Baby boomer -kynnet: näin vanha kynsisuuntaus tulkitaan uudelleen

Olemme osoittaneet sinulle tähän mennessä useita silmiinpistäviä kynsisuunnitteluideoita – merenneito -hännistä, jotka näyttävät merenneidon hänniltä, ​​kuuluisuuksilla koristeltuihin kynsiin ja paljon muuta … Mutta on uusi kynsisuuntaus, joka on itse asiassa keksitty uudelleen versio vanhasta trendistä. Baby boomer -kynnet olivat noin vuosikymmeniä sitten, mutta vanha kynsien muotoilu on vasta löydetty ja päivitetty.

Mitkä ovat baby boomer -kynnet?

Kynnet baby boomer kynnet ombre kivet

Kynsien suunnittelun uutta suuntausta kutsutaan baby boomersiksi

Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen kukka ombre

Nimi ”baby boomer” on hieman hämmentävä, koska termi baby boomer liittyy äideihimme ja isoäitimme. Itse asiassa kynsien trendi nimettiin sodanjälkeisen sukupolven mukaan, koska se kehittyi klassisesta ranskalaisesta manikyyristä ja juontaa juurensa noin 1940-luvulle. Tänä aikana (baby boomer -vuosina) oli suosittua maalata kynnet valkoisella ja vaaleanpunaisella.

Ideoita kynsien suunnitteluun vaaleanpunaisena ja valkoisena

hienovaraiset kynnet baby boomer tekee kynnet itse

Kaltevuus vaaleanpunaista ja valkoista

Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen ombre vaikutus trendi

Baby boomer -kynnet ovat täydellinen yhdistelmä minimalistista kynsitaidetta ja ajatonta tyyliä. Uusi kynsisuuntaus, joka tunnetaan myös nimellä “ranskalainen ombré” tai “ranskalainen haalistuminen”, on pohjimmiltaan uusi käänne klassisessa ranskalaisessa manikyyrissä. Vaikka perinteisessä ranskalaisessa manikyyrissä on vaaleanpunainen pohja, jossa on määritellyt, vastakkaiset valkoiset kärjet, baby boomer -kynsien vaaleanpunainen ja valkoinen sekoittuvat yhteen ja tämä luo saumattoman kaltevuuden tai toisin sanoen ombre -vaikutelman.

Klassinen ranskalainen manikyyri

Kynnet baby boomer kynnet lyhyet kynnet trendi ranskalainen manikyyri

Ranskalainen manikyyri, jolla on ero – ombre -vaikutus ja kiiltävät aksentit

Kynnet kynnet baby boomers ombre kiviä

Hienoa tässä trendissä on se, että ombré -vaikutus saa kynnet näyttämään pidemmiltä. Tämä on täydellinen tyyli nopeasti kasvaville kynsille, koska perusväri on hyvin lähellä luonnollista kynsisävyäsi ja on siksi vaikea nähdä.

Trendikkäät baby boomer -kynnet sopivat kaikkiin kynsien muotoihin ja ne voidaan muotoilla pisteeksi, neliömäiseksi tai pyöristetyksi henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Jotkut naiset haluavat myös lisätä hiukan kimallusta kuohuviiniä varten. Tämän kynsisuunnittelun monipuolisuus on todella yksi sen parhaista voimavaroista. Voit käyttää baby boomer -kynsiä minkä tahansa asun kanssa.

Glitter -tehosteet parantavat ombre -kynsien muotoilua

Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen kimallus

Tällä hetkellä tämä suuntaus on erittäin suosittu Ranskassa, Saksassa ja muualla Euroopassa. Mutta on vain ajan kysymys, ennen kuin se leviää edelleen. Täydellinen sekoitus minimalistista kynsien muotoilua ja klassista ranskalaista manikyyriä valloittaa naisten sydämet ympäri maailmaa. Jos olet yksi heistä ja olet innostunut baby boomer -kynsistä, tee kynnet ranskalaisella ombré -ilmeellä. Selittääksesi paremmin manikyyriisi tai näyttääksesi mitä haluat, tutustu seuraaviin kynsien suunnitteluideoihin. Olemme koonneet erityisesti sinulle gallerian, jossa on baby boomer -kynnet. anna itsesi inspiroitua!

Kiiltävät kivet, joita käytetään pieninä aksentteina

Kynnet baby boomer kynnet lyhyt kynsien trendi

Katso seuraavat esimerkit baby boomer -kynsistä …

Baby boomer kynnet suunnittelu valkoinen vaaleanpunainen uusi kynsien suunnittelu trendi Baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen Baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen uusi kimalteleva kynsisuunnittelutrendi Baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen uusi kynsisuunnittelutrendi Baby boomer kynnet uusi kynsisuunnittelu trendi glitter vaikutus hienovaraiset kynnet baby boomer kynnet pikkukivi hienovaraiset kynnet baby boomer -kynnet Kynnet baby boomer kynnet ombre kynsien mallit Kynnet baby boomer kynnet lyhyt kynsien suunnittelutrendi Kynnet baby boomer kynnet lyhyt trendi Kynnet baby boomer kynnet kynsien suunnittelutrendi Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen uusi kynsien muotoilu Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen uusi kynsisuunnittelutrendi Kynnet baby boomer kynnet valkoinen vaaleanpunainen ombre vaikutus manteli muoto Kynnet kynnet baby boomer hienovarainen kynsien muotoilu Kynnet kynnet baby boomers lyhyet kynsisuunnitteluideat Kynnet kynnet baby boomer lyhyt kynsimalli ombre glitter Kynnet kynnet baby boomer kynsien mallit ombre ranskalainen manikyyri Kynnet kynnet baby boomer kynnet malleja ombre glitter Kynnet kynnet baby boomer kynnet malleja pikkukivi aksentti