Courtney Cox ja Lisa Kudrow yhdessä ystävien 25 -vuotisjuhlassa

Kultti -sitcom “Friends” vietti 25 -vuotisjuhliaan viime viikonloppuna. Courteney Cox ja Lisa Kudrow olivat yhdessä tilaisuudessa. He tapasivat Charlie Puthin luona, mutta kaikki muut jäivät kaipaamaan. Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer eivät olleet paikalla.

Charlie, Lisa ja Courtney yhdessä Instagram -kuvassa

julkkis uutiset ystävät tapaaminen hollywood

Ystävät ovat 25 -vuotiaita!

“Ystävät” täytti viime viikonloppuna 25 vuotta. Suositun sitcomin fanit ovat viettäneet vuosipäiväänsä sosiaalisessa mediassa. Siellä he puhuivat suosikki jaksoistaan ​​ja tietokilpailuja järjestettiin heidän eri tapahtumistaan.

Tällä tavalla sekä näyttelijät että fanit pystyivät todistamaan olevansa tämän sitcomin suurimmat fanit. Tietysti fanit käyttivät tätä tilaisuutta kutsuakseen näyttelijät uuteen jaksoon.

“Friends Reuinion” liekissä!

ystävien kokoontuminen - julkkikset hollywood courtney cox

Courteney Cox ja Lisa Kudrow juhlivat yhdessä

Tänä vuonna kaikkien tai lähes kaikkien “Friends” -näyttelijöiden välillä oli paljon nostalgisia tapaamisia, joista myös raportoimme. Courteney Coxin ja Jennifer Anistonin syntymäpäivät ovat hyviä esimerkkejä tästä. Kaikki Matthew Perryä lukuun ottamatta osallistuivat myös yhteiseen keskusteluohjelmaan ja olivat erittäin iloisia itsestään ja faneistaan. Tämän vuoksi on selvää, että näyttelijät seisovat toistensa edessä ja sitcomin kautta ovat myös tehneet suuren ystävyyden elämässä. Mutta samaan aikaan he ovat tietysti erittäin sitoutuneita, ja on vaikea tavata heitä kaikkia kerralla. Monika ja Phoebe, näyttelijä Courteney Cox ja Lisa Kudrow, saivat aikaa toisilleen tänä viikonloppuna. Tämä on tietysti myös erittäin mukavaa ja osoittaa, että yksittäiset julkkikset tästä sitcomista ovat myös hyviä ystäviä tosielämässä.

Charlie Puth oli läsnä ystävien kahden näyttelijän lämpimässä kokouksessa 

ystävien kokoontuminen hollywood charlie puth

Mikä oli pieni kokous??

Mistä ystävien näyttelijöiden Courteney Coxin ja Lisa Kudrow’n pieni tapaaminen oikeastaan ​​koski? He olivat illallisella yhdessä laulaja Charlie Puthin seurassa, ja he kolme kiinnittivät ehdottomasti toimittajien ja fanien huomion. Courteney Cox otti hienon kuvan ja se Instagramissa lähetetty. Hän kirjoitti: “Yritän pysyä viileänä tässä kuumuudessa # 25”. Lisa jakoi myös kuvan illallisesta. Hän kirjoitti: “Olemme niin iloisia voidessamme juhlia ja palaamme tulessa.”

Taas kolme onnellista naamaa

ystävien yhdistäminen hollywood -näyttelijä Lisa Kudrow

Tähän päivään asti fanit toivovat sitcomin uusia sarjoja samojen näyttelijöiden kanssa

ystävien yhdistämisen julkkis uutisia

“Ystävät” tapasivat useita kertoja tänä vuonna 

hollywood -näyttelijän ystävien tapaaminen