Hyppynaru on koko kehon harjoittelu, joka on helppoa ja hauskaa

Hyppynaru ei ole olympialaji, mutta suurin osa olympialaisista hyppää köyttä. Oletko miettinyt, miksi he todella tekevät tämän? Seuraavassa yritämme selittää tämän ja luetella hyppynaru tärkeimmät edut. Pidä siitä kiinni! Paljon on opittavaa …

Tästä syystä sinun pitäisi hypätä köydellä …

Hyppynaru edut koko kehon liikunnasta sydämen terveydelle

Hyvät tulokset liittyvät yleensä vain kovaan työhön. Mutta näin ei aina ole. Tulet iloiseksi kuulemaan, että yksinkertaiset harjoitukset ovat tehokkaampia laihtumisen suhteen. Esimerkiksi hyppynaru on lopullinen harjoitus tähän. Se on täysin yksinkertaista ja voit tehdä sen missä tahansa.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – hyppynaru on hauskaa ja tuo meidät takaisin lapsuuteen …

Hyppynaru on tuulta, jolla on useita etuja kehollesi ja mielellesi

Hyppynaru edut Kokovartaloharjoittelu on lasten leikkiä

Sinun tarvitsee vain hankkia itsellesi hyppynaru ja säästää noin 15 minuuttia aikaa joka päivä.

Jos et vain tunne motivaatiota, tässä on joitain uskomattomia hyppynaruhyötyjä:

Pysyä kunnossa!

Hyppynaru hyödyttää koko kehon harjoittelua lihasten vahvistamiseksi

  1. Hyppynaru parantaa sykettä ja verenpainetta

Yksi hyppynaru parhaista eduista on, että se on yksi parhaista sydän- ja verisuonitapahtumista ja tukee huomattavasti sydämen terveyttä. Kun hyppäät köydellä, sinulla on myös vähemmän hengenahdistusta eri toimintojen aikana, koska se parantaa kestävyyttäsi.

Jos sinulla on hyppynaru kotona, käytä sitä!

Hyppynaru hyödyt koko kehon köysiharjoittelusta

  1. Säännöllinen hyppynaru parantaa lihaskuntoa sekä ala- että ylävartalossa

Ensimmäisen harjoituksen jälkeen jalat voivat satuttaa hieman. Tämä johtuu siitä, että he ovat olleet passiivisia pitkään. Anna heille muutama päivä toipua ja sinulla on pian vahvempia ja kunnollisempia lihaksia, kun jatkat ohjelmaa.

  1. Hyppää köydellä ja nouse pois

Hyppynaru 30 minuutin ajan voi polttaa noin 300 kaloria. Jos haluat laihtua noin puoli kiloa viikossa, sinun tulee hypätä johdolla jatkuvasti 30 minuutin ajan ja leikata 400 kaloria ruokavaliosta. Tämä voi tuntua aluksi vaikealta, mutta se avaa tien laihtumiseen mahdollisimman edullisella tavalla.

Laihdutus on helppoa

Hyppynaru hyödyttää koko kehon harjoittelua

  1. Hyppynaru ja kaunis iho ovat jotain yhteistä

Liikkuminen on yksi kauniin ihon salaisuuksista. Ehkä kaikki eivät löydä aikaa mennä kuntosalille, mutta sen ei pitäisi ehdottomasti olla syy hikoiluun. Hyppynaru on loistava tapa tehdä tämä, vaikka se kestää vain 15 minuuttia päivässä. Liikunta lisää verenkiertoa kehossa, ravitsee ihoa ja huuhtelee toksiineja. Tuloksena on kaunis iho.

Kaunis iho liikkeen kautta

Hyppynaru laihdutusharjoitukset hyödyt koko kehon harjoituksista

  1. Hyppynaru torjuu osteoporoosia parantamalla luun tiheyttä

Luumassa vähenee 35 vuoden iän jälkeen ja luukato tapahtuu nopeammin vaihdevuodet ohittaneilla naisilla. Hyppynaru stimuloi parhaiten reiden kaulan luurakennetta ja vahvistaa sen vahvistumista.

Huomautus: Ihmisten, joilla on jo osteoporoosi, ei kuitenkaan pitäisi hypätä köyttä, koska se voi pahentaa heidän tilansa.

Pidä hauskaa ja pysy terveenä

Hyppynaru kahdelle Koko kehon harjoittelun edut

  1. Saavuta tasapaino, koordinaatio ja ketteryys hyppäämällä köyttä

On niin paljon taistelutaiteilijoita, urheilijoita, nyrkkeilijöitä ja tennispelaajia, jotka ottavat hyppynaru koulutukseensa. Jopa kuuluisat julkkikset, kuten Justin Bieber, Kevin Hart, Padma Lakshmi ja Kate Hudson, ovat kaikki hyppynaru faneja ja ottavat sen osaksi päivittäistä rutiiniaan. Hyppääminen parantaa parhaiten toiminnallisia liikkeitä, kuten jalkatyötä, tasapainoa ja joustavuutta.

Vain yksi harjoitus voi olla koko kehon harjoittelu

Hyppynaru hyödyttää koko vartalon harjoittelua

  1. Hyppynaru on koko kehon harjoittelu

Hyppynaru on koko kehon harjoittelu, koska käytät käytännössä kaikkia kehon osia. Alavartalo pomppii, kädet ja hartiat liikkuvat, ja vatsa -alue vaikuttaa myös.

Yritä ottaa käyttöön muutamia muunnelmia hyppääessäsi, kuten hyppiminen yhdellä jalalla, hyppy erittäin korkealle, köyden vetäminen jalkojesi alle kahdesti ennen laskeutumista tai ristissä kädet hyppääessäsi. Nämä vaihtelut voivat olla haastavia, mutta ne tuovat lisäarvoa harjoitukseesi.

Säännöllinen liikunta voi tehdä ihmeitä kehollesi

Hyppynaru koko vartaloharjoituksena, kevyt kuntoharjoitus

Huomautus: Hyppynaru on loistava harjoitus, mutta sinun on oltava todella varovainen, etenkin jalkineidesi ja maan suhteen. Se on tehtävä pehmeällä alustalla, jotta vältytään loukkaantumiselta. Jopa polviongelmista kärsivien ihmisten ei pitäisi hypätä köysillä.

Hyppynaru on edullinen laji ja sitä voi harrastaa missä tahansa. Joten mene kauppaan, osta itsellesi hyppynaru ja aloita hyppiminen!

Kaikki lapset haluavat hypätä köyttä

Hyppynaru Koko vartalon harjoittelun edut Lapset leikkivät