Kirkkaat ja kukkaiset tyylikkäät naisten housut kesäksi 2017

Vuosi 2017 yllätti meidät suuresta valikoimasta naisten housujen trendeissä. Farkut sekä leveät ja tiukat housut ovat suosittuja. Viimeisissä on jotain erityistä – niistä tulee erittäin vahvoja kukkakuvioita ohjattu. Kukkakuviot siirtyvät nyt housuihin muista muotituotteista. Tässä on hienoja esimerkkejä, jotka auttavat sinua myös pukeutumaan värikkäisiin housuihin oikein.

Kirkkaat, huomiota herättävät ulkonäöt vuonna 2017 sisältävät usein naisten housuja kukkakuvioina

ruskea punainen kukkakuvio mustalla taustalla

Naisten kukkahousut – 80 -luvun tyyli

On selvää, että suunnittelijat ovat aina innokkaita ottamaan ideoita 80 -luvulta. Myös naisten housut, joissa on kukkakuvioita, voidaan jäljittää tältä ajalta. Tuolloin hallitsi boho chic ja hippi -innoittama muoti.

Vahvistetut tuotemerkit, kuten Zara, sisältävät kuviollisia naisten housuja kokoelmissaan

zara housut kukkakuvio

Missä näimme heidät?

Miten voimme päätellä, että 80 -luvun naisten housut, joissa on kukkakuvioita, ovat hyvin moderneja? Näimme ne muotipodiumeilla, mutta myös monien tunnettujen tuotemerkkien kokoelmissa ja joissakin tapauksissa kaduilla kevään alusta lähtien.

Maalaukselliset kukkakuviot eivät ole harvinaisia ​​naisten housuissa 2017

maalauksellisia kasvisto- ja eläimistökuvioita

Värikkäitä naisten housuja moderneilta merkeiltä

Erityisesti muotibrändeiltä löydät upeat modernit naisten housut, joissa on kuvioita useilta toimittajilta. Suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota Alaexander Wangin, Salvatore Ferragamon, Mary Katranzoun, Osmanin, Thakoonin, Isabel Marantin, J.Krewin kokoelmiin.

housut kukkakuvioiden ulkoiluun

Tyylikäs iltapuku, jossa naisten kukkahousut

On tärkeää, että pidät nykyaikaisen ja huippu nykyisen ilmeesi huolimatta 80 -luvusta. Voit yleensä saavuttaa tämän suhteellisen helposti tyylikkäällä yläosalla. Tämän pitäisi näyttää neutraalilta, mutta myös erittäin tyylikkäältä. Voit saavuttaa tämän vaikutuksen ostamalla esimerkiksi nahkatakin. Kenkien tulisi mieluiten olla yhtä kirkkaita – kiiltäviä ja värin, joka sopii yläosaan. Pumppusandaalit olisivat ihanteellisia kesäksi.

Voit saavuttaa todella tyylikkään ulkonäön valkoisella topilla ja bleiserillä

tiukat naisten housut värikäs kukkakuvio

Kuuma ilme valkoisella topilla ja bleiserillä

Saat todella kuuman ilmeen yhdistämällä tämän värin valkoisen yläosan ja bleiserin. Tätä varten voit myös asettaa erittäin tiukan leikkauksen kaikkiin elementteihin paitsi yläosaan.

Toimistossa voit yhdistää leveät naisten housut tyylikkääseen naisten puseroon

pelkät kesähousut kasvi koristeet

Tyylikäs ulkonäkö naisen puseron kanssa

Kesällä naisten liike -elämän vaatekaappi voi yleensä olla hieman rennompi. Tässä on idea siihen: valitse tyylikkäät, suorat leikkaushousut, joissa on kukkakuvioita ja yläosassa yksivärinen pelkkä pusero. Kaikki näyttää hieman muodollisemmalta heti, kun lisäät tyylikkään naisten takin.

Naisten kukkahousuilla voit helposti saavuttaa yksilöllisen ilmeen

naisten tiukat kukkahousut

Sopii yksilölliseen tyyliin

Koska meillä on laaja valikoima kankaita ja värejä, kukkakuvioiset housut sopivat käytännössä kaikkiin tilanteisiin. Ne voidaan aina mukauttaa omaan tyyliisi. Mitä tulee tilaisuuksiin – helpoin tapa tutustua arkeen tai työhön. Oikeilla tekstiileillä ja yhdistelmillä voit kuitenkin saavuttaa upean illan!

silmiinpistävä kukkakuvio mustalla Ohut kukkakuvioiset leveät naisten housut tyylikkäitä toimisto-kukkakuvioita eksoottisia kuvioita Flarale -koristeet mustissa naisten housuissa kukkakuvio sinisellä pohjalla kukkakuvio mustissa naisten housuissa graafinen suunnittelu ja kukkakuviot ahtaissa housuissa kirkkaat kevätväriset naisten housut yksivärinen mustavalkoinen muotoilu kukkakuvioilla vaaleanpunainen violetti punainen kukkakuvio hillittyjä kukkakuvioita

Kuvalähteet:

2017 muodin trendi: Kukkahousut naisille

http://www.bestproducts.com/fashion/g982/patterned-printed-pants/

Asuideoita kukkahousuilla