Kokeile 7 kauneinta hiusväritrendiä 2021!

Uusi kampaus tai hiusväri on yksi parhaista kauneusaseista jokaiselle naiselle. Koska tämä johtaa välittömästi huomattavaan ulkoiseen muutokseen, joka on hyväksi myös itseluottamukselle ja mielialalle. Hyvin ajoissa alkuvuodesta haluamme paljastaa 7 kauneinta hiusväritrendiä vuodelle 2021 ja innostaa sinua niiden avulla. Toiveistasi tai mieltymyksistäsi riippuen voit ehkä kokeilla yhtä tai toista trendiä itse ja antaa hiuksillesi uuden ilmeen.

Luonnollisuus on selvästi yksi hiusväritrendeistä vuonna 2021

luonnollinen väri pitkät hiukset hiusvärit trendit 2021

Hiusten väritrendit 2021: luonnollinen kauneus tai rohkeus käyttää väriä!

Luonnollinen asuminen on ollut suosittu trendi jo jonkin aikaa, eikä vain asumisen ja sisustamisen suhteen. Myös hiusvärien osalta trendi on tänä vuonna kohti luonnollisuutta ja tyyneyttä. Luonnolliset hiusvärit päivitetään hellävaraisesti kohokohdilla ja rikastetaan harmonisilla siirtymillä.

Balayage ja maalaus ovat edelleen erittäin suosittuja ja useimpien naisten suosimia. Samaan aikaan on kuitenkin havaittavissa myös erivärisiä hiusvärisuuntauksia. Nämä vaihtelevat erittäin kylmistä vaalean sävyistä jauhemaiseen vaaleanpunaiseen ja tulipunaiseen syvään suihkumustaan. Se on värikäs ja monipuolinen tänä vuonna ja löydät varmasti oikean sävyn ja parhaan värjäystekniikan omaan harjaasi.

Lisävinkki: Useimpien hiusten väritrendien suhteen vuonna 2021 luota vain hyviin ammattilaisiin. Koska tämä on ainoa tapa pelata sitä turvallisesti ja varmistaa onnistunut muutos kauneudessa. Tämä koskee erityisesti balayagea ja maalausta.

# 1 alaston beige

lämpimät vaaleat hiusväritrendit 2021

Alaston sävyt asettavat varmasti sävyn myös hiusten väreille. Paitsi että ne ovat hienovaraisia ​​ja neutraaleja, ne myös säteilevät tiettyä vaaleutta ja sopivat hyvin melkein kaikkiin ihon sävyihin. Erityisesti luonnolliset blondit voivat saavuttaa trendikkään hiusvärin helposti ja vain muutamalla toimenpiteellä ja nauttia niistä pidempään ilman paljon huoltoa. Vaikka harvemmin käy kampaajalla, ulkonäkö tummemman lähestymistavan kanssa on edelleen erittäin trendikäs.

# 2 Jääblondi

jäävaaleat hiusväritrendit 2021

Ash blondi ja platina ovat olleet melko suosittuja viime kausina. Tänä vuonna motto on: jääblondi! Mitä viileämpi vaalea väri, sitä parempi. Tämä hiusvärisuuntaus kiehtoo välittömästi selkeällä, skandinaavisella eleganssilla ja luo erehtymättömän, lähes maagisen tunnelman. Pitkät kiharat tai aaltoilevat hiukset näyttävät uskomattoman hienostuneilta jääblondissa, mutta lyhyemmät kampaukset voivat myös pisteet. Ammattilaiset suosittelevat kuitenkin brunetteja tätä hiusväriä vastaan, koska hiusten värinpoisto ja värjäys tehdään muutamalla kierroksella ja tummat hiukset voivat olla liian stressaavia.

# 3 Lämmin ruskea

hunajanruskea balayage hiusväritrendit 2021

Jos et pidä blondista niin paljon tai olet juuri käyttänyt tätä hiusväriä liian kauan, voit tällä kaudella kokeilla lämmintä ruskeaa. Hunaja, kullanruskea, karamelli tai hasselpähkinä ovat suosittuja vaihtoehtoja, ja niitä voidaan tehostaa taitavasti aurinkoisilla kohokohdilla. Viime vuoden brondin hiusväriä suositellaan edelleen. Tämä leikkisä sekoitus blondia ja brunettia on täydellinen valinta kaikille, jotka pitävät molemmista eivätkä halua mennä väritystapahtumaan liian usein.

