Epoksihartsi autotallin lattiana: mikä on epoksihartsilattiapinnoite?

Autotallin lattian on kestettävä paljon stressiä. Rakastettu auto ei löydä paikkansa täällä, vaan autotalli toimii usein myös varastona tai työpajana. Useimmissa autotalleissa on betonilattia, koska kuluttajat harvoin ajattelevat parempaa laatua. Ajan myötä betonilattia ei kuitenkaan enää näytä houkuttelevalta. Näkyvät rengasjäljet ​​ovat usein pienempi kahdesta pahasta, vuotanut öljy tai muut tahrat ärsyttävät autotallin omistajaa.

Epoksihartsi autotallin lattiana

Uudelleen ja uudelleen autotallien omistajat päättävät, että autotallissaan on laattalattia. Joissakin tapauksissa lattia yksinkertaisesti maalataan tai kaadetaan uutta betonia. Tulos jättää usein toivomisen varaa tai ei ole tylsä. Hyvä ratkaisu tällaisessa tapauksessa on epoksihartsitalon lattia. Tällainen lattiapäällyste osoittautuu erittäin kestäväksi ja kestäväksi samanaikaisesti. Voit tiivistää lattian helposti nestemäisellä muovilla tai epoksilla. Siellä on myös lisää vaihtoehtoja autotallin lattioille Yellow Pages -palvelussa.

Epoksihartsi autotallin lattiana 2

Mikä on epoksihartsilattiapinnoite

Epoksihartsi on jaettu kahteen eri komponenttiin. Periaatteessa se on vankka ja kestävä muovilaji. Kaksi komponenttia sitoutuvat toisiinsa kemiallisesti ja kiinteän pinnan kovettumisen jälkeen muodostuu epoksihartsipinta. Jos haluat antaa autotallin lattialle erityisen katseenvangitsijan, voit työstää ns. Hiutaleita tai koristelastuja epoksihartsiin, kunhan se on vielä nestemäistä. On siis mahdollista asettaa värikkäitä aksentteja.

Epoksihartsi autotallin lattiana 5

Epoksihartsipohjaisen lattian edut

Jos haluat suojata autotallisi lattiaa pitkällä aikavälillä, voit valita epoksihartsitiivistyksen. Tällainen pinnoite näyttää paitsi houkuttelevalta, myös hyödylliseltä, eikä unohda, että lattiapinta on pysyvästi suojattu. Epoksihartsin edut ovat ilmeisiä:

 • Tällainen lattiapäällyste on erittäin helppohoitoinen
 • suojaa lattiasi
 • ei tarvitse saumauttaa asennuksen aikana
 • on erittäin joustava
 • nivelistä vapaa

Epoksihartsin levittäminen on varmasti hieman työlästä ja lattiapäällysteen kuivumisaika on pidempi kuin muiden lattiapäällysteiden, kuten PVC: n, tapauksessa. Kuitenkin edut puhuvat epoksihartsi -autotallin lattiasta. Kustannukset, jotka tavallisesti joudut asentamaan tällaisen lattian, ovat aina kannattavia, koska nautit lattiasta vuosien ajan eikä sinun tarvitse huolehtia likaantumisesta. Puhdistus on helppoa, eikä renkaan jälkiä ole. Erityisesti korjaamoiden omistajat pitävät tällaisesta korkealaatuisesta epoksihartsilattiasta.

Epoksihartsi autotallin lattiana 3

Mitä materiaaleja ja työkaluja tarvitaan?

Sinun pitäisi laskea etukäteen tarkalleen, kuinka paljon epoksihartsia todella tarvitset, mikä säästää rahaa ja myös levittää hartsin nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää, koska jos hätkähdyt työskentelyn aikana, hartsi on saattanut kuivua ennen kuin lopetat autotallin lattian. On olemassa muutamia materiaaleja, joita tarvitset autotallin lattian tiivistämiseen.

 • pohjamaali
 • ämpäri
 • Epoksihartsi
 • Sekoitin
 • mahdollisesti pölynimuri
 • Rulla tiivistämistä varten
 • sivellin
 • Siivoustarvikkeet
 • Nail kengät
 • tiivistys
 • Ehkä vasara, teräsharja ja lastalla

Epoksihartsi autotallin lattiana 1

Oikeilla materiaaleilla ja oikeilla työkaluilla tiivistys on helpompaa ja tulos on vaikuttava. Tilapäisten kuivumisvaiheiden vuoksi sinun on harkittava vähintään 24 tuntia tiivistettä.

Kuinka paljon epoksihartsi maksaa??

On vaikea sanoa laajasti, mitä epoksihartsi on Autotallin lattian tiivistys kustannuksia. Kustannukset on määriteltävä eri tavalla. Haluatko tehdä tiivistyksen itse vai palkata asiantuntijan tekemään sen? On myös tehtävä ero sen suhteen, valitaanko teollisuuslattia vai reaktiohartsilattia. Haluatko myös asentaa lattialle erikoistehosteita autotallissasi vai riittääkö sinulle yksinkertainen epoksihartsilattia? Jos haluat asentaa tällaisen lattian itse, sinun on maksettava vain materiaalista. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, kun asetat epoksihartsia itse, että tiettyjä manuaalisia taitoja on oltava käytettävissä tyydyttävän tuloksen saavuttamiseksi.

Epoksihartsi autotallin lattiana 4