Mitä Paris Jacksonille on todella tapahtunut viime viikkoina?

Vainaja jo menneisyydestä kauan kuollut Michael Jackson ei ole helppoa. Lasten hyväksikäyttöskandaali on jatkunut viime viikkoina HBO: n kautta. Paris Jacksonin sanotaan todella ottaneen sen pois. Mitä hänelle on tapahtunut viime päivinä??

Paris Jackson tykkää vaihtaa eri ulkonäön välillä

tyylikäs kampaus pariisi jackson

Huhuja itsemurhayrityksestä

Viime viikkoina on kuulemma soitettu hätäkeskukseen, joka tuli alueelta, jolla Paris Jackson tällä hetkellä asuu. On jopa väitetty, että hän yritti ottaa henkensä. Michael Jacksonin 20-vuotias tytär torjuu nämä huhut, mutta mitä hänen kanssaan todella tapahtuu?

On varmaa, että hän kutsui apua. Mutta itse asiassa hänet nähtiin poikaystävänsä kanssa pikaruokaravintolassa vain muutama tunti myöhemmin. Joten hän ei näytä menevän niin huonosti kuin luulisi. Malli ja laulaja kieltäytyivät vastaamasta toimittajien uteliaisiin kysymyksiin. Lähteet väittävät, että hän joutui onnettomuuteen kotona, mutta nyt hänen sanotaan olevan kunnossa.

Pariisi – Michael Jacksonin 20 -vuotias tytär

paris jackson ja michael jackson

HBO: n dokumentti Michael Jacksonista

Jackson -perhe sai silmänsä uuden HBO -dokumentin jälkeen Michael Jacksonista. Siellä puhutaan nyt jo aikuisista lapsista, joiden sanotaan käyttäneen hyväkseen kuuluisaa laulajaa. Otsikko Leaving Neverland näkyy nyt kaikkialla Internetissä. Tytär Paris Jackson sanoi, että mitään muuta ei voitu lisätä kuin sanottu.

Monet tatuoinnit muovaavat P. Jacksonin ulkonäköä

Amazon Studiosin ja STX -elokuvien ensi -ilta

Paris Jackson saa ilmeisesti paljon tukea nykyiseltä poikaystävältä – Gabriel Glenniltä

pariisi jackson ja hänen ystävänsä

Monet vertaavat Pariisia Madonnaan

madonna ja pariisi jackson

Koemme P. Jacksonin erilaisissa ulkonäöissä

pariisi jackson mainoskatkon edessä