Choppy Cut – 45 viehättävää esimerkkiä siitä, miten voit käyttää uutta kampaustrendiä 2021

Choppy cut -kampaukset ovat ehdottomasti huipputrendi ja kaikkien aikojen suosikki kaikenikäisille naisille. Ne luovat ihastuttavan ilmeen, joka kehystää kasvot kauniisti joka kerta. Jos olet uusi “katkera” kampausten maailmassa tai haluat vain kokeilla uusia värejä tai tyylejä, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät kaiken erittäin pitkistä katkeavista leikkauksista, joissa on ihanan vaaleat vaaleat sävyt, kauniista ruskeista rintamista, joissa on lumoavat kiharat, lyhyisiin kampauksiin, joissa on otsatukka.

Katkera leikkaus – yksi vuoden 2021 suosituimmista trendikampauksista

katkera leikkaus trendi kampaus 2021

Choppy vaaleanruskea bob vaaleilla aalloilla

Tämä ihana ulkoasu on rento ja söpö, täydellinen vapaapäiviin, kun haluat vain mennä ulos ja pitää hauskaa! Vaaleanruskea sävy on tyylikäs ja hienovarainen, ja vain muutamia vaaleita kohokohtia lisäävät ulkonäköä.

Upea katkera bob -kampaus!

Aallot voidaan muotoilla täydellisesti pyöreällä hiuspuikolla

katkera leikkaus sotkuinen bob

Ultra -blondi katkera bob tyylikkäillä aalloilla

Jos platinablondilukot ovat mielestäsi liian ylivoimaisia, mutta tumma blondi ei oikein sovi tyyliisi, sinun kannattaa tarkistaa tämä aivan upea ja tyylikäs erittäin vaalea vaalea hiusväri. Tämä kirkas hiusväri ei ole täydellinen vain keväällä ja kesällä, vaan tyylikkäät aallot luovat leikkisää eleganssia, jota voidaan käyttää sekä toimistossa että ulkona, esimerkiksi rannalla. Pidä meikki hienovaraisena ja anna hiusten puhua!

Savusilmät antavat trendi -kampaukselle vielä enemmän viehätystä

katkera leikkaus blondi aalto puolipitkä bob

Erittäin pitkä katkoviiva, jossa kohokohdat

Haluatko kokeilla katkeruutta, mutta et menetä liikaa pituutta? Voit silti nauttia katkeruasta bob -kokemuksesta kokeilemalla pitkää bobia, kuten näet täällä. Tämä sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja tyyliin.

Leikkisät kohokohdat lisäävät sen tietyn asian

pitkä bob katkeroitu tumma tukka, jossa kohokohdat

Vaalea rypytys, kevyt rakenne

Tummat vaaleat lukot on korostettu upeilla vaaleilla vaaleilla kohokohdilla, mikä luo erittäin lumoavan vaikutelman, joka kirkastaa koko ihosi. Ne lisäävät hieman aaltoja rentoun tekstuuriin, joka lisää hämmennystäsi. Tämä ilme sopii täydellisesti vaaleanpunaisiin huuliin ja vaaleaseen silmämeikkiin ja on pakollinen kesäksi.

Väristä riippuen voit tietysti käyttää myös muita meikkisävyjä

katkera leikkaus blondi aalto lyhyt

Lyhyt katkera bob kerroksittain

Kuka sanoi, että vain pitkät hiukset voivat olla kauniita? Mutta päinvastoin! Tämä erittäin hämmentävä lyhyt bob -leikkaus on kuvioitu tonnilla erikokoisia ja -pituisia kerroksia erittäin villi ja rento ulkoasu.

Lyhyet kampaukset saavat sinut näyttämään nuoremmalta

katkoviivalla leikattu otsatukka

Pitkä vaalea katkonainen leikkaus – bob aaltoilla

Et voi mennä pieleen tällaisten aaltojen kanssa! Ne ovat sotkuisia, röyhkeitä ja sopivat rentoon päivään, kun vietät tuntikausia keskustan kaupoissa. Ja me rakastamme ehdottomasti näitä vaaleita vaaleita lukkoja – ei liian kevyitä ollakseen häiritseviä, mutta vain tarpeeksi kevyitä loistamaan auringonvaloa vastaan. Erinomainen valinta kampaukselle, jota kannattaa harkita kesäksi!