# 4 espresso ruskea

espresson ruskeat hiusväritrendit 2021

Tämä uusi hiusväritrendi tulee yksinkertaisesti rakastamaan luonnollisia brunetteja. Tummat, suklaanruskeat hiukset, jotka on muotoiltu ilman kohokohtia ja raitoja ja vaikuttavat hienovaraisilla sävyillä. Ei ole turhaa, että tätä trendikästä hiusväriä kutsutaan espressoksi, koska sen tasainen syvyys muistuttaa aivan liian maailmankuulua suosikkijuomaa.

# 5 Kiiltävä musta

hiusväritrendit 2021 luonnollinen väri musta

Suihkumustat, kiiltävät hiukset ovat jälleen muodissa. Se, mikä sai monien muotitietoisten naisten sydämet lyömään nopeammin 90-luvulla, on nyt jälleen täysin trendikästä. Käytät uutta mustaa hiuksissasi mahdollisimman kiiltävänä tai muuttumattomana, rentoa ja leikkisänä. Muutama sinimusta raita tarjoavat vielä enemmän syvyyttä ja salaperäisen auran.

# 6 Tulipunainen

kuparipunaiset hiusväritrendit 2021

Valoisa kirsikka tai röyhkeä kuparipunainen vaatii tiettyä rohkeutta värittää. Nämä vahvat sävyt rikastavat suuresti viimeisimpiä hiusväritrendejä vuodelle 2021. Hiusten luonnollisesta väristä ja ihotyypistä riippuen sekä blondit että brunetit voivat valita ne. Jopa suositun Netflix-sarjan ”The Queen’s Gambit” innostuneet fanit ansaitsevat varmasti rahansa kuparinvärisillä hiuksilla, kuten päänäyttelijä “Beth”.

# 7 ruusublondi

vaaleanpunaiset vaaleat hiusväritrendit 2021

Jauhemaisen rosé -hiukset näyttävät mielikuvituksellisilta ja notkeilta, melkein kuin puuvillakarkit. Onneksi tänä vuonna tämä hiusväri palaa takaisin. Tunnetaan myös nimellä “karkkia vaaleanpunainen”, tehokas suuntaus on kaiken pituiset hiukset ja kampaukset. Pyöreällä oikealla meikillä rosé blondi voi näyttää sekä tyttömäiseltä että hienovaraisesti naiselliselta.

Johtopäätös:

Tänä vuonna on jälleen jotain jokaiseen makuun. Voit elvyttää luonnollisen värisi ja antaa sen loistaa, tai voit tehdä rohkeamman päätöksen ja vaihtaa kuparipunaiseen tai ruusuun. Voit valita vaaleita kohokohtia balayage- tai maalaustöillä tai valita enemmän syvyyttä ja lämpöä, esimerkiksi espresso -ruskealla. Riippumatta siitä, minkä näistä hiusväritrendeistä valitset vuonna 2021, luota ammattilaisen osaamiseen ja erikoisosaamiseen, jotta kaikki on lopulta oikein.

Kutsu auringon säteet hiuksiin!

hiusväritrendit 2021 luonnollinen väri pitkät hiukset

Ash blondi pysyy trendissä

tuhkan vaaleiden hiusten värien trendit 2021

Vaaleanpunainen karkki on jälleen muodissa

hiusväritrendit 2021 pastelli vaaleanpunainen

Balayage on osoittautunut pitkäaikaiseksi suosikiksi

balayage ruskeat vaaleat hiusvärit trendit 2021

Tehosta taitavasti luonnollista väriä

hiusten värisuuntaukset 2021 blondi balayage

Se muuttuu intohimoisemmaksi oikean punaisen sävyn kanssa

hiusväritrendit 2021 vaalean lämmin ruskea

Löydä itsellesi paras hiusväritrendi!

hiusten väritrendit 2021 punainen ruskea hopea violetti

balayage tummat hiukset hiusvärit trendit 2021

hiusväritrendit 2021 suklaanruskea kuparinpunainen    tee kiharat itse ilman lämpöä pitkät hiukset

mustat hiusväritrendit 2021

hiusten väritrendit 2021 kuparipunainen

ruusun hiusvärien trendit 2021

hopeanharmaat hiusväritrendit 2021