Mitkä ovat kuumimmat kampaukset pyöreille kasvoille?

Avain täydelliseen leikkaukseen on kasvojesi muodon tunteminen ja mitkä kampaukset imartelevat piirteitäsi. Pyöreiden kasvojen ihmisten päätavoite on luoda korkeus ja pituus riippumatta siitä, onko sinulla lyhyet vai pitkät hiukset. Joten tänään puhumme kampauksista pyöreille kasvoille. Pysy sen kanssa ja selvitä, mitkä trendikampaukset ovat parhaita naisille, joilla on pyöreät kasvot … Nauti lukemisesta!

Kuumimmat kampaukset pyöreille kasvoille

Kampaukset pyöreille kasvoille Julkkikset Nousussa olevat kampaukset

Mistä voit tietää, onko sinulla pyöreät kasvot??

Mittaa otsasi, poskien ja leuan koko. Jos nämä mittaukset ovat samanlaisia, sinulla on pyöreä kasvomuoto.

Pyöreän kasvon tyypillisiä piirteitä ovat mm.

a:

 • pyöreä hiusraja;
 • pehmeä ja pyöristetty leuka;
 • koko posket;
 • kasvojen leveys vastaa sen pituutta.

Pyöreät kasvot julkkikset osoittavat, miten he käyttävät hiuksiaan

Kampaukset pyöreille kasvoille Kasvojen muoto pidentää trendikampauksia

Pyöreät kasvot saavat ihmiset näyttämään ystävällisiltä, ​​nuorekkailta ja täynnä elinvoimaa. Kuitenkin oikean kampauksen löytäminen pyöreille kasvoille voi joskus osoittautua vaikeaksi. Liian paljon hiuksia kasvojen sivuilla voi saada ne näyttämään liian leveiltä tai liian lyhyiltä. Sen sijaan haluat tasapainottaa ja korostaa kauniita luonnollisia piirteitäsi. Tässä katsomme joitain parhaista kampauksista pyöreille kasvoille. Vieritä vain alas …

Pidennä kasvosi muotoa!

Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyet aliarvostus pitkät säikeet

Kampaukset pyöreille kasvoille

Pyöreille kasvoille on monia erilaisia ​​kampauksia. Kasvojen muodon lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös hiusten luonnollinen rakenne, paksuus ja muut ominaisuudet. Lue lisää parhaista pitkistä ja lyhyistä kampauksista pyöreille kasvoille.

 1. Pitkä bob / ylistys

Pitkä bob (lyhyt lohko) ei ole vain monipuolinen ja trendikäs ulkonäkö, vaan se on myös helppo mukauttaa luonnolliseen hiusrakenteeseesi. Käytä sitä suoraan, aaltojen tai kiharoiden kanssa. Kaikki vaihtelut ovat yhtä imartelevia. Lohko on loistava hiustenleikkaus pyöreille kasvoille, koska sillä on pidennysvaikutus ja mahdollisuus lisätä sivujako tai otsatukka.

Selena Gomez on huippu julkkis, joka pukeutuu helposti “pitkästä bobista”

Kampaukset pyöreille kasvoille Pitkät hiukset Trendikkäät kampaukset

Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Selena Gomez

 1. Sivulta erotetut otsatukka

Poni on yleensä kielletty pyöreille kasvoille. Yleensä se lyhentää kasvoja ja saa ne näyttämään leveämmiltä, ​​mikä tarkoittaa, että jo leveät kasvot näyttävät hieman suhteettomilta. Poikkeuksena ovat sivuttaiset otsatukka. Emma Stone on loistava esimerkki julkkiksesta, joka on menestyksekkäästi harjoittanut sivuttaisleikkausta pyöreille kasvoille.

Yritä kuitenkin välttää liian lyhyitä tai tylppiä otsatukkaita. Haluat pidentää naamaasi.

Alla on myös vastaavat otsatukka

Kampaukset pyöreille kasvoille Pony -kampaukset Trendikkäät kampaukset

 1. Pitkät, suorat ja tyylikkäät hiukset

Tehokas ja tyylikäs kampaus pyöreille kasvoille on tämä, joka on leikattu pitkiksi ja suoriksi. Tämä on yksinkertainen ja silti seksikäs: pitkät, suorat hiukset kehystävät kasvoja liioittelematta pyöreää muotoa.

