Met Gala 2019 – kohokohdat ja Cara Develingnen kiehtova ulkonäkö

Kuuluisa Met Gala järjestetään vuosittain toukokuussa. Se on sekä hyväntekeväisyystapahtuma että yksi maailman suurimmista muotitapahtumista. Useimmat kuuluisat Hollywood -tähdet esiintyvät siellä upeissa moderneissa asuissa. Harvoin tapahtuu, kuten tapahtui vuonna 2019, tähti varastaa esityksen ja silloin se oli Cara Develingne.

Värien yhdistelmä on hieno ja tyylikäs raitojen muodossa

loistava oputfit ja gaala

Met Gala – 2019 – jännittävää tietoa

Tänä vuonna Met -gaala järjestettiin Metropolitanin taidemuseossa. Tämän vuoden tapahtuman teema on saanut inspiraationsa Susan Sontagin kappaleesta Notes on Camp vuodelta 1964. Teema “leiri” oli erityisen hyvin edustettuna tähtien asuissa tänä vuonna.

Tätä termiä voitaisiin tulkita niin monipuoliseksi kuin haluat – sekä politiikasta että luonnosta voitaisiin puhua. Tänä vuonna tapahtuman isännät ja siten johtavat persoonat olivat Lady Gaga, Harry Styles, Serena Williams ja Alessandro Michelle. Tapahtuman suunnittelija, joka vastasi valaistuksesta, oli belgialainen Jan Versweyveld. Kuten alla olevasta videosta näet, hän pystyi todella esittämään teeman ja tähtien esiintymisen upealla ja supermodernilla tavalla. Hän muutti Met -galan eräänlaiseksi taidenäyttelyksi esittelemällä muun muassa 175 taideteosta. Myös nykyaikaisille suunnittelijoille on pyritty jättämään enemmän tilaa näkymien näkyville paikoille.

Provokatio ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä Cara Develingnesissä

Cara Develingnen raidallinen ilme

Cara Develingnen ulkonäkö

Fanit ja kriitikot ovat yhtä mieltä siitä, että Cara Develingnen esiintyminen oli tämän vuoden tapahtuman erityinen kohokohta. Hän näytti erittäin modernin raidallisen ilmeen. Tyylikäs pystysuuntainen järjestely saa monet eri sävyt näyttämään erityisen tasokkailta. Läpinäkyvä kangas toimii eräänlaisena provokaationa ja on neutraalin luonteensa vuoksi erittäin tyylikäs. Uskomaton inspiraatio kaikille, jotka haluavat käyttää monia moderneja värejä samanaikaisesti vuonna 2019.

Lady Gaga oli toinen kohokohta Meta -gaalassa 2019

Vuoden 2019 Met Gala -juhlaleiri: Muistiinpanoja - saapumiset

Asu, jolla on suuri vaikutus!

Vuoden 2019 Met Gala -juhlaleiri: Muistiinpanoja - saapumiset

Cara Develingnes tapasi gaala 2017


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80