Lasten vaatteet, jotka kasvavat lasten mukana

Pienten lasten vaatteita ei yleensä käytetä pitkään, koska pienten kasvuvaihe on erittäin nopea ja intensiivinen kahden ensimmäisen vuoden aikana. Toisin sanoen, 7 kokoa muutetaan kahden vuoden sisällä, mikä tarkoittaa tarpeetonta vaatteiden tuhlausta monille vanhemmille, mikä aiheuttaa myös paljon kustannuksia. Toimituksemme on löytänyt optimaalisen ratkaisun tämän tyyppisiin ongelmiin, mikä on erittäin hyödyllistä monille vanhemmille.

Artikkeli kertoo lasten kanssa kasvavasta vaatemallistosta. Kyllä, luit oikein, koska mekot voivat säätää kokoaan. Tuotteet on suunniteltu 6 kuukauden – 3 vuoden ikäisille lapsille, jotka ovat noin 6 eri kokoa. Suunnittelija on valinnut erikoismateriaaleja, jotka ovat erittäin kevyitä, vedenpitäviä ja hengittäviä, mikä on erityisen tärkeää lastenvaatteille.

Hankkeeseen valitaan erikoismateriaaleja

yksityiskohtia mekkojen yläosasta

Vaatemallistolla on myös ympäristöystävällinen etu, koska asiantuntijat uskovat, että näiden vaatteiden valmistus voisi ratkaista käyttökelvottomien vaatteiden ongelman tulevaisuudessa.

Vaatteet voidaan säätää helposti ja käytännöllisesti

5kk vaatteet lapsille

Lasten vaatteet enintään 36 kuukautta

Vaatteiden idea on Ryan Mario Yasinilta, joka oli valmistunut Lontoon Royal College of Artista. Hänen inspiraationsa takana oleva tarina on erittäin mielenkiintoinen, koska hän osti vaatteita veljenpojalleen kauan sitten. Muutaman kuukauden kuluttua lapsi ei voinut enää käyttää vaatteita, koska ne olivat jo liian pieniä hänelle. Niinpä Ryan keksi idean suunnitella vaatteita, joita voidaan käyttää yhteensä 30 kuukautta. Idean toteuttaminen ei ollut helppoa, mutta ei mahdotonta. Tämän alan hyvän asiantuntemuksen ansiosta valmistunut sai nerokkaan lopputuloksen, joka on hieno vaihtoehto kaikille tavanomaisille vaatetuslinjoille.

Pidä hauskaa samojen vaatteiden kanssa melkein 3 vuotta

tummanpunaiset vaatteet

Joustavuus ja kaunis ulkonäkö yhdessä – vaatteita pidetään erittäin joustavina, ja siksi ne sopivat täydellisesti vapaa -aikaan ja päiväkotitoimintaan. Tuotevalikoima sisältää ylä- ja alaosat eri väreissä, kuten violetti, sininen ja musta.

Nauti käytännöllisestä vaatemallistosta

suunnittele vaatteiden ylä- ja alaosa

Ainoa vaatetuslinjan ehto on – vauvan on oltava 6 kuukautta vanha. Mutta se riippuu paljon pienen koosta, mutta yleensä tämä alaraja pätee. Käytännöllisten lastenvaatteiden etuna on myös se, että ne ovat erittäin joustavia pakkauksessa. Nämä vaatteet vievät yhtä paljon tilaa kuin esimerkiksi sukat, ja tämä on erittäin hyödyllistä lomamatkalle pienten lasten kanssa.

petit pli -vaatemallistot

  vaatemerkki petit pli

     vihreät lasten vaatteet

joustavat lasten vaatteet

toppi sinisenä