Kampaus kapeille kasvoille: hyödyllistä tietoa ja 30 valokuvaesimerkkiä

Tuntuuko sinusta joskus siltä, ​​että trendikkäät aliarvostukset eivät vain sovi kasvosi muotoon? Vai mietitkö kenties, näyttäisikö kollegan ärsyttävä leikkaus myös kapeilta kasvoiltasi? Älä huoli! Kapeille kasvoille on monia trendikkäitä kampauksia, jotka haluamme esitellä teille hetkessä. Vieritä alaspäin ja löydä oikea kampaus kasvosi muodolle ja koolle.

Kampaus kapeille kasvoille

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit 2021

On monia tyylikkäitä hiustenleikkauksia, jotka sopivat täydellisesti hoikille kasvoille. Tutustu seuraaviin ohuiden kampausten kampauksiin, jotta tiedät tarkalleen, mitä pyytää seuraavalla kerralla, kun vierailet kampaajan kanssa.

Kuinka valita oikea hiustenleikkaus kasvoillesi

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit 2021 Lyhyt kampaus

Nykyiset leikkaukset, jotka imartelevat kapeita kasvoja

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit 2021 Kerrokselliset kampaukset

Mikä on kasvosi muoto?

On olemassa useita tekijöitä, jotka määrittävät täydellisen leikkauksen, mukaan lukien kasvosi muoto.

Hiusten leikkaus ja muotoilu voivat korostaa piirteitäsi, kasvojesi muotoa ja yleistä ulkonäköäsi, minkä vuoksi oikean leikkauksen saaminen kasvoillesi on niin tärkeää. Yleensä kasvojen muotoja voidaan kuvata soikeiksi, pyöreiksi, sydämenmuotoisiksi tai neliömäisiksi. Viime aikoina on lisätty uusia muotoja, kuten lohikäärmeitä, suorakulmioita, pussit silmien alle, kuusikulmio ja pitkänomainen.

Jos et ole varma kasvosi muodosta, katso tämä kohteita klo.

Määritä kasvosi muoto

Kampaukset kapeille kasvoille

Hiustyylin valitseminen kasvojen muodon perusteella

Ennen kuin tarkastelemme parhaita kampauksia kapeille kasvoille, on hyvä rajata vaihtoehtoja kasvosi muodon perusteella.

Esimerkiksi jos sinulla on pitkät kasvot, pidempi leikkaus tekee sinulle karhunpalveluksen. Jos kuitenkin yrität lyhyempää kampausta, jossa on hieman enemmän volyymia, kasvosi näyttävät pyöreämmiltä.

Sopivat kampaukset kulmikkaille kasvoille

Kampaus kapeille kasvoille Kasvojen muoto olemassa

On myös tiettyjä kasvojen muotoja, jotka näyttävät hyviltä otsatukkaiden kanssa, kuten sydämenmuotoiset ja pidemmät kasvot, ja toiset, jotka eivät näytä yhtä imartelevilta otsatukin kanssa kuin neliömäiset kasvot.

Kun olet määrittänyt kasvosi muodon ja oikean yleisen tyylin, voit lähestyä täydellistä ilmettä ottamalla huomioon kasvojen koon, hiusten rakenteen ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Esimerkki sydämenmuotoisista kasvoista

Kampaukset kapeille kasvoille Kasvojen muotoinen sydän

Kampaus kapeille kasvoille

Tässä on joitain parhaista hiustenleikkauksista, kun sinulla on kapeat kasvot.

Pixie

Yleensä kapeat kasvot ja lyhyet leikkaukset sopivat yhteen kuin evästeet ja maito. Lyhyempi pituus korostaa kokoa, leuan linjaa ja yleisiä ominaisuuksia, jolloin kasvot ovat pehmeämpiä ja pyöreämpiä.

Pixie -leikkaus ei mene pois muodista

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Epäsymmetrinen hiustenleikkaus

Tästä hiustenleikkauksesta on useita muunnelmia, kuten shaggy pixie, jolla on enemmän äänenvoimakkuutta yläosassa. Pixie -leikkaus sopii kaikenikäisille ja on suhteellisen helppo ylläpitää käyttämättä paljon hiustuotteita.

Kaikin puolin katsottuna

Kampaukset kapeille kasvoille Pixie Hair Trends

Lakaistu poni

Poni -kampaus näyttää todella hyvältä kapeilla kasvoilla! Joten lyhyt leikkaus otsatukka on sopiva leikkaus kaikille, joilla on kapeat kasvot.

