Naisten muodin kohokohdat syyskuun muotiviikoilta 2018

Syyskuu on neljän kuukauden kuukausi suuret muotinäytökset – kaikki alkoi 6. syyskuuta New Yorkin muotiviikolla ja sitten Lontoossa 14. – 18. syyskuuta, Milanossa 19. – 25. syyskuuta ja Pariisissa 25. syyskuuta – 3. lokakuuta. Suosikkiuutisemme muotitrendeistä näistä neljästä muotiviikosta syyskuussa 2018 on koottu sinulle täällä.

Klassisella väriparilla mustavalkoinen on arvokas paikka New Yorkin muotiviikolla

aasialainen yritys ny muoti suuntauksia

Arjen inspiraatiota New Yorkin muotiviikolta

Monet pitävät New Yorkin muotiviikkoa maailman kaupallisimpana muotitapahtumana. Lisäksi tämä tapahtuma asettaa sävyn, joka on muotinäytösten alku maailmanlaajuisesti syksy-talvikaudella. Lisäksi kriitikkojen mukaan tässä tulee esiin ne muodin trendit, jotka sopivat parhaiten yleisön makuun.

Tunnetut suunnittelijoiden nimet, kuten Anna Sui, Carolina Herrera ja Marc Jacobs, olivat erityisen ratkaisevia tuleville suuntauksille. Rohkeat muotitaiteilijat, kuten Jeremy Scott, tarjosivat pakollisen avantgarde-tunnelman lavalla.

Toinen klassikko syksyn New Yorkin muotisuuntauksista – vaaleansininen puku

vaaleansininen ny muodin suuntauksia

Muotisuuntauksia mustavalkoisena, nahkaa, laventelia ja eläinkuvioita

Catwalk -mallit esittivät monia asuja klassisessa mustavalkoisessa värisuolassa havainnollistamaan sitä, mitä nykyiset klassikot herättävät vaatekaappimme. Sama koskee eläinmalleja, jotka ovat myös erittäin vahvasti edustettuina täällä. Tom Fordin kokoelmissa korostetaan erittäin voimakkaasti näitä kahta suuntausta. Haluamme myös kiinnittää huomionne violetin ja lilan trendikkäisiin sävyihin, jotka muuten ovat tänä vuonna edustettuina suunnittelussa. Marjan värit valitaan yleensä sisustukseen ja laventeli usein muodin mukaan.

Monet eri vihreän sävyt ovat myös osa nykyisiä muotitrendejä

Lontoon muodin trendit eri vihreät

Kuka oli paikalla Lontoon muotiviikolla?

Uutiset muotisuuntauksista eivät vain tarjonneet jännittäviä uutisia Lontoon muotiviikolla! Tietenkin myös siellä esiintyneet mielenkiintoiset nimet varmistivat sen. Monet lahjakkaat suunnittelijat olivat täällä ensimmäistä kertaa. Näitä ovat muun muassa Riccardo Tisci ja Burberry. Tänä vuonna Victoria Beckham piti Lontoon muotiviikkoa New Yorkista parempana. Myös hieno uutinen sinänsä!

Violetti ja violetti juhlivat suurta paluutaan Lontoossa!

london-fashion-trendit-monet-violetti-e1541595508362

Trendikkäät värit Lontoon muotiviikolta

Lontoon muotiviikolla violetti ja violetti olivat jälleen edustettuina eri muunnelmissa. Esimerkiksi laventeli esiintyy Molly Goddardin ja Bora Aksuundin kokoelmissa. Sininen väri, joka nähtiin Emilia Wicksteadin malleissa, on myös osa luonnon innoittamaa violettia. Mutta se ei ollut suosituin väri korokkeella, se oli mintunvihreä. Delpozo esitteli tämän sävyn ja käytti sitä laajalti nykyisten kokoelmiensa ansiosta.

