Nämä ovat jännittävimmät 8K -TV -trendit kevään 2019 alussa

8K -televisio on television tulevaisuus, mutta monille kuluttajille se alkaa jo nyt. Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppinen televisiotekniikka tarjoaa kaksi kertaa tarkemman kuin 4K. Tämä saavutetaan käyttämällä vaakasuoria ja pystysuoria viivoja optimaalisesti. Jotta voisit selittää tämän paremmin, voit kuvitella 4k-television neljältä neljälle ruudukolle.

8K -televisiot rajoittavat näytettävän kuvan ja häviät melkein

8K TV valtava kaupunki

Nykyiset trendit 8K -televisiossa

8K -televisiot kasvavat ja kasvavat, ja nyt on näyttöjä, jotka ovat 65–98 tuumaa leveitä. Yleensä hinta-laatusuhde on myös parantunut. 8K TV -televisiot ovat saatavilla alkaen 5000 €. Odotamme joka hetki 8K -resoluution LED- ja OLED -televisioita.

Langaton televisio on nyt saatavana myös 8K -muodossa. Tämä on esimerkki tästä 8K Roku TV.

Yhä useammilla ihmisillä on varaa 8K -televisioon

8K -TV upealla kaupunkinäkymällä

8K TV: n tarina

Ensimmäiset 8K -televisioiden mallit olivat saatavilla jo vuonna 2013. Valmistaja Sharp esitti ne tuolloin. Silloinkin näytöt olivat melko suuria, 85 tuumaa. Tämä television päätöslauselma saavutti erityisen huippunsa vuoden 2016 Brasilian olympialaisten aikana. Tuolloin japanilainen yleisradioyhtiö oli toteuttanut ensimmäiset 8K -satelliittilähetykset. Aluksi 8K -televisiot olivat ehdoton ylellisyys. Hinnat alkoivat 100 000 eurosta. Nyt malleja on saatavana myös muutaman tuhannen euron hintaan, ja hintojen odotetaan laskevan merkittävästi lähivuosina.

Museoissa käytetään 8K -näyttöjä

8K TV kaunis kuva

8K tekee tieteellisistä näyttelyistä todellisen kokemuksen

Villieläinten kuva 8K TV

Luonnonkuvien muuttaminen 8K: lla voi toimia seinäkoristeina

8K -TV -näkymä luontoon

8K -televisio tuo värien ja liikkeiden kokemuksen korkeammalle tasolle

suuret kasvit 8K TV