Kaunotar Mila Kunisilla on myös pyöreä kasvomuoto

Kampaukset pyöreille kasvoille Mila Kunis trendikampaukset

 1. Keskijakauma pehmeillä aalloilla

Jakautuminen keskelle on yksinkertainen temppu saada pyöreät kasvot näyttämään pidemmiltä. Pehmeät aallot ohjaavat katseesi edelleen alaspäin, mikä puolestaan ​​ulottuu pyöreisiin kasvoihin.

Pehmeät aallot ovat aina hyvä idea, eikö??

Kampaukset pyöreille kasvoille Trendikkäät kampaukset

 1. Pixie -leikkaus

Pixie saattaa tuntua hieman epämiellyttävältä lyhyeltä leikkaukselta pyöreille kasvoille, mutta usko meitä, se näyttää uskomattomalta! Lyhyt leikkaus auttaa korostamaan pyöreiden kasvojen raikasta ja nuorekasta ilmettä jättäen silti runsaasti vaihtelua. Esimerkiksi epäsymmetrinen leikkaus voi auttaa häiritsemään kasvosi laajempia alueita ja keskittämään huomion silmiin.

Lyhyt leikkaus on rohkea, mutta pyöreät kasvot voivat myös roikkua tämän ilmeen!

Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet leikkaukset Julkkikset

 1. Ranta aallot

Ranta -aallot ovat suosittu tyyli pyöreille kasvoille. Nämä kiharat antavat illuusion pituudesta, kun taas suuret, lumoavat kiharat luovat illuusion leveydestä.

Ihastuttavista pyöreistä kasvoistaan ​​tunnettu Drew Barrymore valitsee usein tämän kampauksen luodakseen tyylikkään ilmeen.

Ranta -aallot luovat romanttisen ilmeen

Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Ranta -aallot

Kampaukset pyöreille kasvoille – perusvinkkejä ja mahdollisia virheitä

Parhaat vinkit:

 • Yritä saada kasvosi näyttämään pidemmiltä. Lisää hiustesi korkeutta – älä tilavuus! Päivitykset ja pitkät kampaukset ovat sopiva vaihtoehto.
 • Vedä silmäsi alas. Pitkät porrastetut kampaukset luovat optisen harhan pituuteen.
 • Luota aaltoihin. Suuret, suuret kiharat vain tekevät pyöreistä kasvoista leveämpiä.

Näin luot optisen harhan

Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Sivujako

Mahdollisia virheitä, joita voit tehdä:

 • Poninhäntä vain korostaa pyöreitä kasvoja entisestään.
 • Vältä lyhyitä tai tylppiä otsatukkaita. Valitse sen sijaan porrastetut ja sivuponit.
 • Ei äänenvoimakkuutta pään yläosassa. Jos päätät valita lyhyen kampauksen, lisää äänenvoimakkuutta kärjen yläosaan.

Lyhyet kampaukset sopivat myös naisille, joilla on pyöreät kasvot. Ole kuitenkin varovainen tämän kanssa!

Kampaukset pyöreille kasvoille Trendikkäät kampaukset

Onko poni hyvä pyöreille kasvoille??

Suorat, tylpät otsatukka voi korostaa kasvosi leveyttä ja saada sen näyttämään pyöreämmältä. Kampaus, joka luo korkeuden ja pidentää kasvosi, on parempi vaihtoehto.

Erilainen ponin kampaus

Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Pony Tail

Sivutangot pidentävät kasvojasi. Pysy kaukana joustavista, pyöristetyistä tai pitkistä suorista otsista, varsinkin jos sinulla on pieni otsa.

Löydät lisää valokuvaesimerkkejä julkkiksista, joilla on pyöreät kasvot, alta …

Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyille hiuksille Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet kampaukset Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Gigi Hadid Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyet aliarvostus violetit hiukset Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet leikkaukset Julkkikset Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Kiharat Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyet aliarvostus kiharat Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet leikkaukset Pitkä Bob Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyet aliarvostus luonnolliset kiharat Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Pixie Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Sivutangot Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Trendikkäät kampaukset 2021 Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Trendikkäät kampaukset sivuttain Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet leikkaukset Trendikäs Shag -kampaukset Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Trendikkäät kampaukset Aallot Kampaukset pyöreille kasvoille Lyhyet aliarvostus Trendikkäät kampaukset Kampaukset pyöreille kasvoille lyhyille aliarvostuksilleKampaukset pyöreille kasvoille Trendikkäät kampaukset 2021Kampaukset pyöreille kasvoille Olkapään pituiset hiukset Trendikkäät kampaukset