Hiusten hajusteiden käyttäminen: vinkkejä ja kiusaamista Jotkut suosituimmista tuotemerkeistä

Ravitsevista hiusmaskeista kasvua edistäviin ravintolisiin nykypäivän hiustenhoitovalikoima on laajentunut markkinarakoihin, joilla on yhteinen tehtävä: Hiusten tulee paitsi näyttää hyvältä myös tuntua hyvältä. Tässä kohtaa tulevat ylelliset hiusparfyymit.

Käytä hiusten hajusteita ja miksi?

Hiusten hajusteiden käyttäminen Hiustrendit Ideat Hiusten pesu

Miksi sinun pitäisi käyttää hiusten hajusteita??

Vaikka saattaa tuntua kätevältä ripotella säikeitä arjen hajusteilla, korkeat alkoholipitoisuudet, joita löytyy niin paljon rakastamistamme ylellisistä hajusteista, voivat olla melko haitallisia hiuksillemme. Ratkaisu? Hiusten hajuvedet: unohdettu, mutta välttämätön hiustuote, jota et ehkä tiedä hyvin!

Selvitä, mikä hajuvesi sopii parhaiten hiuksillesi?

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniita hiuksia

Samoin kuin ihonhoidossa käytetyt suositut kasvosumut, hiusparfyymit tarjoavat välitöntä virkistystä viittaamalla juuri pestyihin hiuksiin herkän tuoksusuihkun muodossa. Täydellisen hajusteen löytäminen hiuksillesi ei kuitenkaan ole helppoa.

Päivittäisten hajusteiden ja hiusparfyymien välillä on monia eroja, mutta useimmiten hiusten tuoksut ovat yleensä paljon halvempia ja sisältävät vähemmän alkoholia. Useimmat niistä lupaavat myös lisätä kiiltoa ja suojata hiuksia. Joten kun seuraavan kerran etsit tuoksua kuivashampoosi kanssa harjoituksen jälkeen tai savuisen baarin lähdön jälkeen, hae lukkoihisi valmistettu hajuvesi.

Markkinoilla on erilaisia ​​merkkejä

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia BALMAIN PARIS HAIR COUTURE

Lisätiedot:

Nopea oppitunti hajuvedestä: Tuoksut ovat sekoitus erilaisia ​​muistiinpanoja. Nämä muistiinpanot ovat nimet monille hajusteille, joita hajusteessa on. On ylähuomautuksia, jotka edustavat ensivaikutelmaa tuoksusta ja ovat kevyimpiä kaikista muistiinpanoista; Sydäntuoksut, jotka – sanan varsinaisessa merkityksessä – ovat tuoksun sydän; ja sitten perusnoodit, jotka ovat viimeisiä tuoksuja, jotka ilmestyvät, kun ylemmät nuotit ovat kokonaan kadonneet ja keskimmäiset nuotit ovat alkaneet hajota. Yhdessä kaikkien kolmen nuottitason sekoitus tuottaa kattavan aistikokemuksen ja lopulta ainutlaatuisen, rehevän tuoksun.

Löydä suosikki tuoksusi!

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia Byredo Gypsy Water

Yleiskatsaus joihinkin hiusten hajusteisiin

Hiuksiin levitetyt hajuvedet jättävät pysyvän tuoksun, joka on sekä virkistävää että aistillista, ja tarjoavat myös muita hiustenhoitotuotteita. Alla on joitain suosikkihiusparfyymeistamme, jotka pitävät lukkasi tuoreena ja tuoksuvat.

Aveda Pure-Fume hiussumu

Aveda lanseerasi Pure-Fume Hair Mists -kolmikon vasta kesällä 2020. Jokainen näistä tuoksuista sisältää auringonkukkaöljyä ja kukui -siemenöljyä ja on saanut inspiraationsa luonnollisista makuista eri puolilta maailmaa.

Aveda Trio

Hiusparfyymit Käytä hiusten trendejä Ideoita Aveda Pure-Fume Hair Mist

Byredo Gypsy Water hajuvesi

Vahva hiusparfyymi, jossa on bergamotin, vaniljan ja meripihkan muistiinpanoja. Byredon Gyspy Water -hiusparfyymi tuo näkymättömän tuoksuverhon harjasi ympärille ja sisältää silikonia, joka lupaa kiiltoa ja joustavuutta.

Gyredy Water Byredo -tuotemerkiltä

BYREDO Hair Hajuvesi Gypsy Water hiusparfyymi käyttää hiusten trendejä kauniita hiuksia

Sachajuan -suojaava hajuvesi

Tämä tuoksu on niin viettelevä, että haluat ehkä käyttää sitä aidon hajusteesi sijasta. Tuoksu vaihtelee omenan avaavasta tuoksusta kukkivaan persikkaruusuun ja päättyy valkoiseen myskin viimeistelyyn. Sachajuanin hajuvesi suojaa haitallisilta UV -säteiltä ja säilyy koko päivän.

Sachajuan -hajuvedellä on myös suojaava vaikutus hiuksiin

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniita hiuksia-SACHAJUAN Protective

Balmain silkki hajuvesi

Balmainin silkkiparfyymi sisältää arganöljyä, joka irrottaa ja korjaa vaurioituneet hiukset ja lisää samalla pitkäkestoista kiiltoa, minkä vuoksi niitä käytetään usein hoitoaineena. Ja entä tuoksu? Balmain Hair Couturen tyypillinen kesäinen tuoksu jättää lukosi raikkaalle ja puhtaalle.

Balmain Silk Hajuvesi hiuksiin

balmain silkki hajuvesi hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniita hiuksia

Fekkai Hair Fragrance Mist Rose Fraîche

Fekkain myydyin hiussumu “Rose Fraîche” tarjoaa kevyen kukkaisen tuoksun, joka torjuu pörröisyyttä ja staattista sähköä ja antaa kiiltoa tylsille kiharoille.

Hiusten sumu Rose Fraîche

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniit hiukset fekkai

Alla esittelemme muita ehdotuksia. Katsokaa sitä!

Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia Acqua Di Parma Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia Dior Miss Dior Hair Mist Hiusparfyymit Käytä hiusten trendejä Ideoita Kauniit hiukset Ex Nihilo Fascinate Hair Mist Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia FREDERIC MALLE Carnal Flower Hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniita hiuksia Gisou Honey Infused Hiusten hajusteiden käyttö hiusten trendit ideoita kauniit hiukset OUAI HAIRCARE Eau de Parfum Melrose Place Hiusten hajuvesi käyttää hiusten suuntauksia ideoita kauniit hiukset playa uuden päivän hiussumu Hiusparfyymit Käytä hiusten trendejä Ideoita Kauniit hiukset Raincry Noir Advanced Hiusparfyymit Käytä hiusten trendejä Ideoita Kauniit hiukset Thameen -hiusten tuoksu keratiinilla Hiusten hajuvesi käyttää hiusten trendejä ideoita kauniita hiuksia-CHANEL Coco Mademoiselle Hiusparfyymit Käytä hiussuuntauksia Ideoita Kaunis hiuspohja Do Son Hiusparfyymit Käytä hiusten trendejä Ideoita Kauniit hiukset-Yves Saint Laurent Black Opium Hair Mist