Demi Lovaton Smokey Eyes Selfiet ja vinkit tähän meikkiin

Demi Lovato tunnetaan luonnollisesta kauneudestaan, suurelta osin upean ihon ansiosta. Hänellä on myös kauniit mustat silmät ja hän haluaa korostaa niitä sopivalla meikillä. Olemme jo nähneet ne monilla eri muunnelmilla Smokey Eyes. Lopulta hänen meikkitaiteilija oli Rokael Lizama. Hän osoitti lahjakkuutensa selvästi Demi Lovaton kasvoilla. Tähti näyttää arvostaneen tätä erittäin korkealla. Välittömästi meikin valmistumisen jälkeen hän näytti muutamia selfieitä sen kanssa sosiaalisissa verkostoissa. Aksentti näissä kuvissa tai meikissä oli lähinnä hänen silmissään. 26-vuotiaan laulajan ja näyttelijän huulet korostuivat hienovaraisesti.

Demi Lovato julkaisi tämän kuvan Instagramissa viime päivinä

savustetut silmät upean näköisiä

Useita muunnelmia savuisista silmistä

Smokey Eyes on meikkitekniikka, joka antaa naisen kasvoille erityisen tärkeän ja viettelevän luonteen. Tästä on melko vähän muunnelmia, ja kaikki vaativat harjoittelua parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. Savusilmät voidaan tehdä monella eri värillä.

Mutta on parasta käyttää yhden ja saman sävyn vivahteita täydellisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Useimmiten savuiset silmät ovat mustia ja harmaita. Voit yhdistää sen beigeyn tai violettiin ja tuoda silmät entistä enemmän esiin kontrastilla. Demi Lovato valitsi variantin, jossa oli tummanharmaat ja mustat värit, pariksi beige ja vaaleanruskea.

Tämä meikki on Rokael Lizamalta

ruskeat suuret silmät savuavat silmät

Demi Lovaton vinkit Smokey Eyesille

Savusilmät näyttävät olevan Demi Lovaton suosikki meikkitekniikka. Hän jakoi usein ideoita ja inspiraatiota faneilleen sosiaalisissa verkostoissa. Teimme tutkimusta ja löysimme tähden opetusohjelman savuisista silmistä. Tässä on eri vaiheet täydelliseen meikkiin tässä tyylissä Demi Lovaton lisävinkkien avulla.

Demi, jolla on samanlainen meikki Voguen kannessa

ensimmäinen sivu muodissa savustetut silmät Demi Lovato

Ensimmäinen askel: Sinun tulee levittää meikkivoide silmillesi. Levitä tätä varovasti koko silmäluomien alueelle. Sinun pitäisi laittaa siihen kirkasta jauhetta.

Vaihe 2 sisältää kermanväriset luomivärit mustana. Tämä on pohja, johon jäljellä oleva luomiväri levitetään. Jos otat tämän askeleen meikin kanssa, lopputulos on erityisen voimakas.

Demi tehdään usein myös kotonasavustetut silmät päivittäinen meikki

Kolmas askel Smokey eyes -meikki on monimutkaisin. Levitä hohtavaa ruskeaa luomiväriä. Levitä tätä alhaalta ylöspäin ja levitä se myös silmäluomien ryppyihin. Tällä alueella sinun tulee seurata kulmakarvojen linjaa. Lisäksi sinun tulee levittää luomiväriä silmien alle.

Neljäs vaihe on musta jauhe luomiväri. Täällä yrität saavuttaa V-muodon aloittamalla silmäsi ulkoreunasta, tuomalla luomiväri alas silmäluomen ryppyyn ja sitten takaisin silmän sisäkulmaan.

Vaihe 5: Nyt sinun pitäisi levittää hopea luomiväri silmän sisäkulmaan.

Toinen loistava meikkiidea

savuiset silmät kaunis ilme

Levitä sen jälkeen hieman valkoista luomiväriä kulmakarvojen alle (Vaihe 6). 

Ota vaiheessa 7 musta eyeliner ja levitä se ripsien ylä- ja alareunaan.

Vaihe 8: Korosta ripset ripsiväreillä.

Halutessasi voit myös korostaa kulmakarvoja!

Savusilmämeikki sopii hyvin retro-ilmeeseen ja …

suuret tummat silmät savuttivat silmät

lyhyelle hiukselle

savustetut silmät loistava lyhyt kampaus