai lumoaville kesäfestivaaleille, kuten Coachella.

Avaruuspullista voidaan tehdä vieläkin haaveellisempia ja ylellisempiä glitterillä ja hiustarvikkeilla.

Muotoile upea avaruuspullien kampaus glittergeelillä

karnevaalitrendi kampaus 2021 avaruuspullot

Monien muiden tuplapullien edut ovat ilmeisiä. Ne näyttävät erittäin omaperäisiltä ja trendikkäiltä, ​​yhdistävät kauniisti ärsyttävät säikeet yhteen ja takaavat miellyttävän raikkauden kesällä. Avaruuspullot ovat monipuolisia ja ne voidaan muotoilla hetkessä. Tarvitset vain muutamia työkaluja, kuten hiusharjan, kampa, hiuslenkit ja hiusneulat (bobby -nastat) sekä hiuslakan. Jopa ehdottomat aloittelijat ja naiset, jotka eivät ole erityisen taitavia kampaamoissa, voivat toteuttaa suuren “avaruuden” vain muutamalla liikkeellä. Näytämme sinulle alla, kuinka helppoa ja nopeaa se on, ja annamme sinulle runsaasti inspiraatiota kampauksiin kuvissa.

Muotoile avaruuspullat itse – perusohjeet

viileät avaruuspullat sotkuiset hollantilaiset

Tarvitset:

  • hiusharja
  • kampa
  • Hiusten siteet
  • Bobby nastat
  • Hiuslakka

Ja näin tehdään:

  • Ensin kampaa hiukset hiusharjalla ja jaa ne puoliksi keskiosan kanssa. Vaihtoehtoisesti voit tietysti myös luoda siksak -jakauman tai vastaavan. piirtää.
  • Pidä hiukset yhdessä molemmilta puolilta ja sido ne poninhäntäyn, jossa on kuminauha.
  • Pyöritä punoksia peräkkäin molemmin puolin mihin tahansa suuntaan ja kiedo ne sitten joustavasti hiusten ympärille.
  • Kiinnitä kelatut bobby -nastat bobby -nastoilla ja suihkuta ne hiuslakalla. saattaa loppuun!

kärki: Tee jokainen poninhäntä täsmälleen haluamaasi tilaan myöhemmin.

Tee omat punotut avaruuspullat

tyylikäs trendikäs kampauksen punottu avaruuspulla

Sotkuiset pullot ovat erityisen suosittuja ja sopivat aina jokapäiväiseen kampaukseen. Mutta joskus haluat ehkä näyttää hieman tyylikkäämmältä ja hienovaraisemmalta. Jos et edelleenkään halua tehdä ilman trendikkäitä avaruuspullia, voit punoa ne. Noudata vain perusohjeita ja punoa poninhäntä kauniisti ja huolellisesti. Kiedo ne sitten hiuslenkkien ympärille ja kiinnitä ne uudelleen bobby -neuloilla. Saat tasaisemman ilmeen käyttämällä suoristavaa hiusseerumia ja hiusgeeliä.

Kampaus, jossa ranskalaiset punokset pään takana, näyttää hieman leikkisämmältä ja kivempaa

punottu avaruuspullat trendikäs kampaus

Puolipullot lisäävät hiuksillesi romanttisen ilmeen

Valmista itse puolipullot

Jos haluat tehdä trendi -kampauksesta hieman naisellisemman, voit jättää hiukset puoliksi auki. Sekä sotkuinen että punottu versio avaruuspullaista näyttävät erittäin hyviltä. Jatka uudelleen kuten edellä perusohjeissa on kuvattu. Ainoa ero tässä on se, että kun sitot hiuksesi, käytät vain yläosia. Vielä romanttisemman vaikutelman saavuttamiseksi voit jättää muutamat säikeet vapaiksi edestä.

Lopullinen morsiamen kampaus morsiammille, jotka etsivät jotain epätavallista

avaruuspullat pitkät vaaleat hiukset morsiamen kampaus

Täältä näet yksityiskohtaiset ohjeet videolta:

Ota vielä enemmän inspiraatiota muista ulkoasuista ja yritä muotoilla trendikäs kampaus itse. Sotkuinen, macaron, puolikas pullo tai punottu – aina löytyy jokaiseen tyyliin ja makuun sopiva asia.

Yksinkertaisesti avaruussämpylät ja kesä voivat tulla!

festivaalin trendi kampaus 2021 avaruuspullat

Sopivat aurinkolasit korostavat aina kampaustasi

puoli avaruuspulloa sotkuisia hollantilaisia

Ombré -hiukset näyttävät vielä ylellisemmiltä tällä tavalla

ylelliset avaruuspullot ombre pitkät hiukset vaaleanpunainen

Avaruuspullot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä teemajuhlilla, festivaaleilla tai karnevaaleilla

tee itse festivaalipullat

kampaustrendi 2021 punottu avaruuspulla

sotkuiset kaksinkertaiset pulla -avaruuspullot

Mutta ne tarjoavat myös sen tietyn asian jokapäiväisessä elämässä tai jopa toimistossa

kampaustrendi 2021 avaruuspullotpuoli avaruutta pitkät hiuksetpunottu sotkuinen avaruuspulla puoliksi aukipunottu avaruuspullat kesäkampauspunotut avaruuspullottee puolet avaruuspulloista itsesotkuiset avaruuspullot lyhyet ja pitkät hiuksettee sotkuisia avaruuspullia itsesotkuiset avaruuspullat trendi kampaus 2021sotkuiset avaruuspullotsotkuiset ja punotut avaruuspullotkesäjuhlatila, tee pullat itsekesäkampaus 2021 sotkuiset avaruuspullatavaruuspullat jokapäiväinen trendi kampaus 2021avaruuspullat tyylikäs morsiamen kampausavaruuspullojen kampaukset 2021avaruuspullojen kampauksetavaruuspullojen festivaalitrendi kampaus 2021avaruuspullojen kampaustrendi 2021avaruuspullat punottu trendi kampaus 2021avaruuspullot puoli tuplapullia kiharat hiuksettrendikkäitä kampauksia 2021 avaruuspullot takaisinavaruuspullot kiharat hiuksetavaruuspullot näyttävät vuodelta 2021avaruuspullot näyttävät vuodelta 2021avaruuspullot sotkuinen morsiamen kampausavaruuspullot sotkuinen kaksinkertainen pullatrendi kampaus 2021 festivaali avaruuspullat