Kirjasuositus: ”My Inspiration” – Thomas Hammerlin merkittävä antologia

Määräaika lähestyy … mutta lopullinen inspiraatio ei ole vielä ilmestynyt … Kuulostaako tämä sinulle tutulta? Varsinkin jos työskentelet luovalla alalla tai sinulla on tällainen harrastus, sinun pitäisi ehdottomasti tuntea tämä tunne. Älä huoli … se tapahtuu jopa huippumainoksille ympäri maailmaa…

Mutta miten he käsittelevät sitä ja mikä on heidän inspiraationsa ja luovan, luovan voimansa salaisuus, Thomas Hammerl on kirjoittanut kirjaansa “My Inspiration”.

31 pientä salaista inspiraatiomaailmaa

Kirja, joka julkaistiin 14. lokakuuta 2016, on arvokas kokoelma 31 maailman parhaan mainoksen löydöistä. Jännittävä antologia, joka 304 sivullaan tarjoaa paitsi arvokasta, aitoa tietoa inspiraation kannalta, myös toimii luovasti suunnitelluille lukijoille. Haastateltavien joukossa on monia, joita ei usein heti tunnisteta nimellä, mutta joiden luomuksista on tullut maailmankuuluja, kuten sarjakuvataiteilija Charlie Adlard sarjakuvasarjansa “The Walking Dead” kanssa, sarjakuvapiirtäjä Jim Davis maailman tunnetuimman haukon kanssa. – Garfield, digitaalikameroiden keksijä Steven J. Sasson tai kielten luoja David J. Peterson, joka keksityllä Dothrakin kielellä osallistui menestyksekkäästi fantasiasarjaan “Game of Thrones”.

Arvokkaasti havainnollistettu jokainen kirjaosa tarjoaa alusta alkaen miellyttävää jännitystä ja puhdasta lukemista. Varsinaista haastattelua edeltää lyhyt elämäkerta jokaisesta henkilöstä, mukaan lukien heidän tunnetuimmat teoksensa, jotta voit nopeasti selvittää, mitä he tekivät. Näin, kuten kirjoittaja itse myöntää, syntyy ”aha, hän on tämä” -vaikutus.

inspiraatiokirjani suositus thomas hammerl

Kirjasta löytyy myös menestyviä ja tunnettuja arkkitehtejä ja tuotesuunnittelijoita, kuten Hani ja Karim Rashid, jalkineitaiteilija Kobi Levi, legendaarinen kitaristi ja säveltäjä Francis Rossi (Status Quo), sekä monia taiteellisesti lahjakkaita tulokkaita eri toimialoilta . Heillä kaikilla on jotain yhteistä: Inspiraatio on heidän elämäntapansa!

Inspiraatio, intuitio ja luovuus kuuluvat yhteen…

Monien haastateltavien inspiraatio näyttää olevan vahvasti sidoksissa intuitioon ja luovuuteen. Jotkut jopa puhuvat taikuudesta ja esoteerisesta tiedosta, toiset pitävät luomisprosessia loogisena seurauksena täydellisestä kurista ja vuosien kokemuksesta, ja toiset taas pitävät inspiraation ainutlaatuista ilmiötä ennen kaikkea loputtomana hauskuutena, joka on täynnä emotionaalisuutta ja inspiraation välähdyksiä.

Ylimääräinen "Neuvonantaja lisäarvoa" kirjassa on lukuisia värillisiä alaotsikoita, jotka löytyvät jokaisesta haastattelusta. Nämä erityislausunnot edustavat yli 200 lyhyttä mutta ytimekästä vihjettä. Viimeiset yksityiskohdat annetaan sitten jokaisen luvun lopussa kuvitellulla lainauksella, joka liittyy jokaisen mainoksen edellisen työn tärkeimpään työhön.

kirjan suositus inspiraatio kirja thomas hammerl top creative

Flopit ja menestykset: kuinka hyväksyä ne?

Tietenkin ylä- ja alamäet ovat myös osa elämää yleensä. Kaikki tietävät sen. Mutta miten ne vaikuttavat luovaan työhön ja inspiraatioon? Miten huippumainokset käsittelevät sitä? Miten menestys ja epäonnistuminen liittyvät itsensä toteuttamiseen, tunnustamiseen ja kritisointiin? Pitäisikö sinun ohjata tätä vai onko digitaalinen taiteilija Christian Zilliken (”Valtaistuinpeli”) oikeassa? Kirjassa hän sanoo: "Menestyksen tai epäonnistumisen pitäisi mielestäni olla vähäinen asia. Niillä, jotka pitävät kiinni tunnollisesta työstä, ei ole mitään moitittavaa, jos he epäonnistuvat, ja toisaalta he voivat olla onnellisia, kun työ kruunaa menestyksen."

Jos et sivuuta tällaisia ​​kysymyksiä inspiraation ja luovuuden suhteen, niin olisit "Inspiraationi" Thomas Hammerl, oikea luku, joka odottaa sinua. Yksityiskohtaiset tiedot (sisällysluettelo) ja lukunäytteet löytyvät osoitteesta www.my-inspiration-book.com.

Nauti lukemisesta ja inspiroidu!

kirjan suositus inspiraationi Thomas Hammerl