Frozen 2 – tärkein asia, joka sinun pitäisi tietää uudesta animaatiosta!

Elämme erittäin jännittäviä aikoja animaation suhteen. Tai ehkä onnettomassa tilanteessa! Jälkimmäinen voisi koskea vanhempia, joiden lapset ovat pakkomielle pakkasesta. Koska animaation toinen osa on nähtävissä elokuvateattereissa 1. maaliskuuta alkaen. Tässä on tärkeimmät asiat, jotka olisi hyvä tietää Annasta, Elsasta, loistavasta elokuvamusiikista ja kaikesta Frozenista.

Frozen 2 – jatkoa Oscar -palkittuun animaatioon

jäädytetty 2 kaikki peurojen keskellä

Traileri

Muutama päivä sitten Disney julkaisi Frozen 2 -trailerin. Tämä sisältää Elsa, Anna, Christoph ja Olaf. Täältä lähdet etsimään valtakunnan muinaista mysteeriä. Tuottaja Peter Del Vecho Se lupaa, että täällä vastataan moniin kysymyksiin, jotka jäivät avoimeksi ensimmäisessä osassa.

Elsalla, Annalla ja Kristoffilla on erittäin tärkeä tehtävä

jäädytetty 2 kolme päähenkilöä

Kenelle äänet kuuluvat??

Tietenkin olemme kaikki uteliaita selvittämään, kenelle elokuvan suuret äänet kuuluvat. Prinsessa Elsalla on Kristen Bellin ja Idina Menzelin Annan ääni. Olafin ääni annettiin näyttelijä Josh Gadille. Tämä on miellyttävä lumiukko, joka jahtaa jokaisen vanhemman unelmaa ympäri maailmaa. Erittäin vankka ja vakaa hahmo – Kristoffin puolestaan ​​ottaa näyttelijä Jonathan Groff.

Elsa ja Anna pysyvät yhdessä myös Frozen 2: ssa

elsa ja anna jäädytetty 2

Tuottajaryhmä

Frozen 2: ssa Jennifer Lee ja Chris Buck palaavat. Duo on jo saanut Oscarin parhaasta animaatioelokuvasta. Työskentelet käsikirjoittaja Allison Schroederin kanssa. Tällä oli jo suuri menestys Piilotetut hahmot Universalille ja Christopher Robin Disneylle.

Frozen 2 on varmasti kaikkien aikojen menestynein Disney -elokuva

viisi suurta sankaria jäätyi yhteen 2

Frozen 2: n uudet kappaleet

Frozen 2: n kappaleet loivat pariskunta Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez. Ensimmäisen osan suuren menestyksen jälkeen ei todennäköisesti ole ihme, että heidät on myös palkattu Frozen 2: een ja että he ovat jo tehneet jotain lyhytelokuvalle Frozen Fever ja Frotzen Musikin jälkeiselle Broadway -musikaalille..

Kaikki puhuu sen puolesta, että Frozen 2: n suuri menestys jatkuu! Olemme tiimissä innoissamme siitä. Ja sinun kanssasi?

Jäädytetty – Valtakunnan mahdollisuus

näkymä valtakunnalle jäädytetty 2

Yksi Frozen -elokuvan suloisimmista kohtauksista

jäädytetty 2 Scheemann elsa ja anna


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80