Naisille, jotka pitävät romanttisesta ulkoasusta

katkaistuna leikatut pitkät bob -vaaleat hiukset

Erittäin pitkä balayage katkera bob

Tämä upea, luonnollinen ulkonäkö saavutetaan helposti tämän upean katkeavan balayage -bobin avulla. Pituus on tyylikäs ja pitkä ja ulottuu hieman olkapään alapuolelle, kun taas lumoava vaalea balayage -väri saa hiukset näyttämään raikkailta, luonnollisilta ja säteileviltä.

Lisävinkki: Pysyäksesi yllä näiden hiusten luonnollisella ilmeellä, pidä meikki mahdollisimman pienenä vaaleilla vaaleanpunaisilla huulilla ja vaalealla silmämeikillä.

Taitava leikki valon ja varjon välillä

balayage katkaistuna leikatut pitkät hiukset

Choppy Bob lyhyillä otsatukkailla

Tämä ei todellakaan ole kampaus, jota näet liian usein. Tätä ulkonäköä varten suurin osa hiuksista pidetään samalla pituudella – ihanteellinen volyymin lisäämiseen välittömästi ohuille tai ohuille hiuksille. Kasvoja ympäröivät otsatukka on kuitenkin leikattu lyhyeksi, mikä on todella uskomattoman söpö!

Bangs on ehdottomasti trendikäs tänä vuonna

blondi katkera leikattu lyhyet hiukset otsatukka

Kultainen blondi Choppy Cut

Jos haluat vaaleaksi, mutta olet huolissasi liian vaaleasta, voit kokeilla lämmintä kultaista blondia. Useimmissa tapauksissa tämä väri parantaa ihonväriä ja tuo samalla hieman enemmän valoa kasvoillesi. Sivulla pyyhkäisty otsatukka ja paljon aaltoja tekevät upeasta viimeistelystä, jota tytöt tai yli 50 -vuotiaat naiset voivat helposti käyttää!

Kultaiset vaaleat sävyt tarjoavat enemmän optista lämpöä ja pehmeämpiä kasvoja

katkoviivalla leikattu pitkä bob ponilla

Kaksisävyinen sotkuinen katkonainen bob

Kesyttämätön, mutta uskomattoman muodikas, tämä sotkuinen bob -kampaus on ehdottomasti harkittava kiireisinä aamuina, kun olet ajoissa, mutta et halua hukata tyyliä! Tämä antaa lyhyelle, rypyttävälle bobille paljon epämääräistä äänenvoimakkuutta ja saa siten aikaan seksikkään “peruuttamattoman” ilmeen, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme. Tummat juuret päällimmäisenä saavat aikaan vaaleanruskean alaosan, joka lisää hieman kirkkautta niiden yleiseen ulkoasuun.

Erinomainen idea ombré -ystäville

pitkä bob katkeroitu leikkaus korosta otsatukka

Olitpa tekemisissä ohuiden hiusten kanssa, jotka on saatava nopeasti kiinni, tai paksujen hiusten, joiden on oltava lyhyitä ja kesyjä, katkera leikkaus on aina erinomainen valinta.

Entä monivärinen katkoviiva?

katkoviivalla leikattu monivärinen bob

Anna hiuksillesi kesäinen kosketus, jota se tarvitsee!

trendikampaukset kesällä 2021 katkera leikkauskatkonainen leikkaus blondi lyhyt kampaus otsatukkakatkoviivoitettu kuparinvärinen bobkatkera leikkaus vaalea bobkatkeroitu balayageblondi bob katkonainen leikkausBob poni katkonainen leikata katkonainen leikkaus vaalea lohko otsatukka katkoviivalla leikattu bob friusuren summer katkoviivalla leikattu bob kohokohdilla katkoviivalla leikatut bob -kohokohdat leikatut lyhyet vaaleat hiukset, joissa otsatukka katkonainen leikattu lyhyt bob kohokohdilla katkonainen leikkaus lyhyt kampaus otsatukka katkoviivainen lyhyt kampaus, jossa otsatukka ja kohokohdat katkeilevat lyhyet hiukset katkera leikkaus lyhyen kampauksen trendi kesä katkonainen leikata pitkä bob vaaleita aaltoja katkera leikkaus kehuu kohokohtia  katkoviivalla leikattu platina vaalea bob katkera leikkaus trendi kampaus kesä kohokohtia kampaus trendi kesä katkonainen leikkaus pitkä bob puolipitkä bob katkonainen leikkaus kohokohdilla lyhyet otsatukka katkonainen leikkauspuolipitkä bob katkonainen leikkaus trendikäs kampaus pitkät hiukset leikattu pitkä bob -leikkaus pitkät leikatut vaaleat hiukset kesä trendi kampaus 2021 katkonainen leikkauslyhyt kampaus katkonainen leikkaus bob