Käytetyt ylelliset kellot – hyvä tilaisuus?

Jos olet koskaan kävellyt Syltin satamilla, Münchenin Maximilianstrasse -kadulla tai Berliinin Kurfürstendammilla, olet varmasti huomannut koko valikoiman kalliita lisävarusteita ja yhden tai toisen ylellisen kellon muotiyleisön ranteissa. Tällaiset kellot ovat epäilemättä loistavia esimerkkejä horologisesta käsityöstä, mutta valitettavasti niillä on myös hintansa – eikö? Kerromme sinulle, kuinka voit saada suurten merkkien ylelliset kellot paljon halvemmalla.

Vinkkejä kellon ostamiseen - Halvan ylellisen kellon hankkiminen2

Osta käytetty ja säästä rahaa

Käytettyjen markkinoiden malli ei itse asiassa ole uusi käsite, joissakin tapauksissa se voi tuntua hieman oudolta – esimerkiksi ylellisyyskellojen suhteen. Tarkemmin tarkasteltuna Rolexin, Breitlingin ja Co: n kaltaisten käytettyjen kellojen kauppa on täysin järkevää ja ihmettelee, miksi uuden pitäisi ostaa ollenkaan. Loppujen lopuksi ei ole vain online-kauppoja, jotka tarjoavat käytettyjä vaatteita ja asusteita, vaan myös erikoisliikkeitä, jotka keskittyvät yksinomaan käytettyjen kellojen ostamiseen ja myyntiin. Esimerkiksi Watchmaster -palveluntarjoajan kanssa saat käytetty Omega kello erittäin hyvässä kunnossa, mukaan lukien 24 kuukauden takuu, huomattavasti halvempi kuin upouusi malli viralliselta merkkiliikkeeltä.

Ei vain täytä unelmasi omasta ylellisestä kellostasi, vaan säästät myös nopeasti muutaman tuhannen euron ostaessasi tällaista käytettyä kelloa. Lopulta rahaa jää joskus jopa tarpeeksi kauan odotettu suunnittelijatuoli tai ostaa uusi suuri olohuonevalaisin. Joten miksi mennä ilman yhtä, kun voit yhtä helposti saada molemmat?

Vinkkejä kellon ostamiseen - Halvan ylellisen kellon hankkiminen3

Kuinka turvallista on ostaa kallis kello verkossa??

Ajatus siitä, että et ole turvassa huijaamiselta ostaessasi verkosta, on täysin ymmärrettävää. Jotta voisit parhaiten suojautua mahdollisilta petoksilta, luota vain valtuutettuihin jälleenmyyjiin. Lisäksi on tärkeää selvittää etukäteen, kuinka korkeat tiettyjen ylellisyyskellojen hinnat ovat. Pieni vinkki: jos Rolexin hinta näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on.

Sertifioiduilla verkkokauppiailla voit useimmissa tapauksissa jopa rahoittaa uuden suosikkikellosi helposti. Ylellisen kellon ostaminen ei repäise reikää lompakossa, mutta antaa myös mahdollisuuden viettää muita asioita ilman, että joudut maksamaan itsestäsi. Uusi kellosi voi silloin maksaa sinulle vain 50 euroa kuukaudessa ja on siksi jopa halvempi kuin monet matkapuhelinsopimukset.

Vinkkejä kellon ostamiseen - Halvan luksuskellon hankkiminen4

Miksi sinun pitäisi ostaa ylellinen kello??

Tämä on täysin perusteltu kysymys, kun ajatellaan, että nykyään jokainen matkapuhelin on varustettu erittäin tarkalla aikanäytöllä, mikä tekee mekaanisen kellon käytännössä vanhentuneeksi. Joten miksi käyttää mekaanista rannekelloa ollenkaan, kun voimme jo, AR -piilolinssit integroidulla näytöllä valmistaa? Tietenkin jokaisen on itse päätettävä, missä hänen mieltymyksensä ovat tältä osin. Yksi asia on kuitenkin varma: rannekellot ovat edelleen olennainen osa päivittäisiä tarpeita, olivat ne sitten tarpeen tai eivät, ja aivan liian monet miehet ja naiset tuntevat olevansa enemmän tai vähemmän “alasti”, kun kello ei ole heidän ranteessaan. Rannekellot tarjoavat myös käyttäjälleen mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttaan ja omaa makua olematta liian loukkaavia tai herättämättä negatiivista huomiota. Laadukas lisävaruste ranteessa on siis loistava aksentti luottavaiselle ja luottavaiselle ulkonäölle.

Tässä kohtaa tulevat ylelliset kellot. Joskus kultaisella Rolex -kellolla voi olla kyseenalainen maine, mutta oikein yhdistettynä se voi näyttää varsin tyylikkäältä ja tehdä erittäin hyvän vaikutelman. Ylellisyyskellon etuja ovat nimittäin erittäin korkea työn laatu ja korkealaatuiset materiaalit. Esimerkiksi Omega -kello voi olla yli 50 vuotta vanha ja näyttää silti uudelta ja toimii tarkasti. Jos katsot ylellisyyskellojen pitkäikäisyyttä, hinnat eivät näytä enää niin korkeilta. Pitkän kestävyytensä vuoksi tunnettujen valmistajien rannekellot ovat myös emotionaalisia muistoja, jotka voivat olla mukana koko elämän. Mekaanisen rannekellon päivittäisestä käämityksestä voi tulla myös rakastettu aamurituaali kuin parranajo päivittäisen suihkun jälkeen.

Vinkkejä kellon ostamiseen - Halvan luksuskellon hankkiminen5

Ylellinen kello vakaana sijoituksena

Jos nämä väitteet eivät riitä ostamaan käytettyä luksuskelloa, haluamme esitellä sinulle toisen näkökohdan tässä vaiheessa: Sijoitus. Olisitko ajatellut, että luksuskelloilla käydään nyt osittain kauppaa kuin osakkeita? Ostamalla ja myymällä oikean kellon voit paitsi saada takaisin maksamasi ostohinnan, mutta ehkä jopa kaksinkertaistaa sen. Mutta vaikka et halua spekuloida kädessäsi olevan kellon kanssa, se säilyttää tietyn arvon alkuperänsä ja korkealaatuisten ja hienoksi jalostettujen materiaaliensa vuoksi. Jos ostat esimerkiksi käytetyn kultaisen Omega-kellon, se yleensä säilyttää käytetyillä markkinoilla maksamasi arvon. Jos kyseessä on jalometallista valmistettu kello, voit muuten aina viitata materiaalin arvoon, tässä tapauksessa toisin sanoen kullan arvo, aseta.

Katso vain käytettyjen ylellisyyskellojen suosittujen verkkokauppojen verkkosivustoja ja hanki itsellesi käsitys kellojen suuresta valikoimasta. Olemme varmoja, että rakastat varmasti yhtä tai kahta mallia!

Vinkkejä kellon ostamiseen - Halvan ylellisen kellon hankkiminen 1


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80