Maison Margiela herätti huomiota suurilla provokaatioilla

violetti musta ylellinen muoti trendit pariisi

Taistele ennakkoluuloja ja romantiikkaa vastaan ​​Pariisin muotiviikolla

Syyskuun muotiviikko Ranskassa on sosiaalinen, mutta myös romanttinen tapahtuma. Kerro siitä koko maailmalle! Tätä voidaan pitää yhtenä Pariisin muotiviikon tärkeimmistä viesteistä. Koska catwalkilla oli paikka pienille ihmisille. He ilmeisesti halusivat osoittaa, että muoti on kaikkien saatavilla ja että termi kauneus kattaa kaikki mitat ja koot!

Romanttinen klassikko luonnehti Pariisin Diorin kesämuotia

muodin trendit pariisi musta ja ruskea

Dior ja Maison Margiela Pariisissa

Mukana on jo kuvatut muodin trendit New Yorkista ja Lontoosta. Mutta Pariisissa painopiste oli erityisen vahva naisellisuudessa ja romantiikassa. Mielestämme kaksi kokoelmaa osoittavat tämän erityisen hyvin. Maison Margiela esittelee malleja, joissa on klassisia ominaisuuksia, jotka on yhdistetty erityisen epätavallisella tavalla jokapäiväisiin elementteihin työstä, harrastuksista ja lomista. Välillä provokaatiot menevät epätodellisuuden rajalle.

Dior korvasi sen! Tuotemerkki esitteli klassisia malleja, joissa ihon värin ja läpinäkyvän mustan ja muiden klassisten värien yhdistelmät hallitsivat. Ne olivat osa tulipalon kevät- ja kesäkokoelmaa. Kengät olivat kohokohta sinänsä, ja samat sävyt ja kultaiset vivahteet hallitsivat.

Klassinen naisten laukku logokuvioilla – hitti Milanon muotiviikolta

business -logo milanon muotitrendit

Logo kuume Milanossa

Tämä tunnetaan enimmäkseen kaupallisena muotiviikkona New Yorkissa. Mutta onko se todella näin? Koska Milanossa oli myös yrityksen logokuume. Tätä suuntausta tuki siellä edustama Dolce & Gabanna, Giorgio Armani ja myös Fendi. Diorilla ja Filalla on varmasti suuri panoksensa tähän.

Kaupallisten logojen käyttäminen mallina – onko se jatkuva trendi muilla suunnittelun aloilla? Ja miten yhdistät tämän taipumuksen Pariisin sosiaalisiin viesteihin? Mitä nämä muodin suuntaukset paljastavat yhteiskunnastamme? Jätämme nämä kysymykset toistaiseksi auki ja odotamme vastauksia seuraavissa suurissa muotinäytöksissä.

Muodin trendit, jotka voitiin nähdä New Yorkin muotiviikolla syyskuussa 2018

muotitrendit eläinten ny

muoti trendit pukeutua tähti ny

muotivirtaukset ny kimono musta valkoinen

Lisää muotivirtauksia mustavalkoisena kiitos?

muodin trendit valkoinen nw

upeita malleja muoti trendejä

Trendit Lontoon muotiviikolta

tumman violetit Lontoon muodin trendit

vihreä sininen jokapäiväinen Lontoon muotivirtaukset

Lontoon muodin trendit tyylikkäitä kuvioita

Trendit Pariisista – muotiviikko syyskuussa 2018

muotitrendit pariisi epätavallisia malleja

muotitrendit pariisin mallit saastuttavat

muodin trendit pariisi vihreät ja mustat

muotitrendit pariisi ihana yhdistelmä

upeat beige -muodin trendit pariisi

Milanon muotitrendit muotiviikolta syyskuussa 2018

vihreää eleganssia Milanon muodin trendejä

Milanon muodin trendit logi puku idea

Milanon muodin trendit mustat mekot

upeita asuja Milanon muotitrendejä

kaksi mekkoa milanon muotitrendejä