Naisten liivit – vinkkejä mukavaan asuun talvella ja keväällä

Pitkät naisten liivit – näin niitä voidaan käyttää

Pitkät naisten liivit ovat erittäin käytännöllisiä talveksi, varsinkin kun on näin kylmää. Ne helpottavat huomattavasti kehon lämpötilan pitämistä korkeammalla. Mukavat ja pehmeät, ne tuovat meille kodikkuuden ja lämmön tunteen. Ne voivat itse asiassa olla myös tyylikkäitä. Esittelemme ideamme täällä.

Naisten liivit – vaate ei vain talveksi

naisten liivit pitkä beige musta housut laukku kengät

Universaali vaate

Naisten pitkät liivit ovat hyvin yleismaailmallisia. Ne voivat näyttää kauniilta, olitpa pitkä tai lyhyt, vanha tai nuori tai mikä tahansa.

Pituus ja leikkaus

 Sillä on suuri visuaalinen mutta myös käytännöllinen ero naisten liivien suhteen.

Se voi peittää reiden keskikohdan, saavuttaa polven tai joskus jopa pidempään.

Naisten liivit – värikkäitä ja lämpimiä viileämpiin päiviin

hyvät liivit pitkä värikäs moderni

Käsittelemme myös erilaisia ​​tyylejä. Nämä voivat olla esimerkiksi rivillä olevia tai muita – jotka leviävät alaspäin.

Pituudella on suuri ero kuvion suhteen. Jos jalkasi eivät ole pitkät suhteessa vartaloosi tai yksinkertaisesti, jos et ole kovin pitkä, valitse pidemmät vaihtoehdot. Kaikki muut hajottavat kehon. Näin jalat näyttävät lyhyemmiltä ja kuvio näyttää vähemmän tyylikkäältä.

Trendikäs asu liivillä

naisten liivit pitkät trendikkäät saappaat

Joten mitä korkeampi olet, sitä pidemmät jalat, ja tässä tapauksessa lyhyempi leikkaus voi olla.

Ja entä muoto? Millaiset vaatteet näyttävät sinusta hyviltä? Jos pitkät, A-linjaiset mallit korostavat vartaloasi paremmin ja kynähameet näyttävät hyvältä, niin suoraviivaisten liivien pitäisi olla sinulle sopivampia.

Valitse oikea malli

naisten liivi asu pitkä musta trendikäs

Ovatko hameet sopivampia hahmollesi? Sitten sama pätee täälläkin. Naisten liiveissä on myös muita leikkausmalleja. Yksi asia on tärkeä: meidän on pidettävä silmät auki eri malleille, koska oikealla vaatteella sinulla on suuret mahdollisuudet näyttää tyylikkäältä.

Helppo siirtyminen kevääseen

Monitoimisuus on yhä tärkeämpi avainsana muodissa. Vaatteita, joita voidaan käyttää useita kausia samanaikaisesti, pidetään ajan tasalla pelkästään tämän ominaisuuden vuoksi. Näin on ehdottomasti pitkien naisten liivien kohdalla. Voit käyttää niitä pitkän takin alla kovana talvena. Heti kun kevätpäivät saapuvat, voit käyttää niitä takin sijaan.

Naisten liivit ovat toimiva vaate

naisten liivi pitkät trendikkäät farkut

Kenkien valinta on erittäin tärkeää, kun päällään on naisten liivi. Jotta vartalo ei olisi kokonaan piilossa pitkän vaatteen alle, voit korostaa hahmoasi ja erityisesti jalkojasi korkokengillä. Tämä on erityisen tärkeää, jos käytät naisten liiviä napitettuna. Lämpimällä säällä, kun naisten liivi on avoinna, voit myös valita urheilulliset litteät kengät, jotka vastaavat hyvin päällisen väriä.

Erittäin ajankohtainen yhdistelmä sisältää harmaat ja valkoiset värit. Ensimmäinen sävy on valittava naisten liiville, ja t-paidan ja tasaisten urheilukenkien tulee olla valkoisia. Jos sinulla on useita pitkiä liivejä neutraaleissa tai tummissa ja harmaissa väreissä, yhdistä ne uusimpien sävyjen lisävarusteiden tai T-paitojen kanssa.

Sovita värit keskenään

hyvät liivit pitkä tyylikäs moderni

Lämpimät vaatteet luovat myös muodikkaan ilmeen

naisten liivit pitkät tyylikkäät mustanruskeat

Nyt, kun haluat ostaa pitkän liivin, pidä silmäsi auki monista eri sävyistä markkinoilla. Nämä puolestaan ​​voivat luoda suuren kontrastin neutraaleihin tai tummiin vaatteisiin. Meillä on yleensä niitä paljon vaatehuoneessa.

Muut mahdolliset yhdistelmät

Useimmat naisten pitkät liivit ovat erittäin muunneltavia. Emme tarkoita vain sitä tosiasiaa, että niitä voidaan käyttää sekä kodin vaatteena että ulkoilutakkina. Voit helposti muuttaa näiden muotoa vyön avulla. Voit siis saada hahmosi näyttämään hieman erilaiselta joka kerta.

Vyö saa liivin näyttämään täysin erilaiselta

naisten liivit pitkä harmaa vyö

Etsi erilaisia ​​neulomalleja ja tekstiilejä

Tee valintoja, kunnes olet löytänyt jotain, josta todella pidät ja joka sopii sinulle. Kirjontakuvioita on niin paljon, että ne ovat niin tärkeitä koko ulkoasulle. Tekstiilit tuntuvat myös täysin erilaisilta – löydä jotain, joka hemmottelee ihoasi.

Valitse oikea kangas ja kuvio

naisten liivit tyylikäs liivi

Riko tabuja

Kuten kaikkiin klassisiin vaatteisiin, pitkiin naisten liiveihin liittyy paljon tabuja. Esimerkiksi monet uskovat, että niitä voidaan yhdistää vain tiukkojen vaatteiden kanssa. Tämä tabu pitäisi rikkoa. Esimerkiksi pitkien naisten liivien ja leveämpien mekkojen yhdistelmät ovat myös erittäin sopivia tällä hetkellä. Tärkeää on, että löydät tavan korostaa hahmon etuja. Tämä voidaan tehdä muodon tai värin kontrastien kautta – menettely, joka on muuten erittäin ajankohtainen vuonna 2017.

Valitse raikkaan värinen naisten liivi

Naisten liivin pitkät asuideat

Kukkakuvio luo hyvän tunnelman

naisten liivit pitkä kukkakuvio

Tyylikäs ja naisellinen

naisten liivit pitkävihreä

Epäsymmetrinen ja trendikäs

naisten liivit pitkät epäsymmetriset

Liivi sopii hyvin päällysvaatteeksi viileämpiin päiviin

naisten liivi pitkä trendikäs valkoinen pusero