Kokoelma ideoita kylmään vuodenaikaan

Kylmä kausi on aivan nurkan takana ja kaikki toiminta siirtyy yhä enemmän asuntoon. Mutta paitsi oma toiminta riippuu vuodenajasta. Puutarhaan ja omaan hyvinvointiisi on myös valmistauduttava. Tietokonetta ei tarvita saadakseen yleiskuvan kaikista näistä ideoista. Freshideen -sovellus voidaan asentaa lähes kaikkiin älypuhelimiin ja tekee sinusta mobiili. Ei ole väliä onko iPhone vai Huawei, kiinteä hinta kannattaa, voidakseen löytää kaikki ideat ilman rajoituksia.

Kokoelma ideoita mahtaviin talvitoimintoihin

jooga kotona ideakokoelma elää terveenä

Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi

Jäinen kylmä yhdessä voimakkaan tuulen kanssa varmistaa nopeasti, että ihomme kuivuu. Erityisesti kasvojen alueet kärsivät, koska niitä on vaikea suojata kokonaan. Hauraat ja halkeilevat huulet ovat yleinen seuraus. Tällaisia ​​oireita voidaan estää vain säännöllisellä ihonhoidolla. Oma Terveyttä koko talven ajan pitäminen on todella haaste. Flunssa ja vilustuminen ovat yleisiä ja melkein kaikki jäävät kiinni tai ainakin laiduntavat. Siksi on myös tärkeää juoda riittävästi nesteitä talvella. Tämä pitää verenkierron hyvässä toimintakunnossa. Lisäksi ylikuumenneita huoneita ja kylmää tulisi välttää mahdollisimman paljon. Koska kuiva ilma vaikuttaa nenän limakalvojen puolustusfunktioon. Yhdessä vitamiinipitoisen ruokavalion kanssa taistellaan taudinaiheuttajia vastaan. C -vitamiini on erityisen tärkeä tässä, auringonvalon puute saa sinut tuntemaan itsesi myös uniseksi ja hitaaksi. Kehosta puuttuu serotoniini. Ennen kaikkea tarvitaan riittävä liikunta, jotta pääset taas liikkeelle. Pilates, jooga ja fascia -harjoittelu sopivat erityisen hyvin asuntoon. Oikeilla varusteilla jopa kylmän talven säällä treenaaminen on vaihtoehto.

kynsimallit ideakokoelma talvitoimintaa

Aktiviteetteja ja hyvinvointia

Mutta oman neljän seinän lisäaika voidaan myös käyttää erittäin tuottavasti. Kun miehet hoitavat huonekaluja tai muita tee-se-itse-tehtäviä. Ovatko naiset usein omistautuneet sisustukseen ja tekevät siten kodistaan ​​hieman persoonallisemman ja viihtyisämmän. Myös jäinen sää sopii täydellisesti omien kynsien luovaan suunnitteluun. Joulumotiivit tai -koristeet kuvioiden ja muotojen avulla tarjoavat erittäin erikoisen ilmeen. Lämpimillä väreillä tulisi luoda kodikas tunnelma. Punainen, oranssi ja keltainen toimivat täällä erityisen hyvin. Tämä tunnelma voidaan luoda erityisen helposti värillisellä valolla. Muutaman talvitoiminnan jälkeen ei ole muuta rentouttavaa kuin käpertyä lämpimän peiton alle ja kuunnella suosikkisarjojasi.

televisio talvella ideakokoelma

DIY -projektien ideakokoelma luovia käsityöideoita

  kokoelma ideoita talvitoiminta pysyy terveenä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80