Miksi valita käytetty portaikko?

Pysytkö kotona myös vanhuudessa? Useimmat meistä haluaisivat sitä kovasti. Useimmissa tapauksissa portaikko on korvaamaton apu. Mutta kaikissa muissa rajoitetun liikkumisen tapauksissa tällainen järjestelmä tarjoaa haluamasi saavutettavuuden jopa monikerroksisissa rakennuksissa. Uuden korkealaatuisen portaikonostimen ostaminen on kuitenkin kallis asia, johon vain harvat ovat taloudellisesti valmistautuneita. Onko tälle riittävä vaihtoehto? Hyvä uutinen on: Hyvin! Hanki käytetty portaikko. Seuraavilla riveillä saat lisätietoja siitä, miksi kannattaa ostaa käytetty järjestelmä ja mitä sinun pitäisi olla tietoinen.

käytetty porrashissi eläkeläisille

Käytetty portaikko: ennakkoluulojen pudottaminen!

Käytetty tekniikka herättää usein huomattavaa epävarmuutta kuluttajien keskuudessa ja usein aivan oikein. Kun ostat käytetyn portaikon Sinun ei periaatteessa tarvitse huolehtia hyvämaineisen palveluntarjoajan tällaisista huolenaiheista. Koska portaat eivät ole lyhytaikaisia ​​laitteita, vaan järjestelmiä, jotka on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Siksi pätevät teknikot voivat tarkistaa ne ja huoltaa ne kokonaan. Täydellisen kunnostuksen jälkeen käytetty portaikko ei ole millään tavalla huonompi kuin uusi. Kaikki sen kuluvat osat, kuten emolevyt, akut, kosketustelat ja jopa verhoilu, korvataan uusilla ja testataan perusteellisesti. Laadukkaat käytetyt portaat tarjoavat optimaalisen toimivuuden, täydellisen istumismukavuuden ja ehdottoman turvallisuuden. Tämä sisältää asianmukaisen sertifioinnin ja takuun tarjoajalta.

osta käytetyt portaiden hissien huolto

Mukana on tietysti myös täydellinen yksilöllinen mukautus ja hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi ostettaessa käytettyä portaikkoa on myös mahdollista saada valtiontukea esimerkiksi hoito- tai sairausvakuutusyhtiöiltä.

Tärkeimmät edut uusiin tuotteisiin verrattuna

Loogisesti yksi tärkeimmistä eduista tässä on hinta. Tämä riippuu ennen kaikkea brändistä, valitusta mallista ja käytetyistä materiaaleista, portaiden tyypistä ja rakenteellisista vaatimuksista. Jopa hyvin erityiset asiakkaiden tarpeet voivat tehdä räätälöidystä järjestelmästä kalliimpaa, kuten istuimen kääntötoiminto tai manuaalisen tai automaattisen käytön valinta. Portaiden hissi suorille portaille maksaa lähes kaksi kertaa vähemmän kuin kaarevat portaat. Mitä enemmän kaaria portaissa on, sitä kalliimmaksi järjestelmästä tulee. Hyvät portaat alkavat yleensä noin 4900 eurosta ja käytetyt noin 3090 eurosta. Käämillä portailla tämä hintaero on vieläkin selvempi ja voit helposti säästää muutaman tuhannen euron.

Kestävyyskysymys on myös yhä tärkeämpi rooli monille kuluttajille ostopäätöksiä tehtäessä. Vaihtamalla kuluvat osat ja kierrättämällä käytettyjen portaiden hissien pääelementit säästetään tärkeitä raaka -aineita ja resursseja. Tällä tavalla ympäristöstä pidetään huolta pitkällä aikavälillä.

vinkkejä ja tietoja portaiden hissistä

Mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessaan?

Ensinnäkin kun ostat käytetyn portaikon yksityiseltä ostolta eBayssa & Co. ei suositella. Joten et todennäköisesti ole vain ostamassa “sikaa kuplassa”, vaan olet täysin yksin. Tässä tapauksessa et vain pärjää ilman hyvämaineisen palveluntarjoajan kokenutta asiakaspalvelua, mutta et myöskään saa takuuta tai tukea asennuksen aikana. Itse portaikko ei sisälly toimitukseen tai se ei sovi portaikkoosi joka tapauksessa. Koska kaikki kiskot on aina mitattu.

Kun ostat käytettyä portaikkoa, varmista aina, että sillä on riittävä CE-sertifikaatti ja monivuotinen takuu. Valitse vain premium -merkkejä, koska ne edustavat optimaalista laatua ja kestävyyttä. Varmista myös, että toimittaja vaihtaa vain kuluvat osat alkuperäisiin osiin.

Seuraavat kriteerit puhuvat myös palveluntarjoajan vakavuuden puolesta:

  • ilmaisia ​​neuvoja ja yksilöllisiä tarjouksia
  • Mittaukset ja kokoukset paikan päällä
  • Koeajo ja perusteellinen tarkastus jälkeenpäin
  • kokenut, avulias asiakaspalvelu
  • ilmainen huolto

Johtopäätös:

Ostamalla käytetty portaikko korkealaatuiselta toimittajalta suojaat ympäristöä ja lompakkoasi samanaikaisesti. Saat ensimmäisen luokan tuotteen, jolla on riittävä sertifikaatti ja takuu, joka takaa sinulle tarvittavan mukavuuden ja suuremman liikkumisvapauden omien neljän seinän sisällä.

Myytävänä käytetty porrashissi

käytettyjä tietoja ja vinkkejä