Kiharat otsat sopivat yleensä paremmin suorille tai hieman aaltoileville hiuksille, mutta ne voivat joskus sopia myös kiharaan kampaukseen.

Otsatukka on erittäin trendikästä juuri nyt

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit pitkät otsatukka

Yleinen hiustenleikkaus

Kuten nimestä voi päätellä, tämä on ilme, joka toimii kapeilla kasvoilla, suurilla kasvoilla ja melkein millä tahansa kasvomuodolla!

Yleisleikkauksen pituus on hieman hartioiden yläpuolella, ja se sopii sekä suorille että kiharoille hiuksille. Sitä kutsutaan joskus “ylistysleikkaukseksi”.

Tämä leikkaus voidaan helposti muotoilla puhalluskuivaimella, litteällä raudalla tai curling -raudalla.

Sivulla jakautumalla

Kampaukset kapeille kasvoille Sydämen muotoiset kasvot

Epäsymmetrinen bob

Tämä on trendikäs ulkoasu, joka sopii täydellisesti hoikille kasvoille. Epäsymmetrinen bob on toinen lyhyt leikkaus, jolla on lyhyet, kerrostetut säikeet, jotka ovat epätasaisia ​​(tai epäsymmetrisiä).

Tämä kampaus toimii sekä kiharoille että suorille hiuksille.

Näin voit luoda katseenvangitsijan

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Lyhyt leikkaus Bob

Pitkä kampaus aaltoilla

Jos sinulla on kapeat kasvot, mutta et ole kiinnostunut lyhyestä leikkauksesta, harkitse hiusten käyttämistä pidempään ja aaltoilevasti. Tämä on tietysti hieman helpompaa, jos hiuksesi ovat jo aaltoilevat. Mutta se voi toimia myös kiertämällä suorat hiukset pehmeiksi aalloiksi.

Romanttinen ilme

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pitkät hiukset

Tämän leikkauksen lisäetu on, että voit myös käyttää hiuksia puoliksi tai tiukassa pullaa, jos haluat muuttaa tyyliä.

Updo otsatukka

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit pitkä ponin kampaus kiinnitetty

Hiustenleikkaus ja rakenne

Hiusten rakenteella on myös rooli hiustenleikkuun määrittämisessä. Erittäin hienot, suorat hiukset sopivat tietyille kampauksille ja paksut kiharat toisille.

Hiusten rakenne voi myös muuttua ajan myötä, etenkin naisilla. Ennen kuin valitset suosikkileikkauksesi, mieti, onko hiusten rakenne muuttunut. Ehkä sinun pitäisi harkita kokonaan uutta ulkoasua.

Ohuet hiukset tarvitsevat hieman enemmän hoitoa

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Lyhyt leikkaus

Mikä sopii persoonallisuuteesi?

Nyt tiedät, että kasvojen muoto, koko ja rakenne ovat kaikki edellytyksiä täydelliselle leikkaukselle.

Viimeinen asia miettiä on, miten persoonallisuutesi ja tyylisi voivat vaikuttaa kampaukseen.

Jos olet luonnostaan ​​urheilullinen tai ulkona ja paljon, valitse helppohoitoinen kampaus, jonka voit korjata nopeasti aamulla tai kuntosalilla. Jos olet pukeutumassa, kokeile rohkeampaa ja vähemmän klassista leikkausta.

Otsatukka tekee eron

Kampaukset kapeille kasvoille. Hiustrendit. Otsatukka

Lopuksi

Sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot ohuiden kasvojen kampauksista. Varaa aika ja kysy stylistiltäsi viimeiset kysymykset.

Suuri hiustenleikkaus antaa sinulle luottamuksen, jonka sinun pitäisi aina tuntea. Tartu tilaisuuteen ja muuta tyyliäsi.

Jos haluat lisätietoja hiuksista ja kauneusvinkkeistä, selaa täällä kanssamme.

Anna seuraavien valokuvaesimerkkien inspiroida sinua …

Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit 2021 JulkkiksetKampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Bob Hairstyle Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Hiustenleikkaus Olkapään pituus Kiharat Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Olkapään pituinen hiustenleikkaus Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pitkät Bob -lasit Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pitkä Bob -kampaus Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pitkä Bob Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pixie HaircutKampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pixie Bangs Waves Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Pixie Cut Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Olkapään pituiset kampaukset Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit Olkapään pituus Kampaus kapeille kasvoille Kampaukset kapeille kasvoille Hiustrendit