Meikkivinkit ja sopivat tuoksut – milloin mikä on sopivaa?

Mitä tulee muotoiluvinkkeihin ja -neuvontaan, on olemassa lukuisia lähteitä, jotka kertovat meille trendeistä ja pakollisista kohteista ja kannustavat meitä ostamaan jälkimmäisiä. Ja vaikka löydät virtuaalitilasta (ja ei vain sieltä) enemmän kuin tarpeeksi neuvonantajia ja trendintekijöitä, seisot usein hukassa vaatekaapin edessä etkä enää tiedä tarkkaan, mikä asu sopii tilanteeseen ja mitä sinun pitäisi välttää.

Emme löydä monimutkaista ratkaisua edellä kuvattuun ongelmaan yhdessä artikkelissa, mutta ehkä voimme vähitellen opettaa sinulle alkuperäisiä temppuja ja blogeja, jotta voit pysyä uskollisena omalle tyylillesi ja silti vastata muotimaailman korkeimpiin vaatimuksiin.

Meikkivinkit tuoksut 1

Tänään yritämme tehdä ensimmäisen yrityksen yksilöllisen tyylineuvonnan suuntaan ja korostaa perusasioita.

Sanotaan, että ensivaikutelma on tärkeä! Ja siis yksi ei ole täysin väärässä. Mielestämme jätät ratkaisevan vaikutelman ensimmäisellä silmäkosketuksella.

Toinen, joskus ensimmäinen, koskee nenää ja sillä on vahva ja johdonmukainen vaikutus ympäristöön. Nämä ovat tuoksuja ja hajusteita, joita haluamme käyttää.

Miten saada Täytä silmäsi kunnolla ja mikä hajuvesi sopii tyypistä riippuen, ovat tärkeitä kysymyksiä, jotka sinun on ymmärrettävä itse. Haluaisimme nyt aloittaa perussäännöillä siitä, mitä näistä kahdesta tärkeästä aiheesta on etsittävä.

meikkivinkit tuoksut eyeliner näyttää 4

Tee silmäsi – jos teet, tee se oikein

Jos haluat olla ulkona koko päivän ja silti näyttää hyvältä, se voi onnistua vain oikealla hoidolla ja meikkivinkillä. Kuinka voit nopeasti ja edullisesti siirtyä pois toimistotoiminnasta ja muuttaa itsesi yön kuningattareksi, tapahtuu silmämeikin virheettömällä käsittelyllä. Oheinen video-opetusohjelma opettaa sinulle yksinkertaisia ​​meikkitekniikoita, joilla on näkyvä vaikutus. Silmien korostaminen etenkin illalla on ratkaisevan tärkeää hyvinvoinnillesi ja terveelle itsetunnolle.

Meikkivinkit tuoksut 3

Tutki kasvojen ja silmien muotoja. Mieti myös, mihin tilanteeseen tyylisi sopii (tai ei sovi). Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valo tulee kyseenalaiseksi. Mitä enemmän valoa, sitä varautuneemman silmämeikin pitäisi olla.

Oikea hajuvesi sinulle, hänelle tai lahjaksi

Mikä hajuvedessä on niin erikoista ja miksi sinun pitäisi haistaa kahdesti, jos haluat valita ihanan tuoksun itsellesi? Hajuveden kokoaminen on taidetta, jos haluat – taikuutta! Jokaisella tuoksulla on oma sanomansa. Hajuvedet on luokiteltu tuoksuperheisiin, mikä voi helpottaa hajusteiden valintaa. Mieti etukäteen, pidätkö enemmän puun, kukka-, itämaisen tai jopa sitrushedelmän tuoksusta?

Meikkivinkit tuoksut eivät ole sallittuja mihin levittää

Jos haluat valita hajuveden itsellesi tai jollekin toiselle, sinun pitäisi ehkä oppia havaitsemaan hajuveden oikea kehitys. On otettava huomioon myös tilaisuus, jossa hajuvettä käytetään, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vuodenaika ja päivä.

Tunnetuilla tuoksuilla on suuri arvo sekä hinnan että sisällön suhteen. Tämä johtuu hajusteiden ja puhtaiden luonnollisten eteeristen öljyjen huolellisesta yhdistelmästä, jota paitsi koulutetut nenät voivat havaita.

meikkivinkit tuoksupullot

Kuinka voimme parhaiten arvioida hajuveden ominaisuuksia? Huomaamalla hajun “rakenteen” tai, kuten jo mainittiin, kehityksen sovelluksesta viimeisen aromaattisen nuotin haalistumiseen.

Harjoittele ja tarkenna aistinvaraista käsitystäsi ja tulet yllättymään kuinka kaunis maailma todella on!

meikkivinkit tuoksujen havaitseminen