Moderni postilaatikko perheen kodissa – sijainti, muotoilu ja yhteistyö.

Ensi silmäyksellä postilaatikko näyttää olevan jokapäiväinen esine, johon ei kiinnitetä paljon huomiota. Siitä huolimatta sitä käytetään joka päivä ja sen pitäisi kestää tuulta ja säätä. Joten on otettava huomioon muutama asia oikean mallin valinnassa. Pelkkä muotoilu on muuttunut vuosien varrella ja vakuuttaa monilla uusilla muodoilla ja väreillä. Lisäksi sijainti on valittava huolella – omakotitaloja koskevat erityismääräykset.

postilaatikon punainen kukkakuvio

pixabay.com – Pezibear

Klassikosta moderniin kaikki on sallittua

Todellisia suuntauksia ei ole vain muotimaailmassa. Postilaatikoista on tullut myös talon hahmo ja ne kaunistavat käyttöaluetta. Ensin on kuitenkin vastattava kokoa ja muotoa koskeviin kysymyksiin. Useimmissa taloissa on malli vaakasuunnassa, joten myös aikakauslehtiä tai sanomalehtiä voidaan majoittaa. Lisäksi se voidaan yhdistää sanomalehtirullan kanssa. Myös postilaatikon tyyppi on selvitettävä. Voit valita seuraavista:

  • Seinäpostilaatikko
  • vapaasti seisova postilaatikko
  • Piilotettu postilaatikko
  • Paketin postilaatikko
  • Suunnittelijan postilaatikko

Erityisen suosittu ja kestävä materiaali on ruostumaton teräs. Postilaatikot noudattavat selkeitä linjoja ja sopivat moderniin arkkitehtoniseen tyyliin. Harjattu tai värillinen pinta – malli on parhaimmillaan mukautettu etuovelle tai sisäänkäynnille. Valmistaja frabox tietää nykyiset kohokohdat ja tarjoukset Postilaatikot trendivärillä RAL 7016. Tumma antrasiitti näyttää myös modernilta yhdessä ruostumattoman teräksen kanssa, ja siihen voidaan myös kaivertaa talon numero. Postilaatikko, talon numero ja nimilappu yhdessä – tämä on nykyinen trendiliike.

postilaatikko capri23auto

pixabay.com – capri23auto

Maalaistyyliin on kysytty klassisempia malleja, joissa on paljon nostalgiaa. Postilaatikot ovat usein valurautaa, ne on sisustettu tai niissä on tyypillinen postitorvi. Asiasta kiinnostuneet voivat myös luottaa eri väreihin ja muuttaa postilaatikon todelliseksi katseenvangitsijaksi. Puumalleja tai todella epätavallisia postilaatikoita on myös kysytty. On vain tärkeää, että postilaatikon ja kiinteistön tai sisäänkäynnin välillä vallitsee harmonia. Päivittäin käytetty laatikko sopii kokonaiskonseptiin.

postilaatikon korkea näkymä 3

pixabay.com – näkymä korkea3

Sijainti – tärkeät säännöt

Ulkonäön lisäksi uuden postilaatikon on tietysti täytettävä tehtävänsä. Tämä tarkoittaa: postimies tarvitsee ilmaisen pääsyn eikä saa loukkaantua. Postilaatikon kokoa, saavutettavuutta ja sijaintia koskevat selkeät säännöt. Deutsche Post -asetuksen mukaan mallin on oltava helppo löytää ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Postilaatikko on parasta sijoittaa ajotien lähelle, aidalle tai jopa etuovelle. Postimiehen ei pitäisi matkustaa pitkiä matkoja, jotta hänen työaikaansa ei estettäisi. Jos koira juoksee vapaasti kiinteistössä tai jos alue on erittäin tilava, on suositeltavaa, että se sijoitetaan suoraan kiinteistön seinälle. Tässä postilaatikko voidaan kiinnittää suoraan aitaan tai integroida seinään uppoasennettavana mallina.

Tärkeää: Jos postivene loukkaantuu postilaatikossa jakelun aikana, vahingonkorvausvaatimuksia voidaan vaatia.

Sijainnin on myös suojattava säältä ja kolmansien osapuolien luvattomalta poistamiselta. Jotkut omakotitalot näyttävät postilaatikon katoksen alla pehmentääkseen tuulta ja säätä. Jokainen, joka päättää mallista suoraan kadulla, tarvitsee hyvän turvalukon.

postilaatikko täti tati

pixabay.com – tati -täti

Suuri virhe: postilaatikko liian pieni

Yksi tärkeimmistä säännöistä uuden postilaatikon ostamisessa on koko. Hänen pitäisi olla se DIN EN 13724 normaalina ja perustuu vakiokirjaimen C4 pituuteen ja leveyteen. Tämän koko on 22,9 x 32,4 cm. Sekä aukko että laatikon sisäpuoli on sovitettava tähän muotoon. Tavoitteena on pystyä lähettämään tämän kokoinen kirje mutkatta. Samaan aikaan pitkäaikaisilla asiakkailla ei saa olla mahdollisuutta vetää kirjeitä uudestaan ​​korttipaikasta. Paikka on erityisesti suunniteltu ja varustettu tiivistehuulilla, joka suojaa sisältöä sateelta ja kosteudelta.

Kiinnitä postilaatikko – näin se toimii

Useimmat mallit on yksinkertaisesti asennettu talon seinälle. Yleensä tarvitaan vain muutama ruuvi ja vakaa seinä. Ruuvit eivät kuitenkaan saa luoda taloon kylmäsiltaa. Tämä vaatii työskentelyä erityisten tappien kanssa ja joskus eristävien materiaalien käyttö on välttämätöntä. Kysy asiantuntijalta etukäteen, erityisesti eristettyjen julkisivujen kanssa. Vaihtoehto on vapaasti seisova postilaatikko kiinteistölinjan lähellä. Se tarvitsee vankan perustan ja on parasta asettaa se betoniin. Jos perustus on kuitenkin liian tasainen tai kalteva, on olemassa kaatumisvaara. Toinen vaihtoehto on jalkalevyt tai erityiset lattia -ankkurit postilaatikon vapaaseen sijoittamiseen.

     postilaatikko valkoinen gillnisha

pixabay.com – gillnisha