Frozen 2 – Ensi -iltaan liittyy näyttelijöiden kiehtovuus

Frozen 2 näyttää olevan kohokohta lapsille ja aikuisille, mutta myös julkkiksille ympäri maailmaa! Tämän lonkka -animaation maailmanensi -ilta tapahtui 7. marraskuuta Hollywoodin Dolby -teatterissa. Siellä näimme Selena Gomezin pikkusiskonsa Gracie Teefyn kanssa, joka on 6 -vuotias. Mukana olivat myös tähdet Kristen Bell ja Idina Menzel. Elokuvassa molemmat saivat Annan ja Elsan äänet. Kristen Bellin asu oli Christian Diorin upeassa viininpunaisessa ja Idina Menzel esitteli itsensä yhtä upealle valkoiselle asulle – täydellisesti elokuvalle, eikö? Jonathan Groff oli tyylikkäässä puvussa, jossa oli trendikäs punainen ja oranssi pastelliväri.

Onko jäljellä ketään, joka ei ole rakastunut Frozen 2: een??

upeat näyttelijät ja hahmot jäädytetty 2

Frozen 2 – Kristen Bellin, Idina Menzelin ja Jonathan Groffin reaktiot

BBC julkaisi ensi -iltansa videon, jossa esitettiin joidenkin julkkisten ensimmäiset ja spontaanit reaktiot. Tässä ovat mielenkiintoisimmat lausunnot! Vaikka Kristen Bell osallistui tuotantoon, näyttää siltä, ​​että hän ei paljastanut elokuvan salaisuuksia perheelleen.

He olivat siellä selvittääkseen, saivatko kaksi prinsessa -sisarta heille tässä elokuvassa niin tärkeitä vastauksia. Idina Menzel piti Frozen 2: n kappaleita erityisen kiehtovina. Hän on sitä mieltä, että nämä paljastavat elokuvasankarien hahmojen lisäsyvyyden. Ne ovat todella vahvoja ja emotionaalisesti koskettavia, näyttelijä lisäsi. Jonathan Groff korosti, että jokainen maailmassa voi todella tunnistaa itsensä näistä ihmisistä. Hän uskoo, että myös ne, jotka eivät ole nähneet ensimmäistä osaa, ovat täysin ihastuneita Frozen 2: sta.

Tässä on upea Kristen Bell -mekko

jäädytti kaksi näyttelijää Annaa

Muut tähdet Frozen 2: n ensi -illassa

Katsotaanpa nyt muita Frozen 2 -elokuvan tähtiä. Näimme Josla Gadin, joka soittaa Olafia, säteilevän punaisella matolla. Aivan kuten Jonathan, hän valitsi klassisen puvun, jossa on moderni väri – tässä tapauksessa kastanja, jossa on korostetut punertavat vivahteet, ja musta paita. Evan Rachel Wood esittää Idunaa, elokuvan kahden prinsessan äitiä. Hänkin valitsi pakkasvalkoisen mekon, joka näytti siltä kuin se olisi tehty jäästä puoliksi läpinäkyvän kankaan ja kudottujen hopeakorujen ansiosta. Jälleen kerran viittausta ”Frozen 2” ei voitu jättää huomiotta. Muuten, hänen asunsa on mestariteos Kirjailija Oscar de la Renta. Ryderiä näyttelevä Jason Ritter näytti myös upealta. Tiukan mustan puvun alla vaaleansininen metallinen paita näytti modernilta ja lumoavalta aksentilta.

Sterling K.Brown (Mattias) oli siellä koko perheensä kanssa

jäädytetty 2 - Matthiasin ääni

Selena Gomez pitelee käsiään pikkusiskonsa kanssa 

jäädytetty 2 - selena gomez ja sisko

Evan Rachel Wood upea mekko teemalla “jäätelö”

jäädytetty 2 äiti mekko

Idina Menzel on myös valinnut sopivan valkoisen mekon

jäädytetty 2 valkoinen mekko loistava

Jason Ritterin sininen paita oli nähtävissä muun muassa aiheen “jäätelö” yhteydessä

suuri schsauspierl jäädytetty 2

Jonathan Groff – Kristoffin ääni

trendikäs tulinen väri puku mies jäädytetty 2