Hyvinvointitrendit, jotka ovat listan kärjessä vuonna 2021

Wellness -maailma on täynnä saumoja. Uusia trendejä, tuotteita ja kokemuksia tulee esiin jatkuvasti, kun yhä useammat ihmiset kaipaavat sisäistä rauhaa sekä henkistä ja fyysistä rentoutumista. Puhumattakaan maailmanlaajuisesta pandemiasta, joka on asettanut terveyden yhteiskunnan ytimeen. Joten mitä kuuluu tänä vuonna? Esittelemme sinulle vuoden 2021 hyvinvointitrendit.

Huipputrendit vuonna 2021

Wellness Trends 2021 henkistä ja fyysistä rentoutumista

Uudet hyvinvointitrendit ovat nyt valokeilassa

henkisen ja fyysisen rentoutumisen hyvinvointitrendit

Treenaa kotona

2020 oli zoomausharjoitusten vuosi ja näyttää siltä, ​​että online -kuntoilumaailma kasvaa tänä vuonna edelleen kuntosalien avaamisesta huolimatta. Monet studiot ovat aloittaneet hienoja digitaalisia alustoja. Nämä tarjoavat halvempia kursseja, joita voit tehdä kotona, yleensä vähäisin varustein. Myös puhtaat online -kuntoyhtiöt ja suoratoistoalustat ovat nousussa.

Joogatunti näytön edessä

Hyvinvointitrendit jooga kotona online -harjoitukset

Meditoi mukavasti sohvalla

Hyvinvointitrendit 2021 henkinen ja fyysinen rentouttava jooga

Infrapuna lämpöpeite

Infrapuna -kanit ovat olleet elite -wellness -kohtauksen katkottua muutaman vuoden ajan, ja fanit ovat Jennifer Aniston, Kardashians ja Lady Gaga. Mutta pandemian aikoina julkiset infrapunasaunat ovat tietysti kiinni ja meidän kaikkien on ajateltava laatikon ulkopuolelta. Äärimmäisille faneille – kuten Paris Hilton – tämä tarkoittaa oman saunan rakentamista. Ylellinen saunamerkki Sunlighten ilmoitti 50 prosentin kasvavan kiinnostuksen kotisaunoihin pandemian ensimmäisen jakson aikana. Edullisempi vaihtoehto on kuitenkin hankkia infrapuna -lämpöpeite. Se maksaa yleensä muutaman sadan euron ja lupaa samat edut kuin todellinen sauna: syvä rentoutuminen, kaunis iho sekä fyysinen ja henkinen rentoutuminen.

Infrapunalämpöpeite – viimeisin villitys wellness -näyttämöllä

Wellness -trendit infrapuna -lämpöpeite

Immuunijärjestelmän vahvistaminen

Immuunijärjestelmämme oli keskipisteenä viime vuonna ja herätti keskustelua siitä, onko sitä todella mahdollista “vahvistaa”. Global Wellness Institute ennustaa kuitenkin, että immuunijärjestelmän vahvistaminen on merkittävä hyvinvointitrendi vuonna 2021. Siksi immuunivahvistavat elintarvikkeet ovat edelleen suuri aihe ensi vuonna. Ja useimmat lääkärit ja tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että tiettyjen elintarvikkeiden syöminen osana tasapainoista ruokavaliota auttaa ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että elintarvikkeet, kuten valkosipuli, sienet, sitrushedelmät, inkivääri ja bataatit, ovat korkealla listalla.

Mitä teet immuunijärjestelmän vahvistamiseksi?

Hyvinvointitrendit 2021 terveys

Tasapainoinen ruokavalio ja immuunivahvistavat elintarvikkeet auttavat

Hyvinvointitrendit Ruoat vahvistavat immuunijärjestelmää

Fitness -seuranta

Riippuvainen sinun FitBit? Et ole yksin tämän kanssa. Olemme datan pakkomielteinen valtio: Vuonna 2020 Samsungin puettavien laitteiden myynti kasvoi 30 prosenttia. Ja se on trendi, joka vain voimistuu seuraavan vuoden aikana, kun tekniikka kehittyy koko ajan. Markkinoiden tulokkaiden joukossa on Amazonin uusi kuntoseurantalaite, Halo, joka mittaa mielialasi äänelläsi ja skannaa kehosi rasvan mittaamiseksi. Siellä on myös Applen uusi harjoitusalusta Apple Fitness +, joka tarjoaa satoja harjoituksia eri puolilta maailmaa tulevien asiantuntijoiden ohjauksessa ja jota voi käyttää Apple Watchin kautta. Muutaman istunnon jälkeen alusta oppii mistä pidät ja suosittelee harjoituksia sen perusteella.

Tekniikka pelaa mukana!

Wellness Trends Fittnes Traker kerää tietoja

Päätavoite: pysyä terveenä

Hyvinvointitrendit terveysaiheet

Mystiikka ja astrologia

Pinterestin mukaan keskitytään mystiikkaan ja astrologiaan, kun vaihtoehtoiset hengelliset menetelmät tunkeutuvat valtavirtaan. Esimerkiksi foorumi raportoi 100 prosentin kasvusta suojakristallien hauissa sekä 105 prosentin lisääntymisestä ilmentymistekniikoissa – käytännöissä tai päivittäisissä rituaaleissa, jotka auttavat saavuttamaan unelmia ja tavoitteita. Pinterest on nähnyt myös horoskooppitietojen hakua, mikä viittaa siihen, että kiinnostus astrologiaan on kasvussa.

Mitä tähdet paljastavat??

Hyvinvointisuuntaukset astrologia mystiikka

Probioottiset juomat

Probioottijuomat ovat olleet hyvinvoinnin suosikki jo vuosia, mutta vuonna 2021 näemme uuden kehityksen suolistoystävällisten juomien maailmassa: alkoholipitoisen kombuchan. Vaikka viina ei tyypillisesti ole ravitsemuksellisesti ravitsevaa, kombuchan sairauksia torjuvat ja antioksidanttiset ominaisuudet tekevät siitä terveellisemmän vaihtoehdon viinin tai oluen kanssa. Yhdysvalloissa Luna Bayn ja Kombrewchan kaltaiset tuotemerkit ovat jo nousussa. Epäilemättä myös eurooppalaiset tuotemerkit saavat pian tuulta.

Alkoholi Kombucha – uusi probioottinen juoma

Hyvinvointitrendit probioottijuomat Kambucha

Anna itsesi rentoutua!

henkisen ja fyysisen rentoutumisen hyvinvointitrendit 2021

Ota romanttinen kylpyamme ja viihdy kotona!

Wellness -trendit kylpyamme henkinen ja fyysinen rentoutuminen