Kiinteistön kunnostaminen: vältä näitä 5 virhettä!

Kiinteistön omistajana olet erityisen kiinnostunut pitämään kiinteistön parhaassa mahdollisessa kunnossa. Uudistukset ja kunnostustyöt ovat tärkeitä toimenpiteitä, joihin sinun on puututtava aika ajoin iän, kunnon, lakisääteisten vaatimusten ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Vaikka olet vain vuokraamassa asuntoa, haluat tuntea sen mahdollisimman mukavaksi. Tässäkin tapauksessa kunnosta aina silloin tällöin. Valitettavasti liian monet kuluttajat joutuvat johonkin ansaan. Näitä 5 virhettä kannattaa ehdottomasti välttää kunnostettaessa.

Vältä virheitä kiinteistön kunnostamisessa

uudistaa asunto kunnostaa omaisuutta

He katkaisevat remontin

Remontit ja päivitykset voivat tulla melko kalliiksi. Vaikka kiinteistön arvo nousee tämän seurauksena, sinun on silti rahoitettava uudet rakennukset. Usein omistajilla ei ole taloudellisia resursseja, mikä johtaa suunnitellun työn pirstoutumiseen. Vain se, mitä lompakossa on tällä hetkellä saatavilla, on tehty. Tulos: pysyvä rakennustyömaa, jossa voit asua neljässä muurissasi, mutta älä päästä sitä. Siksi sinun on turvauduttava ulkoisiin rahoituslähteisiin, esimerkiksi käyttämällä Vertaa halpoja asuntoremonttilainoja verkossa.

Odotat liikaa

Tee se itse – onko se motto? Toisaalta tämä on erittäin kiitettävää ja samalla kustannussäästöä. Toisaalta saatat päätyä kuten monet muut tee-se-itse-pelaajat, jotka yksinkertaisesti odottavat liikaa. Varsinkin jos haluat aina piilottaa asuntosi yksin vaikean työpäivän jälkeen, saavutat pian rajasi. Anna ystävien tai ammattilaisten auttaa sinua ja hemmottele itseäsi silloin tällöin maksimaalinen rentoutuminen kylpylässä.

kunnostaa taloa kiinteistöjä kunnostaa

korjata kiinteistö kunnostamaan asuntoa

Kiinteistön kunnostaminen: Suunnitelmasi on riittämätön

Et tarvitse ulkopuolista apua ja suunnittelet täydellistä remonttia itse? Tämä voi todella toimia – mutta sen ei tarvitse. Jopa kokenut tee-se-itse-ammattilainen, jolla on runsaasti perustietoja, rakennusinsinöörit ja arkkitehdit ovat kilometrejä edellä. Toki tällaisten ammattilaisten palkkaaminen lisää kustannuksiasi. Pitkällä aikavälillä ammattilaisten neuvojen takana on kuitenkin huomattavia säästömahdollisuuksia. Loppujen lopuksi väärin sijoitetut valokytkimet ja vastaavat häiriöt ovat lopulta paljon kalliimpia. Periaatteessa sinun on tarkistettava muutama asia kriittisesti ennen kunnostuksen tai modernisoinnin aloittamista.

Odotat liian kauan

Hyvät asiat vievät aikaa? Tämä ei pääsääntöisesti koske korjausta ja nykyaikaistamista. Materiaalikustannusten ja korkojen nousu voi tehdä samoista toimenpiteistä huomattavasti kalliimpia tulevaisuudessa. Erityisesti nyt alhaisten korkojen jatkuvassa vaiheessa omistajat hyötyvät houkuttelevista koroista ja lainoista. Osa koko totuudesta on kuitenkin: nykyinen Alhaiset korot eivät hyödytä ainoastaan ​​kuluttajia. Laske kuitenkin yksityiskohtaisesti kaikki suunnitellut projektit, tarvittavat materiaalit, työntekijät ja yhteistyö. Ota tarvittaessa yhteyttä asiantuntijoihin kehityksen arvioimiseksi paremmin.

korjaa kiinteistön peruskorjausvinkkejä välttääksesi virheitä

He antavat rahaa

Korjauslainan ei tarvitse olla ainoa taloudellinen tuki, jota saat kunnostamiseen ja modernisointiin. Muista harkita paikallisen, osavaltion ja liittovaltion rahoitusta. Olipa laina tai apuraha: jos kunnostat kiinteistösi ikään sopivalla tavalla tai kiinnität erityistä huomiota energiatehokkuuteen, se voi maksaa taloudellisesti. KfW on yhteyshenkilösi tähän, samoin kuin liittovaltion talous- ja vientivalvontavirasto. Se auttaa sinua taloudellisesti, koska sinun ei tarvitse maksaa ammattimaisesta energianeuvonnasta itse. Tärkeä askel asunnon kunnostamiseen pienelläkin budjetilla.

kunnostaa kiinteistöä kunnostaa taloa

 korjausvinkkejä kiinteistön kunnostaminen talon kunnostaminen