Innovatiiviset juhlaastiat, jotka on valmistettu Kartellin PMMA: sta

Suunnittelijajuhlaastiat, jotka on valmistettu muovista, jossa on jotain tiettyä

Kesäistä keveyttä herkissä, läpinäkyvissä väreissä – Jelly -kokoelma Kartellilta. Hienostunut vintage -muotoilu, tulkittu uudelleen. Lautaset, karahvit ja lasit – kaikki hienostuneissa orgaanisissa kuvioissa ja tyylikkäissä muodoissa. Ensi silmäyksellä laadukkaat tuotteet näyttävät olevan hauraasta lasista. Mutta se ei ole totta. Jokainen kappale on valmistettu innovatiivisesta PMMA: sta. Se on eräänlainen kestomuovimateriaali, jota kutsutaan myös akryylilasiksi. Tämä tekee Kartell -tuotteista täydellisiä juhla -astioiksi. Ne eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös kevyitä ja särkymättömiä. Kokoelman on suunnitellut italialainen suunnittelija Patricia Urquiola, mikä selittää osittain tämän astian herkän, naisellisen kosketuksen.

Voit koota oman pöytäkokoonpanosi oman maun ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Voit tietysti yhdistää sen myös vanhempien Kartell -kokoelmien kanssa. Tällä tavalla jokaisesta pöydästä tulee ainutlaatuinen, esteettinen kokemus, joka täydentää ja parantaa kulinaarista nautintoa. Jokainen ruokalaji tai jälkiruoka näyttää upealta tällaisissa astioissa ja jokaisesta juomasta tulee eliksiiri. Kartell -astiasto ei ainoastaan ​​tee hyvää vaikutelmaa ruokailu- tai olohuoneessasi, vaan myös kesäjuhlissa puutarhassa tai terassilla. Ja jos aiot järjestää teemabileet tai häät vintage -tyyliin, olet parhaissa käsissä Kartell -juhlaastiastojen kanssa.

Tyylikkäät juhla -astiat – Jelell Family -mallisto Kartellilta

juhla -astiat värikäs muovinen pmma -lautaset maljakot kannut lasit

Matelassé, La Boheme ja Shanghai – kaikki Kartellin tyylikkäitä suunnittelumaljakoita, joissa voit järjestää kauniita kukkia ja tuoda pöydälle vielä enemmän kesätunnelmaa. Viimeistely kuuluu siihen tietysti Abbracciaio -kynttilänjalat Kartellilta. Tämä on saatavana valkoisena, kultaisena ja hopeisena. Abbracciaio on valmistettu galvanoidusta tai lakatusta alumiinista ja näyttää hieman runolliselta ja erittäin romanttiselta kahdella halailevalla hahmollaan – pakollinen illallinen kahdelle.

Jos olet yhtä rakastunut Kartellin juhla -aterioihin kuin me, voit katsoa yrityksen virallisia verkkosivustoja tai selata esimerkiksi osoitteessa www.cedon.de..

Tämä mielessä – jatka ihanaa kesää ja pidä hauskaa ulkona!

Nauti kevyydestä ja ainutlaatuisesta vintage -tunnelmasta kesällä

juhla -astiat värikäs muovi värikäs lasit kulhot levyt kartellipuutarhajuhlat

Yhdistä lautaset eri väreissä

juhla -astiasto värikäs muovinen innovaatiolevy

Älykäs muotoilu ja huippulaatu

juhla -astiat värikkäitä muovisia värikkäitä lautasia lasikannuja

Läpinäkyvät Sedia Victoria Ghost -tuolit sopivat hyvin juhla -astiastoihin

juhla -astiat värikäs pmma muovi läpinäkyvät maljakot lautaset lasit

Yksinkertaista tyylikkyyttä vanhasta kullasta

juhla -astiat värikkäät muoviset innovatiiviset kannulasit

juhla -astiat värikäs muovi pmma kartellikulho lasit lautaset kulta juhla -astiat värikäs muovi värikäs lasilevyt kartelli

Koko kokoelma yhdellä silmäyksellä 

juhla -astiat värikäs muovi pmma innovatiivinen materiaali lautaset kulhot maljakot

Kivijalka kirkkaissa väreissä

juhla -astiat värikäs muovinen pmma -kivijakkara marcel vaeltaa kartellia

Tyylikäs Shanghain maljakko

juhla -astiat värikäs muovi shanghai maljakko kristallikartelli

Matelassé -maljakot maanläheisin sävyin

juhla -astiat värikkäitä muovisia pmma -maljakoita matelasse kartell

Tutustu Kartellin muotoilumaailmaan

juhla -astiat värikäs muovilasit mukit kannut kartelli juhla -astiat värikkäät muoviset vaaleanpunaiset lasit kannulevyt kulhot trama kartell juhla -astiat värikäs muovinen trama kartell